RÜZGARDAHAN'dan birincilik bekliyorum "İZMİR"

1.Koşu: 1-9-8

2.Koşu: 1-6

3.Koşu: 3-8-7-4

4.Koşu: Üst gruplarda mücadele verip tabela içerisinde kendisine yer bulduğu yarışlarındaki mücadelesini beğendiğim istikrarlı ve formda safkan (3) HÜKÜMSÜZ'e ilk şansı tanıyorum. İdmanlarını M.Uyar'ın yapıp bindiği (1) UZUN TAY pisti yadırgamadığı taktirde son yarışını tekrarlaması halinde hedefe uzanabilir. Bu yarışında "dilbağı" takısı denenecek olan formu iyi (6) AĞIR ABİ ideal pist ve mesafesinde ihmal edilmemeli. Son koşusunu bu pist-mesafede 1.24.81 ile kazanıp Maiden'dan çıkarken denenen kapalı gözlük takısından olumlu netice alınan (9) KAÇIN KURASI süren formu ile diğer şanslı atım. Son koşusunu ölçü almadığım (7) ARGALI ve İstanbul'dan gelip bu yarışına iyi hazırlanan (2) BAHADIR daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

5.Koşu: Bu tip mesafeli kum pist yarışlarına yatkın bir isim olan ve Bursa'daki son koşusunu kazanırken yeniden formunu bulduğunu belli eden (8) MAXBUENO müsait kilosu ile ilk şans verdiğim isim. Bu safkanın arkasından ikinci olduğu son yarışı ışıklı (4) GRAND MISSION ve düzenli idmanlarında eski havasını yakalamış görülen Ö.Yıldırım'ın bindiği (2) BOUKEPHALOS favorimin öncelikli rakipleri. Start sorunu giderilip son iki yarışını da kazanmayı başaran (7) YOOMEE yakaladığı güzel formu ile ihmale gelmez. Son haftalarda iyi bir form yakalayıp üst üste başarılı koşular çıkaran kilosu da müsait (9) BIANCO şanslı bir başka isimdir. Ağır sikletine rağmen (1) POKER FACE bu grupta yazılmalı. Sürprizi ise sonlarda etkili sprint yapabilen (3) BUSTANY'den bekliyorum.

6.Koşu: Ankara ve Bursa'daki son Grup yarışlarında başarılı sonuçlar alıp İstanbul'daki idmanlarında İzmir'e fit durumda geleceğini belli eden (7) RÜZGARDAHAN'ın aşina olduğu İzmir kum pistinde kazanmasını bekliyor, günün bankosu olarak öneriyorum.

7.Koşu: Farklı hipodromlarda koştuğu son üç yarışını da kazanarak formda olduğunu belli eden (3) FLAWLESS POWER ve geçen hafta bu pist-mesafede koşup önde istediğği tempoyu bularak kazanırken formunu bulduğunu gösteren seri safkan (1) MİRBEY arasında geçmesini beklediğim bir yarış. Ayrımsız yazılmalılar.

8.Koşu: Geçen hafta sonu koşup başarılı bir ikincilik elde ettiği yarışı ile çıkış içerisinde olduğunu gösteren (9) ALMAATA KAYA ve bu kez starttan düzgün çıkış yapması halinde farklı sonuç alabilecek güçteki (4) KIZIL RÜZGAR arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine son metrelerde yapacağı etkili sprinti ile artan forma sahip (3) ALTIN ŞİMŞEK'in de katılmasını bekliyorum.

9.Koşu: Pist ayırt etmeksizin son iki yarışında üçüncülükler yaparken ilgimi çeken M.Kaya'nın bindiği (3) CANIM ÇITIR'ı bu gruptan bir adım önde görüyorum, favorimdir. Üç yarış önce bu pist-mesafede 1.41.43 ile kazanan, uzun mesafedeki son iki yarışı da tatminkar bu kez mesafesini bulan (5) GÜLNİSACAN ve son haftalarda yakalamış olduğu güzel formunu muhafaza eden (9) SUFLE favorimin en yakın rakipleri olup Bursa'daki son dikkat çekici yarışı ile artan formu bulunduğunu belli eden (2) HAVZALI ihmale gelmez.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-1-6-9-7-2

2.Ayak: 8-4-2-7-9-1-3

3.Ayak: 7

4.Ayak: 3-1

5.Ayak: 9-4-3

6.Ayak: 3-5-9-2

SİGRİD'in Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "KOCAELİ"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-3-2-1-4-8

2.Ayak: 1-2-5-4

3.Ayak: 2-1

4.Ayak: 2-3-1-8-6

5.Ayak: 8

6.Ayak: 4-2-1

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-3-1-8-6

2.Ayak: 8

3.Ayak: 4-2-1

4.Ayak: 5-6-4-2-8-3

5.Ayak: 1-2

6.Ayak: 3-4-10-2-5