FADİK'in bu rakiplerini geçmesini bekliyorum

1.Koşu: 2-5-3

2.Koşu: 1-4-3-2

3.Koşu: 1

4.Koşu: Daha sert rakiplerle mücadele verip tabelanın en iyi yerlerinde kendisine yer bulduğu son yarışları ve form durumu çok iyi (8) SİNOPLU MERVE'ye ilk çarpıyı atıyorum. İstanbul'da hazırlanıp gelen son koşuları gücünün karşılığı olmayan kalite (1) DÜNDARZADE önde istediği tempoyu bulabilirse çıktığı gibi bitirebilir. Geçen hafta ağır sikletine ve faullere maruz kalmasına rağmen kazanmayı başaran (3) EYMENAĞA koruduğu form durumu ile ihmal edilmemeli. İstikrarlı ve başarılı koşuları ile göz dolduran (5) HIZLI EMEL bu kez fotoyu önde geçebilir. İzmir'de bu pist-mesafede koşup dördüncü olduğu bir üst gruptaki son koşusu ışıklı (4) FIRAT BABA kazanabilecek aday isimlerden biri. Uzun mesafeye yatkın bir isim olan başarılı son ikinciliğiyle (2) ERDOĞDU, zaman zaman etkili yarışlar koşabilen (7) HAVZALI ve kazandığı yarıştaki güzel formunu muhafaza eden (6) ŞAHSEKİN'de yazılarak bu ayağı rahat seyretmenizi öneriyorum.

5.Koşu: İki yarış önce Kocaeli'de 1500'de kazanan, aynı pistteki son startında bence hücumda geç kaldığı için dördüncü olan İstanbul iç pistteki hazırlığı iyi (4) ASİL UTKU bu kez pilotu A.Sözen'i buldu favorimdir. Mesafe ayırt etmeksizin bu pistte başarılı koşular sergileyen seri stile sahip (5) ISLAND BREEZE bence Asil Utku'nun en ciddi rakibi olup bu iki safkan ayırt edilmeden birlikte yazılmalı.

6.Koşu: İzmir'de ve Kocaeli'de üst üste üç yarış kazanıp Antalya'daki son üçüncülüğü tatminkar olan formda (6) MUST ve Kocaeli'de bu mesafede bu aprantiyle koşup kazandığı yarıştaki güzel formunu düzenli idmanlarıyla muhafaza eden (1) ÇAYIRAĞASI arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine istikrarlı safkan sonlarda yapacağı etkili sprintiyle (5) AIRFIELD'in de katılmasını bekliyorum.

7.Koşu: Kocaeli Hipodromun'daki son iki koşusunda yine böyle ağır kilolarla ikinci kaldıktan sonra İstanbul'da iç pistteki idmanlarında bu kez kazanacak forma ulaştığını belli eden (1) MY CENGO favorimdir. Bir yarış koşup idmanlarında formunda ilerlemeler kaydettiğini belli eden (3) ÇAKARMAN edindiği yarış tecrübesi ile favorimin en yakın rakibi olup yarış koştukça formunu bir adım daha ileriye taşıdığını son ilgi çeken yarışı ile belli eden (2) AYHANBEYİM ihmal edilmemeli.

8.Koşu: Pist ve mesafe ayrımı yapmaksızın etkili yarışlar sergileyebilen, bir süre arası olsa da bu koşuya sıkı işler yaparak hazırlanan (4) GOD OF LOVE süratli gidecek olan yarışta sondaki sprintiyle kazanabilir, en şanslı isim. Geçen hafta koşup kazandığı yarışındaki formunu koruyan bu koşuyu tercihleyen (3) GALYAS CANDY favorimin en sert rakibidir. Bu kez ideal pist-mesafesinde start alacak olan seri stile sahip (2) ÖZAY SUZANANA çıktığı gibi bitirebilir.

9.Koşu: Son yarışlarını ve form durumunu rakiplerine göre yeterli karşıladığım (2) FADİK'in ağır sikletine rağmen kazanmasını bekliyor, sevdiği pist ve mesafede tek tutuyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8-1-3-5-4-2-7-6

2.Ayak: 4-5

3.Ayak: 6-1-5

4.Ayak: 1-3-2

5.Ayak: 3-4-2

6.Ayak: 2