01 Aralık Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Hand-15/Y2 Koşu’da; (3) GELENCAN, son 200'de altıncı durumda olan safkan, koşuyu üçünçü bitirirken fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

01 Aralık Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Kv-8 Koşu’da; (1) DELAWERA koşuyu forse eden safkan, binicisi Vedat Abiş ile son vırajı orta kulvardan lider döndü. KUANPO daha dışarı açılması kısa sprint yaparak DELAWERA mağlup etmek Mustafa Çiçek istemesi bunu fark eden Vedat Abiş evdeki hesap çarşıya uymadı at göstermeyi tercih edip DELAWERA ile rakibi KUANPO yanına açılması boyun farkıyla koşuyu ikinci KUANPO'nun 2.16.23 derecesi sınır sistemine göre her iki safkanda eşit güçlerini kullandı. At Yarışlarında kazanmak istiyorsanız Amerika'nın tamamı Fransa, İngiltere, Avustralya, Hong Kong, Japonya'nın tercih ettiği safkanların sınır gücünü tercih edin kazanın. KUANPO'nun ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

01 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden Koşu’da; (3) ADAPINAR, son viraj dönüldükten sonra sıralamada yerini önünde Atlar olması binicisi safkanlarını dışına almasında zaman kaybeden safkan, son 1000'de yapmış olduğu müthiş sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken, fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

01 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-14 Koşu’da; (7) KING FATIH, 3 boy starta kalan safkan, 1.27.31’lik derecesi ile koşuyu ikinci bitirirken, fotoya canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

01 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1600 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-3 Koşu’da; (10) YAMAN EDAOĞLU, 2., 3.ve 4.lük mücadelesinde dış kulvara doğru açılarak zaman kaybeden safkan, yakın aralarla koşuyu dördüncü bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken notlarınıza alınız.

01 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-14 Koşu’da; (2) DİLOY, 5 boy starta kalan safkan yakın aralarla koşuyu üçünçü bitirirken ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınızı alınız

01 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Maiden Koşu’da; (7) LADY PEREGRİNE, 3 boy startta kalan safkan, koşuyu dördüncü bitirirken İstanbul da ilk 4 yarışında bir varlık gösteremedi safkan 5 inci ya ilk kez dördüncü olması üstüne koyarak gitmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

01 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-15 Koşu’da; (5) BEST OF ROCK, koşuyu boşlukta üçünçü bitirirken 24 yarışında 1 kez kazanan safkan, Antalya Hipodromu'nda ilk yarışını üçünçü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülmüştür.

01 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-15 Koşu’da; (4) ELDORET, 13. yarışında ilk kez Antalya Kum pistte koşan safkan, zorlanmadan kazanırken, ilk yarışında yine kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. (5) MAZLUM HÜSEYİN, müthış sprinti koşuyu dördüncü bitirirken bir aksiyon daha olsa koşuyu üçünçü bitirebilirdi. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.