24 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta; (7) DEE MARK, son 100'de koşunun 4 boy liderliğini yapan DONETELLA ile arasındaki farkı son 50’den sonra yarım boya düşürerek koşuyu ikinci bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

24 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (3) CANIMSUEDA, ekürü koşan safkanların koşuya son 5 metre az farkla önde olan safkan, fotoda ekürisi tekrar içinden gelerek baş farkıyla kazanırken bu safkanda koşuyu ikinci bitirirken, 1.41.91'lik derecesi ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanacak güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

24 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 2100 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (1) KARACA AĞA, son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitiren safkan, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girdi. Bir aksiyon daha olsa koşuyu üçünçü bitirebilirdi. KARACA AĞA, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

24 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 1300 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (5) HIŞMAN IN MY HEART, son metrelerde dışından kuvvetli gelen EL LORD baş farkıyla koşusu kazanırken, bu safkanda ikinci oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

24 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Kv-7 yarışta; (6) BİLİRKİŞİ, dış kulvardan son 50 de güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

24 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 1300 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (1) CEYAR, son 50 de İNTO'dan ikinciliği alan safkan, 1.21.67'lik derecesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

24 Aralık Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (8) VANGÖLÜ GÜZELİ, son virajı beşinci durumda dönen safkan, son 200'den sonra ikinci duruma girip yarım boy farkla koşuyu ikinci bitirirken, 1.41.62’lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden’i kazanan ALTINAY'ın 1.41.89’luk derecesinden daha iyi bir derece yaptı. İkinci arka grup ile arasında 11 boy fark olması koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız . Hayatında 10 kez start alan VANGÖLÜ GÜZELİ, ilk kez ikinci olup bir kez üçüncülük ve iki kez de 5.oldu.