GRANDPA İlk Yarışında Gücünü Kanıtladı "İSTANBUL"

1.Koşu: 10.9.12.1.5.2

2.Koşu: 6.3.1.5.2

3.Koşu: 10.3.9.6.7.8

4.Koşu: Yarış yaşamına 1600 çim pistte ondokuz at arasında kazanarak başlayıp güçlü bir isim olduğunu gösteren (6) GRANDPA ilgi çeken idman görünümü ile benim tek atımdır.

5.Koşu: Uygun kilosunun verdiği avantajı iyi değerlendirirse (8)DAĞBEYİ etkili formu ile bence iyi sonuç alacaktır. Tabela dışında tamamladığı yarışlarından sonra gelişme kaydeden (6) BABA ZAMAN ile ön tarafta istediği tempoyu bulması halinde (5) DÜLDÜL bu safkana rakip gördüğüm isimlerdir. Mesafeyi seven (1) CİĞERDELEN iyi bir bekleme yapması durumunda ses getirecek bir isim olup, (2) ALEVKIRAN bu yarışı ile çıkışa geçmesini beklediğim isimdir. Bursa kum pistindeki son ikinciliğine göre (4) HEKİMOĞLU sürprizde tavsiyem olacaktır.

6.Koşu: Bu pist ve mesafede start aldığı son yarışını ikinci tamamladıktan sonra daha iyi duruma ulaştığını gördüğüm (5) COSMIC GIRL ile yarış yaşamına kazanarak başlayıp ardından Kv-7 koşuda tabela dışı kalan (4) CHIQUITITA arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

7.Koşu: Kazandığı yarışından sonra 63 kilo ile start aldığı koşusunu ikinci bitiren (1) TORHAN TAY ile Grup yarışları sonrası 1500 sentetik pistteki son Şartlı-5 koşusunu kazanıp formunu sürdüren (4) SANCAR bu ayağın şanslı isimleridir.

8.Koşu: Maiden yarışta; Bursa'da ikinci tamamladığı koşusu sonrası daha iyi duruma gelen (10) ŞEN ANA bir adım önde gördüğüm isimdir. Tabeladan düşmeyen (4) BİNT EL RİH ile grubun tecrübeli kısraklarından (1) ASUMAN HANIM rakipleri olacaktır. Bu koşusu ile yükselişe geçmesini beklediğim (6) DEFNEHATUN güven verirken, (5) CANBEYLİ üst üste ikincilikleri sonrası bekleneni veremeyerek tabela dışında tamamladığı son yarışı ölçü alınmadan yazılmalıdır. (9) SEDEN KIZ ise bu ayağın sürprizi olacaktır.

9.Koşu: Kocaeli'deki son dördüncülüğü ışıklı (7)GOODCHILD ilk şans tanıdığım isim olup, uzun mesafede kazandığı yarışı sonrası formunu devam ettiren (4) CATALAN rakibidir. Son yarışını az farkla kaybederek ikinci olan (6) ROCKET SCIENCE güven verirken, (9) PEACE RUBY önde istediği tempoyu bulması halinde ses getirebilir. Her yarışı bir öncekinden başarılı (3) GÖKDOĞAN, son günlerde formunda gelişme kaydeden (2) KRAL ÇIPLAK ve tabelaya yakın bitirdiği son koşusu ilgi çekici (10) DARK LORD sırasıyla değerlendirilmeye alınmalılar.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6

2.Ayak: 8.6.5.1.2.4

3.Ayak: 5.4

4.Ayak: 1.4

5.Ayak: 10.4.1.6.5.9

6.Ayak: 7.4.6.9.3.2.10

AEGEAN THE STORM Maiden'dan Çıkmaya Çok Yakın "ŞANLIURFA"

1.Ayak: Bir süre aradan sonra start alacak olsa da (5) FREE ve sonlardaki sprintine güvendiğim (12) NAZLI FATMA bu yarışın önde gelen isimleridir. (9) MY BOY FIRAT dikkat çeken koşuları sonrası sürekli kendisini geliştirirken, (1) BERAZZİ jokeyi F.Yardımcı ile devreye girebilir. (4) DAYTIME SON bu grupta güvendiğim diğer isim olup, (7) GRANDE HEART dikkate alınmalıdır. (6) GHOSTBUSTER farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, (8) KING TATAR ile (2) BİNDALBEY bu ayağın sürprizleri olacaktır.

2.Ayak: Mesafeye yatkın olan (2) OGHUZ KHAGAN'ı bir adım önde görüyorum. Son yarışını ağır kilosu ile ikinci tamamlarken fit durumda gördüğüm (8) REAL GRACE yakın rakibi olup, dikkat çeken son üçüncülüğünde gelişme kaydeden (7) GÖKYILDIZ yazılmalıdır. Son koşusunda beklenenin altında kalmasına rağmen (4) FEEL THE VICTORY bu grupta bence çok daha iyi sonuç elde edebilecek güçtedir.

3.Ayak: Her yarışını bir öncekinden daha etkili koşması ile (12)PELİTLİ bu kez fotoyu önde geçmesini beklediğim isimdir. Etkili üçüncülüğü sonrası formunu devam ettiren (3) BİTİRİM SEDA rakip görünürken, tekrar çıkışa geçmesini beklediğim (5) ARAPDAMAT mutlaka şans tanınması gereken bir isimdir. Son yarışını üçüncü tamamlarken gücüne ulaşmaya başladığını gösteren (10) BÜLENT BRA'dan sürpriz gelebilir.

4.Ayak: Kazandığı yarışından sonraki formunu devam ettiren (4)ŞEYMA'yı yine en şanslı isim olarak görüyorum. Üçüncü bitirdiği koşusu ardından biraz daha müsait rakiplerinin yanında (5) TERMELİ KIZI rakibi olup, (7) HOŞGÜLHAT ön tarafta kuracağı temposuyla yine beyaz bayrak ayna yapabilir. (3)GÖMEÇ etkili yarışlar sergileyerek formunun iyi olduğunu gösterirken, (2) AKDENİZ RÜZGARI'nı uzun mesafeye olan yatkınlığı ile mutlaka yazmanızı öneririm.

5.Ayak: Son koşusunu ikinci tamamlarken kazanacak formuna ulaştığını gösteren (2) AEGEAN THE STORM'un Maiden'dan çıkmasını bekliyorum, tek yazılabilir.

6.Ayak: Bir süre ara verdikten sonra start alacak olan (12) BAALBEK etkili koşmasını beklediğim bir isim olup, etkili ikinciliği sonrası iyi hazırlanarak uygun görünen rakipleri arasında (3) RÜZGAR HAMZA bu ayakta ayırt edilmeden yazılmalılar.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.12.9.1.4.7.6.8.2

2.Ayak: 2.8.7.4

3.Ayak: 12.3.5.10

4.Ayak: 4.5.7.3.2

5.Ayak: 2

6.Ayak: 12.3