25 Kasım Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-2 yarışta; (5) LİON BURAK, son virajı üçüncü durumda giren safkan, son 200’den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile liderliği alıp farkı da her geçen metre açarak 9 boy önde 1.23.96’lık derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, son 800: 0.52.32 oldu. Bu koşusunda “kapalı gözlük" aksesuarı ilave edilip koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

25 Kasım Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (5) CİHANIN GÜLÜ, son 100'den sonra yaptığı müthiş sprinti ile koşuyu ikinci bitiren kısrak, yakaladığı güzel formu ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

25 Kasım Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (8) OBLIVION, koşuyu üçünçü bitiren safkan, ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğuğ görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız.

25 Kasım Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-9 yarışta; (2) ERKŞAN, koşuyu ikinci bitiren safkan, ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun kazanabilecek güçte görüldü günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız.

25 Kasım Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (6) CAYMAZINOĞLU, 2 boy startta kalan safkan, koşuyu üçünçü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız. (4) ARİFCAN, AGF'de % 29 ile (1) safkan, 2.57.33’lük derecesi ile koşuyu sonuncu bitiren safkanın binicisi Ahmet Çelik'i Komiserler Kurulu çağırmış binici, durumu anlatmış siz tatmin olmuşsunuz bunu saklamaya hakkınız yok. Müşterek bahislere katılan yarışseverlerden bunun bilgisi saklamayıp vermeniz gerekiyor.