5 Aralık Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 1.Koşu Handıkap-16 2100 metre kum pistte ön tarafta FALCON OF MUTAFLAR ve SHARP GLASS erken liderlik mücadelesinde birbirlerini temizlemeleri son 400'de 5'inci durumda olan YALAN DÜNYA safkanların dışından yapmış olduğu son 150'den sonra müthiş sprinti ile son 20 metrede koşunun liderliğini  FALCON OF MUTAFLAR'dan alarak 2.17.29 derecesi ile kazandı, son 800:0.53.72 oldu. Hayatında 26 kez start alan safkan 4 kez kazanma başarısı gösterirken, 1 kez çim pistte koştu kazanamadı 17 kez kum pistte koştu 3 kez kazandı. Sentetik pistte 8 kez koştu 1 kez kazandı. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

5 Aralık Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 2.Koşu Kv-8 1900 metre kum pistte starttan 3 boy geç çıkan ÇELİK KALKAN son 100 den sonra iki safkanın dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile yarım boy-yarım boy farkla koşuyu üçünCü bitirirken fotoya birinci ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesiyle ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınıza alınız.

5 Aralık Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 3.Koşu Maiden Satış Koşusunda son 900'de kolay tempoda koşunun lİderliğini alan SENZA FİATO son virajı pisti biraz ortalayarak dönerken 1 boy farkı son 200'den sonra farkı 3 boya çıkarıp 1.29.45 derecesi  ile kazanırekn son 800:0.52.68 oldu. Hayatının dokuzuncu koşusunda maiden'dan çıkan safkan ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınıza alınız.

5 Aralık Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 4. Koşu Şartlı-4 1400 metre kum pistte 5 safkan start alırken start ile birlikte koşunun liderliğini GRANDE OPUS aldı, ikinci durumda DAPPER MAN yer alırken son 300'de sağ taraftan Ahmet Çelik sert bir kırbaç vurması son 200'de sağ taraftan sert bir kamçı göstermesi safkan son veraj dönüldükten sonra bariyer dibine gitmek istemesi Ahmet Çelik izin vermeyip atı düzeltmekle uğraşmasından dolayı zaman kaybetmesine rağmen son 200'den sonra liderliği alması 4.5 boy farkla 1.28.09 derecesi ve Ahmet Çelik ile bütünleşerek kazandı, son 800: 0.51.12 oldu. Adana'da start aldığı iki koşusunu da kazanan safkan Ankara'da ilk yarışında 10,oldu, üçüncü koşusunda Gr2 Hitit Koşusunda ikinci oldu, şuan Kv atı konumunda görülmekte olan safkan bariyer dibine gitmek istemesi huyuna bir çözüm bulunursa A3 koşularda da galip gelebilir ilk yarışında kazanabilecek güçte görülerek notlarınıza alınız.

5 Aralık  Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 5.Koşu Şartlı 3/dişi  1300 metre kum pistte 8 safkan start alırken SANTORIN ekürisi BABY DAISY'nin koşuyu forse eden NARLİCA GÜZELİ ile liderlik mücadelesinde safkanın temposunu bozması ekürisi son vırajı 5.inci durumda dönerken son 300'de SANTORINI iki atın arasından girip çıkması 1.5 boy fark yaparak 1.22.88 derecesi ile kazanırken mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında günün sürprizini yine yapabilecek güçte görüldü, notlarınıza alınız.

5 Aralık Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda yapılan 6.Koşu 2 numaralı GAMBİYA son 100'den sonra binicisi Muhammet Özdemir atın ön sağ ayağında hassasiyet hissettiği anda atını foto finişe kadar yeterince teşvik edemeyerek saha veteriner hekimlerince yapılan muayenede ön sağ ayakta topallık tespit edilmesi detaylı tetkik için At Hastanesine sevk edilmiştir. GAMBİYA'nın koşacağı ilk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını ölçü almayın çok daha farklı koşacaktır.