12 Aralık Salı günü Antalya Hipodromu"nda Şartlı 4/Y2 1700 metre sentetik pistte start verildikten sonra ESSENTIAL isimli atın binicisi Mert Uyar start çıkışında atından düşdü. Safkanın binicisi ve Mert Uyar'da saha doktoru tetkikler yaparak bir sağlık problemi bulunmamaktadır. ESSENTİAL isimli at, saha Veteriner Hekimlerince muayene edilmiş olup herhangi bir klinik bulguya rastlanmadığı tespit edilmiştir. İkinci attan düşen binici Eren Dursun Ökten olurken LAURACEOUS isimli safkan ile son 500'de kendi temposuna giderek bir anda MARCUS'un içinden girmek istemesiyle MARCUS'a faul yapması atın üstünde anlık olarak dengesini kaybedip iki atın arasına düşerken saha doktoru tarafından Eren Dursun Ökten kontrol amaçlı Ambulansla Hastaneye sevk edilmiştir. Safkanın ve binicisinin durumları iyi olup geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

5 numaraya kayıtlı olarak koşan LAURACEOUS isimli atın binicisi Eren Dursun ÖKTEN, koşunun son 500 metresinde atından düşmüştür. Atın binicisi doktor tarafından muayene edilerek, kontrol amaçlı hastaneye sevk edilmiştir. LAURACEOUS isimli at, saha veteriner hekimi tarafından muayene edilmiş, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Koşu pisti, pist hakemi tarafından kontrol edilmiş, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

 7 numaraya kayıtlı olarak koşan ESSENTIAL isimli atın binicisi Mert UYAR, start çıkışında atından düşmüştür. Atın binicisi doktor tarafından muayene edilmiş, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. ESSENTIAL isimli at, saha veteriner hekimi tarafından muayene edilmiş, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Koşu pisti, pist hakemi tarafından kontrol edilmiş, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.