24 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (1) BONITA MIA, son 250 den sonra binicisi İ.S.Söğüt kırbacı fazla kullanıp üst üste vurmaktan safkan isyan edip BEFORE OR AFTER ile arasındaki farkı bir ara 1.5 boya düşürmesine rağmen at isyan edince fark 3 boya çıkınca BONITA MIA’da 1.27.53’lük derecesi ile ikinci oldu. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

24 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (6) FADİK isimli safkan kolay tempoda gitmesinden dolayı binicisi O.Yıldız'ı aldatarak erken başa geçti. 2 boyda fark yapıp kolay tempoda binicisi atın üstünde el oynatmadan koşuya hakim oldu. Son 100’den sonra evdeki hesap çarşıya uymayınca son metrede dışından gelen GÜNEŞKRAL’a liderliği veren FADİK kazanabileceği koşuyu erken başa geçmesinden dolayı kaybetti. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde bu grupta kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

24 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (6) DUYGUDENİZİM, 2 boy startta kalan safkan, son 100'de orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitirdi. Son 3 yarışında İzmir pistinde 6.5.4 olan DUYGUDENİZİM, bu kez üçünçü olup üstüne koyarak gitmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

24 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden yarışta; (4) ÇAKOPİ, son 200'de dördüncü durumda olan safkan, yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken kazanan safkandan fotoya daha canlı girdi. Hayatında ilk dört yarışında en iyi derecesi beşinci olması bu koşusunda ilk kez "DB" takılması ile birlikte ikinci oldu. ÇAKOPİ ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

24 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Hand-16 yarışta; start çıkışında BARI binicisini düşürdü. (4) TOUCH OF HEAEN, start çıkışında ilk 100 metrede son vırajı dönüldükten sonra fotoya kadar binicisiz kontrolsüz safkan safkanı çok etkileyerek koşuyu ikinci bitiren TOUCH OF HEAVEN’in bu koşusunu unutun ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

24 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (5) GOLDEN FAIRY, son 150'de beşinci durumda olan safkan, yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu ikinci bitirirken fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız.

24 Aralık Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Maiden yarışta; (11) TEK YEK karşı düzlükte koşuyu barıyer dibinden dördüncü durumda takip eden safkan, son viraj dönüldükten sonra ikinci durumda olup kolay bir şekilde son 300’de liderliği alarak kalan metrelerde de farkı 4 boya çıkartarak 1.54.96’lık derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, aynı gün diğer Maiden'i kazanan ÖZLÜTAY'ın 1.56.02’lik derecesinden daha iyi derece yapan TEK YEK bir üst grupta da kazanmaya yakın olup notlarınıza alınız.