08 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (3) HULKİ, son viraj dönülürken koşunun liderliğini alan safkan, son 400'den sonra dışından gelen DEMIRKARDEŞLER'in ataklarına karşı koyarak 1.36.21’lik derecesi ve jokeyi Nevzat Avcı ile bütünleşerek koşuyu kazanırken, son 800: 0.56.20 oldu. Hayatında 14 kez start alan HULKİ, 4 kez kazanma başarısı gösterirken çim pistte 2 kez koştu ve ikinci oldu. Kum pistte 11 kez koştu ve 4 kez kazandı. Sentetik pistte 1 kez koştu ve kazanamadı. HULKİ, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapacak güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (1) ALTINTEPE, AGF'de % 73 ile (1) at olan safkan, Özcan Yıldırım ile son virajı dördüncü durumda kolay tempoda dönmesine rağmen safkanların dışına çıkması binicisinin teşviklerine cevap vermemesi dama son 300'de ALTINTEPE demesi safkanın koşu içinde bir sorunu olması koşuyu farklı bir şekilde 1.46.11 ile sonuncu bitirdi. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını ölçü almayın. Daha farklı koşacak olup notlarınıza alınız.

08 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (4) LEYLOŞ HANIM, 2., 3. ve 4.lük mücadelesinde 1 boy starta kalmasına rağmen baş - 1.5 boy farklarla ikinci olma başarısı gösteren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız

08 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (5) SOBATAJ, koşuyu dördüncü bitiren safkan, ikinci olan safkan ile arasında 28 salise fark olması ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

08 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1800 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (5) KADİRGÜN,. son 20 metrede safkanların dışından dördüncü durumda olması rağmen burun - burun farklarıyla koşuyu ikinci bitiren safkan, güzel formu ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (4) AŞK VE GURUR, safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu yakın aralarla beşinci bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

08 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-16/D yarışta; (2) İŞİN ASLI, koşuyu üçünçü bitiren safkan, ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız.

08 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (5) UTKUCUK, ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde burun farkıyla içindeki SIEMPRE'den ikinciliği kurtaran safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

08 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Maiden yarışta; (9) PARİS ÖZLEMİ, son 100'de içindeki KATRE TANESİ ile başa baş mücadelesinde burun farkı ve 1.39.77’lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, aynı gün Maiden'i kazanan ZULEMA'nın 1.41.06’lık derecesinden daha iyi derece yapan PARIS ÖZLEM, hayatında ilk yarışında Bursa kum pistte üçünçü olurken, aynı mesafede 1.43.56’lık derece yaptı. 7 gün sonra aynı Hipodromu'nda aynı mesafede 1.39.77'lik yapıp ile üstüne koyarak gitmesi ile koşacağı bir üst gruptaki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

08 Ocak Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (7) NURLUOVA, son 50 metrede müthış sprinti ile fotoya mermi gibi safkanların dışından gelen gelip koşuyu üçüncü bitirirken, 2 metre daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. Kazanan safkandan daha canlı fotoya girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.