DERYAKIZI Kapanışı Yapar "İSTANBUL"

1.Koşu: 6.2.11.9

2.Koşu: 1

3.Koşu: 4.3

4.Koşu: Dikkat çeken üçüncülüğü sonrası daha iyi duruma gelen (1) BIG PRIZE jokeyi Ahmet Çelik ile en şanslı gördüğüm isimdir. 115 gün aradan sonra start alacak olan (2) POLPOO güç ve kalite olarak bu grubun üzerinde olmasıyla adından söz ettirir. Sentetik kumda iyi koşup ilk kez çıktığı kaba kumda Kocaeli'de tabela dışı kalan (3) GRACIAS SINYOR güven verirken, 1300 metrede üçüncü bitirdiğei son yarışı ışıklı (7) SWORD MASTER ile son yarışında bir süre koşmamaktan etkilenen (4) JACK SPARROW sonraki ihtimallerdir.

5.Koşu: Dilbağı çıkartılarak son yarışını üçüncü bitiren (8) GÖKDOĞAN formunu bulmasıyla kazanmaya yakındır. Çim pistte adından söz ettirdiği koşularından sonra iyi durumunu sürdüren (5) UYGURUNOĞLU en ciddi rakibidir. 2000 sentetik pistte kazanan (6) FİÇİÇİÇİ idman pistinde dikkat çekmesiyle güven verirken, (12) EFSANE CAN kilosunun uygun olmasıyla adından söz ettirebilir. Ekürilerden ara verdikten sonra yarış gören (13) DARK PLANET çıkış yakalayan jokeyi Hakan Yıldız ve uygun kilosuyla sürpriz gerçekleştirebilir.

6.Koşu: İlk kez start aldığı koşusunu üçüncü tamamlarken ilerisi için ümit veren (3) ALAŞİN bu kez kazanarak Maiden'dan çıkabilir. Pist ayırt etmeden son yarışlarındaki üçüncülükleri ilgi çekici olan (6) CENNET BAHÇESİ rakip görünürken, artan form ve yarış tecrübesine sahip (10)METAFOR mutlaka yazılmalıdır. Tabelada yer bulduğu son koşuları ilgi çekici (4) BINT EL RIH, Kocaeli pistindeki son üçüncülüğü ışıklı (9) LÜSİYEN ve ayağına çabuk olmasıyla (8) ELİZA bu ayağın sürpriz yapabilecek safkanlarıdır.

7.Koşu: Son çim pist yarışlarında sergilediği performans ile formda olduğunu belli eden (2) LITTLE FRANKEL'i birinciliğe yakın görüyorum. Uzun mesafedeki son sentetik yarışını üçüncü tamamlayan (1) SOUND OF HEART en ciddi rakibi olup, önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son dördüncülüğünde belli eden (6) JAKOBOY'dan sürpriz gelebilir.

8.Koşu: Süper bir forma sahip olan (2) İNEBOLU en son 1400 metrede kazanarak idman pistinde dikkatleri üzerine çekmesiyle yine birinciliğe yakındır. Son yarışında bir süre koşmamaktan etkilendiği için tabela dışı kalan (5)ÖZGÜNSTONE gücüne ulaşmaya başlamasıyla rakip görünürken, bu tip  mesafeleri seven (3) ÇIĞGÜZELİ'ne de bir çarpı atılmalı.

9.Koşu: Dört ay aradan sonraki yarışını ikinci tamamlarken gayet iyi bir performans sergileyen (6) DERYAKIZI'nın artan kondisyonuyla bu kez kazanarak Maiden'dan çıkmasını bekliyorum, tek yazabilirsiniz.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.2.3.7.4

2.Ayak: 8.5.6.12.13

3.Ayak: 3.6.10.4.9.8

4.Ayak: 2.1.6

5.Ayak: 2.5.3

6.Ayak: 6

PRINCESS ALLIANOI Bu Gruptan Üstün Bir İsim "ŞANLIURFA"

1.Ayak: Kum pistteki yarışlarında adından söz ettiren (1) PRINCESS ALLIANOI Adana'daki son koşusunda üst grupta altıncı olurken jokeyi Ferit Yardımcı ile bu kez müsait rakiplerinin yanında kazanmasını beklediğim isimdir.

2.Ayak: Son iki koşusunda formunu bulduğunu gösteren (2) AYAZLIM ile üst üste ikinci tamamladığı yarışlarıyla (1) PRENSES OVA bu ayağın önde gelen isimleridir. (6) MEYBUZ Adana çim pistindeki son koşusunu dördüncü tamamlayıp daha iyi duruma gelirken, (8) RÜKEN KIZIM son yarışını tekrarlaması halinde ses getirecektir. İlk kez start alacak olan (3) DOĞU GÜLÜ yeterli nefese ulaşmaya başlaması ile bu ayağın sürprizidir.

3.Ayak: Ağır kilo ile start aldığı son koşusunu 1600 kumda kazanan (3) TAYLANIM'ı en şanslı isim olarak görüyorum. Bir türlü kazanamasa da start aldığı yarışlarında hep tabelada yer bulan (7) KOŞAR ZEYNEL rakip görünürken, ekürilerden (4) YARAMAZ SALİH'i mutlaka yazmanızı öneririm. (10) KİM TUTAR KIZI kısa mesafeleri severken, (6) DEDE YALAZ ayağına çabukluğu ile dikkate alınmalıdır. Kilosunun ağır olmasına rağmen (1) GECE IŞIĞI'na da dikkat diyorum.

4.Ayak: 1200 kum pistte kazandığı yarışı sonrası formunu sürdüren (3) ABJARIN OĞLU rakiplerine yine üstünlük sağlayabilecek güçte bir isimdir. Beklenenden kötü koşarak son yarışını beşinci bitiren (2) TORUN KAAN ile en son Diyarbakır 1200 kumunda kazanan (1) KARA LUXOR devreye girmesini beklediğim diğer isimler.

5.Ayak: Süratli bir stile sahip bulunarak son koşusunu daha uzun mesafede önde numara götürerek dördüncü bitiren (4) HOVER ON THE WIND favorimdir. 1200 kum pistte kazandığı yarışı sonrası etkili formu süren (5) MINAS TIRTH yine fotoyu önde geçebilecek güçtedir. İstanbul'daki son uzun mesafeli koşusunu üçüncü bitiren (6) PERİ YILDIZI bu kez daha müsait grupta güven verirken, (1) MISS MYERS sürpriz gerçekleştirebilir.

6.Ayak: Mükemmel bir forma sahip olan (5) CHAIN BREAKER'ı uzun mesafede ilk şanslı isim olarak görüyorum. Grubun formda isimlerinden (10) TECER BEYİ yakın rakip görünürken, ekürisiyle bu yarışına katılacak olan (11) GÖKYILDIZ önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son ikinciliğinde belli etmesiyle devreye girebilir. Tabelada yer bulduğu son yarışları etkili olan (8) PERFECT EFFECT'i de mutlaka yazmanızı öneririm.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1

2.Ayak: 2.1.6.8.3

3.Ayak: 3.7.4.10.6.1

4.Ayak: 3.2.1

5.Ayak: 4.5.6.1

6.Ayak: 5.10.11.8