BOATMAN ve GERÇEKÇİOĞLU günün tek yazılabilecek isimleri "İZMİR"

1.Koşu: 3-1-7

2.Koşu: 8-1

3.Koşu: 6

4.Koşu: Yarış koştukça formunu bir adım ileriye taşıdığını beğenilen son ikinciliği ile belli eden (1) CANCAZIM, güzel hazırlığı ile favorimdir. Son koşusunda 1200 ıslak kumda uzun süre önde forse ettiği yarışı ikinci bitirirken dikkat çeken (8) PRENSESBÜŞRA artan formu ile ikinci şans verdiğim isim. İki yarış koştuktan sonra bu haftaki idmanlarında belli eden ve bu yarışında "dilbağı" takısı denenecek olan (5) HUMAY KIZIM ihmal edilmemeli. Starttan düzgün çıkış yapması halinde elverişli kilo avantajı bulunan (6) NAZLI HİLAL rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Sürprizi ise Karacabey idman merkezinde hazırlanıp gelen yeterli kondisyona ulaşan (9) SAKALI YİĞİT'den bekliyorum.

5.Koşu: İstanbul'dan formda geldiğini buradaki idmanlarında belli eden (3) KOZMOS pisti yadırgamadığı taktirde A.Yıldız ile fotoyu önde geçebilir, ilk planda şans verdiğim isim. İstikrarlı ve başarılı yarışlar sergileyen (7) KISAKÜREK ikinci şans verdiğim isim. Burada 1200 kumda ve 1200 çimde kazanan, kısa bir aranın ardından yarış görüp farklılaşan (4) DAYANIKLI TAY'a bu grupta bir çarpı atılmalı. Son koşusunda mesafenin kendisine göre uzun oluşundan etkilenen (2) TEKFORDCİHANGİR bu kez ideal mesafesinde diğer şans verdiğim isimdir. Biraz ağır kilosuna ve iki ay ara vermesine rağmen Bursa'da sıkı hazırlığa sahip bulunan (1) CANDARLI ve bu mesafedeki son yarışını beğendiğim sonlarda etkili gelecek olan (6) KATI ZEYNEL kuponlarda bulunulmalılar.

6.Koşu: Yarış hayatına 1200 kumda kazanarak başlayan, son iki koşusunda bir üst gruplarda mücadele veren ve idman pistinde göz dolduran (1) BRAVE DANCER bu kez daha farklı koşacak olup favorimdir. Son koşusunu 1400 kumda 1.30.42 ile 5 boy önde kazanma başarısını gösterip düzenli idmanlarıyla formunu muhafaza eden (5) LOVE ACTION favorimin en sert rakibi. Bu aralar artan form durumuna sahip bulunan (2) ALL COME TRUE'ye bir çarpı atılmalı. Bu pistteki son iki yarışında dikkat çeken bir performans sergileyerek tabelada kendisine yer bulan (3) CELENIE şanslı bir başka isim olup sürprizi (4) HÜNKAR HANIM'dan bekliyorum.

7.Koşu: Son haftalarda yakalamış olduğu güzel formu ile bu pistte mesafe ayırt etmeksizin başarılı koşular çıkaran ve K.Tokaçoğlu'nun hazırlayıp bindiği (4) YEKSIRA ile uzun mesafeli tempolu yarışlarını seven rakiplerine göre kilosu da müsait olan (6) GÜNEŞKRAL arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine son yarışını tekrarlaması halinde (2) MEHLİK ABLA'nın da katılmasını bekliyorum.

8.Koşu: Başarılı son ikinciliği ile artan formu olduğunu belli eden ve hazırlığında göz dolduran (1) GERÇEKÇİOĞLU'nu müsait grupta tek tutuyorum.

9.Koşu: Son yarışlarını ve form durumlarını diğer rakiplerine göre yeterli karşıladığım (2) KEEP YOUR DISTANCE ile (5) SUPER SWEET arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden bence sonda binicisi az hata yapan kazanır. Ayırt edilmemelidir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-8-5-6-9

2.Ayak: 3-7-4-2-1-6

3.Ayak: 1-5-2-3-4

4.Ayak: 4-6-2

5.Ayak: 1

6.Ayak: 2-5

TORUNCALAS günün sığınılacak limanı "ADANA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 10-2-8-9-3-4-7

2.Ayak: 2

3.Ayak: 1-4-3-2

4.Ayak: 3-2-5-1-4

5.Ayak: 10-1

6.Ayak: 2-7-5

Yalçın AKAĞAÇ’tan Takipçilerine 1.233,40 TL'lik Adana Altılısı

25 Kasım Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda (4/1/5/3/3/4-9) şeklinde sonuçlanıp 1.233,40 TL veren 1.6’lıyı sitemizin deneyimli tahmincisi Eski Jokey YALÇIN AKAĞAÇ, kendi tahmin ve yorumlarında doğru tahmin ederek takipçilerine kazandırmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.Koşu: Son