SELCAN HATUN İyi Bir Form Yakaladı "İZMİR"

1.Ayak: 3 yaşlı Dişi Arapların Şartlı-5 mücadelesinde; 1200 kum pistteki son Maiden yarışını kazanan (6) ÖZKEHRİBAR ile ayağına çabuk bir isim olan (4) DERYADİL önde gelen isimlerdir. Bugüne kadar start aldığı dört yarışında da iyi netice alan (3) DEMİRYUMAK güven verirken, (5) GÜLFİDAN üst üste kazanmasıyla ses getirebilir. İlk kum sınavından kazanarak ayrılan (9) COLEGA, bu yarışına daha farklı girecek olan (11) BAĞLARBAŞI, idman görünümü ilgi çekici (2) BALIMSIN, son koşusu bence kesinlikle gücünün karşılığı olmayan (1)ARSLANPRENSES, 1200 kumda Handikap-14 kazandıktan sonra Şartlı-4 koşusunu 15/7 tamamlayan (7) TAMARİ ve süratli yapısıyla (8) BALIMSIN sürprize açık gördüğüm yarışta sırasıyla değerlendirilmesi gereken diğer kısraklardır.

2.Ayak: Mükemmel bir form yakalayıp uzun mesafelerde art arda kazanan (4) SON SEVİM'den yine birincilik bekliyorum. Sonlardaki sprintini gerçekleştirebilirse (5) THE RED SONYA adından söz ettirecek güçte olup, (2) ANNA HENRIETTA son üçüncülüğü ve bir önceki yarışını kazanan bir isim olmasıyla dikkate alınmalıdır. Gününde olduğunda pist ayırt etmeyen (1) BLUE JASMINE, iyi hazırlanan (7) SHE IS THE SHOW ve iki ay aradan sonra start alacak olsa da gelişme kaydeden (6) DEEP DELIGHT sırasıyla yazılmalılar.

3.Ayak: İstanbul'daki son koşusunu dış kulvardan yaptığı güçlü sprinti ile ikinci tamamlarken geç kaldığı için kazanabileceği yarışı veren (4) MR BIG SHOT ile 2200 kum pistteki son yarışını kazanan (2) BABASELİM arasında mücadele bekliyorum.

4.Ayak: Maiden yarışta; formunu bulmaya başladığını son ikinciliğinde gösteren (6) YEĞENİM YAKUP ile ekürilerden gelişme içerisindeki (2) GIANTHEART bir adım önde gördüğüm isimlerdir. (7) CANDY PALAZ kesinlikle ölçü almadığım yarışı sonrası idmanlarında gayet iyi görünmesi ve ekürisinin de desteğiyle bugün birincilikle tanışabilir. Grubun tecrübeli isimlerinden (3) KOLO ve son iki yarışında çıkış yakaladığını gösteren (5) THEFAMILYADA devreye girebilecek diğer isimlerdir.

5.Ayak: Son yarışlarında gösterdiği performans ile iyi bir form yakaladığını gördüğüm (1) SELCAN HATUN'un kazanmasını bekliyorum, tek yazılabilir.

6.Ayak: Form durumu bu grubu geçmek için yeterli olan (4) OĞLUM YAMAN rakiplerine göre biraz daha şanslıdır. (11) YEĞENİM TOPRAK tabelada yer bulduğu son koşularında formunu bulmaya başladığını belli ederken, dikkatimi çeken son koşusuyla (7) AHMET ALİ'yi de mutlaka yazmanızı öneririm.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.4.3.5.9.11.2.1.7.8

2.Ayak: 4.5.2.1.7.6

3.Ayak: 4.2

4.Ayak: 6.2.7.3.5

5.Ayak: 1

6.Ayak: 4.11.7

BEWITCHED Kazanmaya Çok Yakın "ANTALYA"

1.Ayak: İlk kez start alacak olan 2 yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-1 koşusunda; (8) MY GOLDEN QUEEN ile (7) MAHALL son günlerde idman pistinde aşama gösteren taylar. Her geçen gün kondisyonunu geliştirmekte olan (3) BODEBULL üst sıraları zorlayacak güçte olup, (2) BLACK TIMES yeterli hazırlıklarıyla yazılmalıdır. (9) SÜPER LUMINOVA en son 400 metrelik sprintinde oldukça iyi görünürken, (6) LADY STARDUST Bursa'da jokeyi Nurettin Şen nezaretinde hazırlanmasıyla ses getirebilir. (4) ŞABZE ile (10) WORTH AVENUE daha sonra şans tanıdığım isimlerdir.

2.Ayak: 2000 metredeki son yarışını kazanıp formunu sürdüren (5) ANOTHER BOY'a ilk şansı tanıyor, rakip olarak bir süre ara vermiş olmasına rağmen iyi hazırlanan (7) DUBAI EXPRESS'i tavsiye ediyorum. (8) RAINBOW STORM son üçüncülüğünde dikkat çekerken, (6) ATLIKAYA devreye girebilir. (2) REAL PATEK üst üste kazanarak formunun zirvesinde görünürken, (13)FAITHFULSPIRIT uygun kilosuyla ses getirebilir. (9) MUHAREBE etkili yarışları sonrası formunu korurken, (10) ICE TEA sürprizde önerim.

3.Ayak: Kocaeli 1400 kum pistindeki son koşusunu kazanarak iyi durumda olduğunu gösteren (1) LION CHICK ile 1400 sentetikte kazanarak bu kez normal kum pistte koşacak olan (2) MI PRINCESA  ŞÜKRAN arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

4.Ayak: Güç ve kalitesine yakışır yarışlar sergileyerek en son İstanbul çim pistinde kazanan (1) KIYICI ile çim pistteki son koşularında üst üste birincilikler elde eden (6) YİĞİT BATUHAN önde gelen isimlerdir. Formunda bu aralar ilerlemeler olması ve sentetik pistte (4) ALDA GÖR bu ayaktaki sürpriz önerim olacaktır.

5.Ayak: İzmir'de 2000 kum pistte kazanıp sonrasında Antalya'ya gelerek mesafe ayırt etmeden bu kez 1200 metrede fotoyu önde geçen (3)KIRIMRÜZGARI yine ilk şans tanıdığım isimdir. 62 kilo ile start alacak olsa da bu grupta etkili sonuç almasını beklediğim (1) HÜRADAM ve her geçen gün gelişme gösteren (2) DİLOY sürprizde düşünülmeli.

6.Ayak: Çim pistteki başarılı yarışları sonrası Antalya'ya gelip ilk defa start aldığı kum pist koşusunda ikinci olan (3) BEWITCHED jokeyi Vedat Abiş ile kazanmasını beklediğim bir isim olup, tek yazmanızı öneririm.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8.7.3.2.9.6.4.10

2.Ayak: 5.7.8.6.2.13.9.10

3.Ayak: 1.2

4.Ayak: 1.6.4

5.Ayak: 3.7.1.2

6.Ayak: 3