16 Ocak Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Hand-21 yarışta; (5) JONAH HEX, son 200’de 5 safkan taraklama olup 3 boy startta kalmasına rağmen dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu 1 boy fark ve 1.27.70’lik derecesi ile ikinci bitirirken, kazanan safkandan fotoya daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

16 Ocak Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Hand-21 yarışta; (3) ERKŞAN, ilk üçte koşuyu takip eden safkan, son 100'de PEKALP ile arasında 3 boy fark olmasına rağmen yapmış olduğu güzel sprinti ile farkı boyuna düşürerek 2.16.32'lik derecesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (5) YILDIRIMİZİ, son 300 metrede yarışı bırakmıştır. Saha Veteriner Hekimleri yapılan muayenesinde ön sol ayakta topallık tespit edilmesi detaylı tetkik için At hadi sevk edilmiştir.

16 Ocak Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Maiden yarışta; (2) ÇELİ BEZA, son virajı yedinci durumda dönmesine rağmen trafik sorunu yaşamadan bir anda safkanların arasından yapmış olduğu güzel sprinti ile son 400'de liderliği alarak kalan metrelerde de farkı 11 boya çıkartarak 2.06.70’lik derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, aprantisi M.Kıyak sadece safkanı son 400’den sonra teşvik etmesi tek kırbaç vurmadan kazandı. Bir üst gruptaki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

16 Ocak Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (4) ALAGİDİN, son 100'de altıncı durumda olmasına rağmen koşuyu dördüncü bitirirken 2., 3.ve 4.lük mücadelesinde burun - burun olması o gelişi ile bir aksiyon daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

16 Ocak Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Şartlı-2/D yarışta; (2) GETTO, son 100'de orta kulvardan safkanların dışından müthış sprinti ile aradaki 4 boyluk farkı burun - 1 boya düşürerek koşuyu üçüncü bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız

16 Ocak Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Maiden yarışta; (6) ŞERDİL, son viraj dönüldükten sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşunun liderliğini alan safkan, farkı 6 boya çıkartarak 2.05.66’lık derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.53.96 oldu. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan ÇELİ BEZA'nın 2.06.70 derecesinden daha iyi bir derece yapması ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında bir üst grupta yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (7) PALM ANGEL, koşuyu ŞERDİL zorlamadan kazanırken, ikincilik ve üçüncülük burun farkıyla koşuyu 2.06.75’lik derecesi ikinci bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.