Artan formu ile BAYRAMDERE en güvendiğim isim "İSTANBUL"

1.Ayak: Bu pist-mesafedeki son yarışını bugün start alacağı jokeyi V.Abiş ve 2.33.54'lük derecesiyle yerinde yaptığı güçlü sprinti ile kazanma başarısını gösteren ve Bursa'dan hazırlanıp gelen (5) DOBAR koruduğu formu ve sevdiği sentetik pistte ilk atım. Son yarışı bence formunun ölçüsü olmayan (1) HÜR UÇAN ön tarafta istediği tempoyu bulabilmesi halinde çıktığı gibi bitirebilir. İstikrarlı ve başarılı koşuları ile göz dolduran (4) YELBEĞEN iyi hazırlanması ile ihmal edilmemeli. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşarak son ikinciliğiyle toparlandığının işaretlerini veren piste yatkın (2) CÜDA diğer şans verdiğim isim olup altı ay aranın ardından gördüğü yarış sonrası daha iyi duruma geldiğini idmanlarında gösteren (3) KIZGIN KRAL kuponlara işaretlenmeli.

2.Ayak: Sentetik pistteki ilk sınavında 1400'de bugün start alacağı jokeyi M.Kaya ve 1.34.92 ile başarılı bir ikincilik elde eden, kış sezonunu Ankara Hipodromun'da çalışarak geçiren (2) BAYRAMDERE'nin artan formu ile bugün kazanarak Maiden'dan çıkmasını bekliyorum. Bankomdur.

3.Ayak: Yakalamış olduğu güzel formu ile son iki yarışını da 1400-1500 sentetik pistte kazanmayı başaran usta ellerde itinayla hazırlanan (4) REAL TROUBLE serisine devam edebilir, favorimdir. Başarılı çim pist yarışlarının ardından bu pistteki üçüncülüğüyle dikkatli bakışları üzerine çeken Kocaeli'deki hazırlığı güzel (6) YABLANITSA ve sentetik pistte koştuğu tüm yarışları başarılı olan form durumu iyi (1) ALKIZ favorimin en yakın rakipleri olup Antalya'dan Hipodromun'dan gayet iyi durumda gelen (3) Mİ PRİNCESSA ŞÜKRAN son yarışlarını tekrarlayabilmesi halinde ses getirebilir.

4.Ayak: Kısa bir süre ara verdikten sonraki yarışını kazanma başarısını gösterirken buradaki ciddi rakiplerini geçen ve düzenli idmanlarıyla formunu muhafaza eden (7) PRANAYAMA başta şans verdiğim isimdir. Uzun mesafeli sentetik pist yarışlarına yatkın bir isim olup favorimin arkasından ikinci olduğu son yarışını beğendiğim (1) ANADOLU PRENSESİ favorimin en yakın rakibi olup sentetik pist performansını beğendiğim artan form durumuna sahip bulunan (6) NANSIO ihmal edilmemelidir.

5.Ayak: Geçtiğimiz haftaki koşusunu gösterişli bir şekilde kazanmayı başaran ve kantarmasını iyi tanıyan pilotu A.Sözen ile start alacak olan (3) DUMAN yine birinciliğe en yakın isim. Gördüğü her yarış sonrası formunu toparladığını ışıklı son üçüncülüğüyle belli eden (6) AKKULA hücumda geç kalmaması halinde rakiplerine üstünlük sağlayabilir. İstikrarlı bir form grafiği çizip sentetik pistteki son yarışlarında tabelanın en iyi yerlerinde kendisine yer bulan kusursuz hazırlığa sahip (1) TORHAN TAY iddialı bir başka isimdir.

6.Ayak: Sert gruptaki son yarışını fazlaca ölçü almadığım ve bu kez dişine göre rakiplerini bulan (6) GONZALO'ya ilk şansı veriyorum. Sentetik pistte koştuğu yarışlarında kolay kolay tabeladan düşmeyen grubun formda ismi (4) EFSANE CAN ve sentetik pisti yadırgamadığı taktirde başarılı olabilecek form düzeyine sahip (2) WIEN PRINCE favorimin öncelikli rakipleri. Son dördüncülüğü dikkat çekici olan artan formuyla (7) PELE AND DIDO sprint mesafesini iyi ayarlayabilmesi halinde rakiplerine hakim olabilir. Ağır sikletine rağmen zaman zaman başarılı yarışlar koşabilen (1) BEULIEU şanslı bir başka isim olup idman pisti görüntüsünü beğendiğim (3) KING OF THE SOUTH ve (8) END OF THE ROAD'da yazılarak bu ayağı rahat seyredelim.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-1-4-2-3

2.Ayak: 2

3.Ayak: 4-6-1-3

4.Ayak: 7-1-6

5.Ayak: 3-6-1

6.Ayak: 6-4-2-7-1-3-8

KING OF THE ROAD ve CANIMSUEDA en güvendiklerim "ADANA"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-5-7-3

2.Ayak: 4-1-3

3.Ayak: 2

4.Ayak: 9-8-7-4-2

5.Ayak: 3-6-5-4-8-7

6.Ayak: 3-1

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9-8-7-4-2

2.Ayak: 3-6-5-4-8-7

3.Ayak: 3-1

4.Ayak: 4-6-1

5.Ayak: 1-4-6-2-3

6.Ayak: 2