IŞINBİKE Etkili Formuyla Güvendiğim İsim "BURSA"

1.Koşu: 1

2.Koşu: 3.6.5.4.9.2

3.Koşu: 2.4.1

4.Koşu: İzmir'deki son uzun mesafeli yarışını kazanan (4) MAHİRİNİ'yi yine favorim olarak öneriyorum. Tabelada yer bulduğu son koşuları ile çıkış yakaladığını gösteren (1) SINIR TANIMAZ ve Antalya'da kazanıp en son İstanbul'da tabela dışı kaldığı koşusu pek ölçü olmayan (3) CEBEALP rakip gördüğüm isimlerdir.

5.Koşu: Geçen hafta 1400 kumda kazanırken fazla zorlanmayan (1)SONŞAMPİYON ile Bursa'da ikinci olduktan sonra Kocaeli'ye giderek 1500 kumda üçüncülük elde eden (2) YAKIN DOĞU ön planda değerlendirilmeliler. Kendisini tanıyan jokeyi A.Sözen ile start alacak olan (4)AZERİDAMAT İstanbul'dan gayet formda gelirken, her yarışı bir öncekinden iyi (8) OBALI'yı yükselişe geçmesiyle yazmanızı öneririm.

6.Koşu: Üst üste kazandıktan sonraki beşinciliğinde istediğini alamasa da (4) FLAWLESS POWER başarılı koştuğu pist ve mesafede ilk şansı almayı hak ediyor. Beş aya yakın süredir start almasa da düzenli idmanda olan (2) SIEMPRE ile tam mesafesinde koşacak olan (8) HAKNA birinciliğin güçlü diğer adaylarıdır. Pist ayırt etmeyip en son 1400 çimde kazandıktan sonra kısa bir süre dinlendirilip erken saette yaptığı hazırlıklarında göz dolduran (5) CAFER BEY ile Kocaeli 1500 kumunda Kv-6 kazanan (3) BEYOND REDEMPTION' da dikkate alınız.

7.Koşu: Yarış yaşamına başarılı ikincilikle başlayan (8) TALE OF THE DREAM Kurtel ekürisinin gelişme gösteren bir tayı olup, start aldığı iki koşusunda tabeladan düşmeyen (4) IMMORTAL PACIFIC jokeyi V.Abiş ile Maiden'dan çıkabilecek güçtedir. Kocaeli'deki son ikinciliğinde önde numara götürerek düzlükten sonra dışa açılıp zaman kaybederek iknici olan (6) SHINE OF SUN yazılmalıdır. Yarış koştukça kendini bulan (5) MUSCLED ve idman görünümü dikkat çekici (2) BERKAY TAY sürprizde tavsiyelerim.

8.Koşu: 1400 kumdaki son ikinciliğinde 1.27.31 derece yapan (6)DAWNOFTHENIGHT'den bu kez birincilik bekliyorum. Müthiş bir form yakalayıp Bursa ve Kocaeli'deki son yarışlarında üstün performans sergileyen (1) KING OF HEAVEN rakip gördüğüm isimdir. Bursa ve Kocaeli'de üst üste kazanıp en son İzmir 'de 62 kilo ile ikinci olan (3) GALYAS CANDY bu ayağın şanslı diğer ismi olup, (8) FOREVER ABBA rakiplerine göre uygun sıklet avantajına sahip bulunarak sürpriz gerçekleştirebilir.

9.Koşu: 1400 kum pistte 1.36.46 ile kazanıp ardından 1200 kumdaki Kv-6 koşusunda üçüncü olurken 1.20.74 derecesiyle fit durumda olduğunu gösteren (5) IŞINBİKE program üzerindeki en güvendiğim isim olup, tek yazılabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.1.3

2.Ayak: 1.2.4.8

3.Ayak. 4.2.8.5.3

4.Ayak: 8.4.6.5.2

5.Ayak: 6.1.3.8

6.Ayak: 5

DELİ TURBO Maiden'dan Çıkmaya Çok Yakın "ŞANLURFA"

1.Ayak: Jokeyi N.Altın ile uyum sağlamasının yanısıra etkili formunu sürdürmekte olan  (3) KANEKONUN TORUNU ile start aldığı üç yarışında da adından söz ettiren (2) APPROVE MAN en şanslı isimlerdir. Formda diğer tay (5) PHANTOM WARRIOR güven verirken, tabeladan düşmeyen (6) ROSA LUXEMBURG, adından söz ettirdiği koşularıyla iyi durumda olduğunu belli eden (4) QUEEN OF NORTH ve etkili yarışlarıyla fit durumda gördüğüm (1) KUTUP KIZI sırasıyla önereceğim diğer taylardır.

2.Ayak: Bir süre aradan sonra start aldığı yarışını ikinci bitiren (5) DELİ TURBO'nun kazanacak formunu bulduğunu görüyorum, tek yazabilirsiniz.

3.Ayak: Üst üste ikincilikleriyle formunu bulduğunu gösteren (1)PRIZEGIRL önde gelen kısraktır. Her geçen gün daha iyi duruma gelen (6) İNCİNİN KIZI ile 190 günlük ara vermiş olmasına rağmen süratli (5)GÜLMATRA rakip gördüğüm isimlerdir. Kısa bir istirahat sonrası gelişme kaydeden (9) KIMONO ile ayağına çabuk diğer kısrak (3) ÜNLÜNÜN GÜLÜ'de yazılmalıdır. (2) PERİ YILDIZI bu aralar çıkış yakalayan bir isim olup, (12) SULTAN CELİM'den son üçüncülüğüne göre sürpriz gelebilir. (8) KALİMNOS dikkat çeken yarışlar koşarken, (4) GERMUŞ KIZI'nın bu gruba gücü yetecektir.

4.Ayak: Üst gruptaki son koşusunu beşinci bitiren (5) JON DERE'yi jokeyi F.Yardımcı ile en şanslı isim olarak görüyorum. Uzun mesafede kazanan (9) ÇELİKMAVİ yakın rakip gördüğüm isim olup, etkili son üçüncülüğüne göre (2) BALKUHAN'ı yazmanızı tavsiye ediyorum. Elazığ'daki yarışını uzun mesafede kazanan (6) MAZLUM AĞA ardından dördüncü olarak formunu koruduğunu gösterirken, 2000 kumdaki son yarışında fotoyu önde geçen (3) YARAMAZ SALİH şansını yüksek bulduğum diğer isimdir.

5.Ayak: Tabela dışında tamamladığı yarışı sonrası farklı duruma gelen (5) KRALEFE'yi bu grupta ilk planda değerlendirebilirsiniz. Adana çim pistinde ikinci olduktan sonra kısa bir süre dinlendirilip bu yarışına dinç girecek olan (9) SERMİYAN ile kilosu ağır olsa da grubun en formda isimlerinden (1)BARSKANIN OĞLU'na mutlaka şans verilmelidir.

6.Ayak: Son koşusunu 1300 kum pistte kazanarak formunu devam ettiren (1) CAN HATİCE ile idmanlarında farklı koşabilecek güce ulaştığını gösteren (2) GÖZE ÇARPAN arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.2.5.6.4.1

2.Ayak: 5

3.Ayak: 1.6.5.9.3.2.12.8.4

4.Ayak: 5.9.2.6.3

5.Ayak: 5.9.1

6.Ayak: 1.2