ÇATALKAYA ve İMARUKA Kazanmaya Yakın İsimler "İZMİR"

1.Ayak: Grubun en yüksek handikap puanlı ismi (1) NOEL  DAY'in kum pist performansı iyi olmasıyla bu grubu geçebilir. Üst üste kazanan (2) VOLPI ile bugüne kadarki dört yarışında da adından söz ettiren (3) BIRDWOOD rakipleridir. Son yarışında kulaklık denenip 1600 kumda fotoyu önde geçen (4) KING IRANSIDE, her ne kadar son koşusunda istediğini alamasa da (5) KRALDÖKER ve ikinci startında çim pistte kazanan (6) MOUNTAIN WOLF sırasıyla tavsiye edeceğim diğer isimler.

2.Ayak: Geçen haftaki ikinciliği ve bu defa kısalan mesafede (7) AKSU NEHİR rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Son üçüncülüğünde gelişme gösteren (4) MİKİBO ile adından söz ettirdiği son koşuları başarılı (1) ALMAATAKAYA yakın rakipleridir. (3) CESUR RÜZGAR bu aralar toparlanmaya başlarken, (2) CANAGEL farklı koşabilir. Aşama içerisindeki (6) KOCA TINAS ve idman görünümü dikkat çekici (8) ASLAN TEPESİ sürprizlerim.

3.Ayak: 1900 kum pistteki son yarışını kazanarak formunu sürdüren (3) TABİP'i yine birinciliğe yakın görüyorum. Geçen haftaki iyi grupta ikinci olan (1) ANKA ATEŞİ kilosunun ağır olmasına rağmen şansı yüksek bir isim olup, kendini bulmaya başlayan (2) ÇAĞDAŞ ALAÇAT son üçüncülüğüne göre yazılmalıdır. Kocaeli'den kazanarak gelen (6) LAZFATİH ile son ikincilikleri başarılı (4) HIZLI EMEL bu ayağın şanslı diğer safkanlarıdır.

4.Ayak: İzmir ve Kocaeli'deki son koşularını kazanıp formunu koruyan (3) MUST yine birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. İzmir ve Bursa 1400 kum pistinde üst üste kazanan (1) WIN FOR YOU birinciliklerine devam edebilecek güçte görünürken, bir süre aradan sonra start alacak olsa da (4) DREAM DUST ses getirecek güçtedir.

5.Ayak: 1900 kum pistteki son yarışını ikinci tamamlayıp formunu geliştiren (3) ÇATALKAYA'nın yine rakiplerine üstünlük kurmasını bekliyorum, tek yazılabilir.

6.Ayak: Hayatının ilk koşusunu 1400 kum pistte 1.29.40 ile ikinci tamamlayıp idman pistinde form ve tecrübesinin geliştiğini gördüğüm (4) İMARUKA programdaki ikinci tekimdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.2.3.4.5.6

2.Ayak: 7.4.1.3.2.6.8

3.Ayak: 3.1.2.6.4

4.Ayak: 3.1.4

5.Ayak: 3

6.Ayak: 4

Ekürisiyle ÜSTÜNKIZ Güvendiğim İsim "KOCAELİ"

1.Koşu: 1.5.9.2.7.8.3.4

2.Koşu: 5.2

3.Koşu: 4

4.Koşu: 2.3.1.4

5.Koşu: Yarış hazırlıklarındaki formda görünümü ile (6) PETER PARKER ve bu grupta farklı koşmasını beklediğim (3) FORTUNELLO birlikte değerlendirilmeliler.

6.Koşu: Son ikinciliğine göre (7) PUSLU DAĞ rakiplerine üstünlük sağlayabilecek güçte olup, farklı koşmasını beklediğim (9) LÜSİYEN ile son koşusunda kapalı gözlük denenip bu yarışında tekrar çıkartılan (2) CEVDETBEY rakipleridir. (1) MY CENGO son yarışında beklenenden kötü koşsa da güven verirken, (3) COŞDUR ile (8) SAĞLAMBAS sırasıyla daha sonra değerlendirilmeliler.

7.Koşu: 79 gün aradan sonra start alacak olan (5) KING OF THE NIGHT ciddiyet kazandırdığı yarış hazırlıklarıyla ilk şansa sahiptir. Üst sıralardan düşmeyen (4) SON OF THE KING ile uzun ara verdikten sonra koşacak olan (7) AHMET BEYLİ rakipleri olacaktır.

8.Koşu: Geçen hafta kazanarak formunu bulduğunu gösteren (7) ESTİGEÇTİ yine rakiplerine göre bir adım önde olup, düzlük sprintiyle farklı koşmasını beklediğim (4) SON BAŞAK yakın rakibidir. Kısa bir süre dinlendirilen (6) RUSDAMAT ile önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son üçüncülüğünde gösteren (2) SARRAFŞAH sonraki ihtimallerdir.

9.Koşu: Her yarışı bir öncekinden başarılı (2) BENHASAN kazanıp Maiden'dan çıkabilir. Bu yarışıyla çıkış yakalayabileceğini düşündüğüm (7)KAYAALPBEY jokeyi Vedat Abiş ile rakibi olur. Koştuğu yarışlarıyla kendini bulmaya başlayan (3) ÇELİK EFE şansı yüksek bir isim olup, (1) BABAÖMER mutlaka şans tanınması gereken isimdir. (5) HALDUNTAY ise son günlerde idmanlarında daha farklı görünmesiyle sürprizde önerimdir.

10.Koşu: İstanbul çim ve sentetik pistindeki son beşinciliklerinde formunu bulduğunu gördüğüm (10) ÜSTÜNKIZ ekürisi Bluemoon'un da gayet iyi durumda olmasıyla tek yazılabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.3

2.Ayak: 7.9.2.1.3.8

3.Ayak: 5.4.7

4.Ayak: 7.4.6.2

5.Ayak: 2.7.3.1.5

6.Ayak: 10