11 Ocak Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (5) BRAVE HORSE, son 100'de safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu yakın aralarla dördüncü bitirirken, fotoya 1., 2.ve 3. olan safkanlardan daha canlı girmesi koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

11 Ocak Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda 1500 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; (3) AYHANBEYİM, son 200'de safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu yarım boy fark ve 1.48.99’luk derecesi ile ikinci bitirirken, son 800: 1.01.44 oldu. Kazanan safkandan fotoya daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

11 Ocak Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda 1200 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (9) SHRP KING, son 200'de dokuzuncu durumda olan safkan, son 100'de yapmış olduğu müthiş sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken, bir aksiyon daha olsa koşuyu üçünçü bitirebilirdi. Fotoya 1. ve 2. olan safkanlardan daha canlı girmesi koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

11 Ocak Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda 1500 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden yarışta; (2) ÇAKARMAN, 6 boy starttan geç çıkış yapan safkan, son 200’den sonra ikincilik ve üçüncülük mücadelesinden müthış sprintiyle başa baş mücadelesinde burun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, 1.47.99'luk derecesi ile aynı gün diğer Maiden’i kazanan TRAPPER'in 1.48.90'lık derecesinden daha iyi bir derece yaptı. Hayatında ilk iki yarışında Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda 4.6 olan ÇAKARMAN, pisttinde farklı koşarak koşuyu ikinci bitirirken ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

11 Ocak Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda 1200 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (8) İPAR, son metrelerde koşuyu üçünçü bitirirken, 5 metre daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

11 Ocak Perşembe günü Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda 1800 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (7) MY CENGO ve (9) KOÇAKALP, son 200 den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu MY CENGO, burun farkı ve 2.11.20 ile kazandı. İlk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (6) GECENİN GÖLGESİNDE, bariyer dibinden boşlukta koşuyu üçünçü bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (1) HIRŞO AGF'de % 19 ile (1) at olan safkan, son viraj dönülürken sonra safkan gerilemeye başlayarak koşuyu sonuncu yürüyerek koşuyu bitirdi koşu içinde anlık bir sorun yaşamış olabilir. İlk yarışında bu koşusundaki derecesi sıralamasını unutun ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız