23 Kasım Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu’nda 1800 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (2) BABAMERDO, son 150 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu safkanların dşından dördüncü bitiren safkan, hayatında 10 kez start aldı ve 1 kez kazandı. Çim pistte 7 kez koştu ve 1 kez kazandı. Kum pistte 3 kez koştu ve kazanamadı. Sentetik pistte hiç koşmadı. Kum pistte biraz noksan görünmesine rağmen koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

 

23 Kasım Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu’nda 1600 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (5) JUST POWER, start ile birlikte koşuyu barıyer dibinde ikinci durumda takip eden safkan, son 400'den sonra koşunun liderliğini SUN OF THE SEA'den alarak kalan metrelerde de farkı daha da açarak 10 boy önde ve 1.42.70 ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.52.48 oldu. Aynı gün diğer Maiden'i kazanan JAZZGIR'ın 1.44.29'luk derecesinden daha iyi bir derece gerçekleştirdi. Hayatının beşinci yarışında beşinci koşusunda Maiden’dan çıkan JUST POWER, ilk yarışında bir üst grupta koşacak olmasına rağmen kazanmaya çok yakın notlarınızı alınız

 

23 Kasım Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu’nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Kv-6 yarışta; (6) BAŞPARMAK, son 600'de iki atın dışından gelerek son viraj dönüldükten sonra koşunun liderlik mücadelesinde ÇAĞDAŞ ALAÇAT ile birincilik mücadelesinden son 200’de rakibine hakim olmasına rağmen bir anda dışından bu kez TABİP gelerek son 100'de de liderliği vererek koşuyu ikinci bitirdi. Son üç koşusunda istenilen sonuç çıkmayınca bu yarışında “dilbağı” çıkartılarak başarılı koşdu. Bir sonraki ilk yarışında bekleme yarışı yapıp sprint mesafesini kısaltması halinde günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (2) GÜLNİSACAN 7 boy starta kalan safkan, koşuyu 4.üncü bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

 

23 Kasım Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu’nda 1600 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (3) LOVELY LISA koşuyu ikinci bitiren safkan, yarış koştukça formunun üzerine koyan bir isim olması ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.