21 Kasım Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katılım gösterdiği günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (1) CANSEKLAVİ, koşuyu önde forse eden safkan, son 200'den sonra bariyer dibinden CANOĞLUCAN arasında başa baş birincilik mücadelesinden yarım boy farkla koşuyu 1.30.66’lık derecesi ile ikinci bitirdi. Arka grupla 8 boy fark olup hayatında 85 yarış koşan safkan, 8 kez kazanma başarısı gösterirken kum pistte 33 kez koştu ve 4 kez kazandı. CANSEKLAVİ, bu formuyla üstüne koyarak gitmesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü.

21 Kasım Salı günü Antalya Hipodromu'nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katılım gösterdiği günün 2.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (1) CEBEALP, son virajı orta kulvardan ikinci durumda dönen safkan, son 200’den sonra içindeki KILIÇASLI ile başa baş birincilik mücadelesinde son metrelerde boyun farkı ve 2.26.04’lık derecesi ile kazanırken, son 800: 0.54.80 oldu. Antalya kum pistte geçen sezon 5 inci olan safkan, bu kez sentetik pistte farklı koşarak kazanması ilk yarışında sentetik pistte Antalya’da yine farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

21 Kasım Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 3.Koşusu olan Maiden yarışta; (4) MADCAP son 100'de koşunun liderliğini alan safkan, fotoda dışından mermi gibi gelen UYANIŞ ANADOLU’nun atağına direnerek koşuyu kazanma başarısını gösterirken, 1.26.74’lük derecesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (10) SKYDIVE, koşuyu üçünçü bitirirken 1.26.98’lik derecesi ve fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız. (3) KING FATİH 5 boy starta kalan safkan, 1.27.01’lik derecesi ile koşuyu dördüncü bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanıcak güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

21 Kasım Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 4.Koşusu olan Şartlı-3/D yarışta; (3) GRANDE STEEL, koşuyu yakın aralarla dördüncü bitiren safkan, ilk kez Antalya pisttinde start alması ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

21 Kasım Salı günü Antalya Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katılım gösterdiği günün 5.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (6) DELİ YILDIRIM, ilk kez Antalya Hipodromu"nda start alan safkan, boyun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken yarışın her metresinde “ben varım" demesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

21 Kasım Salı günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 7.Koşusu olan Maiden yarışta 9 safkan start aldı. (6) EL RIO, boşlukta fazla zorlanmadan koşuyu ikinci bitirirken, İstanbul'da sentetik pistte ikinci olan, ikinci yarışında Ankara'da dördüncü olan safkan, bu kez Antalya Hipodromun’da koşuyu 1.26.14’lük ile ikinci oldu. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan UYANIŞ ANADOLU'nun 1.26.74'lük derecesinden daha iyi derece bir derece yapan EL RIO ilk Maiden yarışında kazanıcak güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.