BÜYÜK YILDIZ'ı bu rakiplerinden bir adım önde görüyorum "ADANA"

1.Ayak: Son haftalarda yakalamış olduğu güzel formuyla arka arkaya başarılı koşular sergileyen, özellikle bu pist-mesafedeki son koşusunu 1.38.20 ile kazanmayı başaran (6) ASİLASLAN'a ilk çarpıyı atıyorum. Son koşusunda bence mesafenin kendisine göre uzun oluşundan etkilenen bu kez lehine mesafeyi bulan (4) BAŞ AKTÖR ve son haftalarda artan form grafiğini bu kez birincilikle süsleyebilecek kıvama gelen (2) ÇELİKMERT favorimin en yakın rakipleri olup kilosu biraz ağır görünmesine rağmen form durumunu beğendiğimiz M.Akyavuz ile iyi bir uyum sağlayan (1) AKINAY ihmal edilmemeli.

2.Ayak: İlk yarışında İstanbul'da sentetik pistte ikinci olduktan sonra bir süre ara vermesine rağmen bu koşusuna itinayla hazırlanarak kaba kum pistte güzel dereceli galoplar yapan (9) RİYAKAR ve bir yarış koştuktan sonra idman pistinde formunda ilerlemeler kaydeden (7) MAXIMUS POWER arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine idman pistindeki iyi görünümünü yarışına taşıyabilmesi halinde (10) SKY SPY'in de katılmasını bekliyorum.

3.Ayak: Kilosu ağır olmasına rağmen son üç yarışından da galibiyetle ayrılmayı başaran form durumu çok iyi (1) HALLELUKA ve bu tip mesafelerin etkili ismi olup son koşusunu 1400'de kazanmayı başaran fit durumdaki (5) LİNARDO CAN arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden bence sonda binicisi az hata yapan kazanacaktır.

4.Ayak: Üst üste kazandığı koşularının ardından son yarışında start çıkışında hafif bir sorun yaşadığı için üçüncülükle ayrılan (1) JAWINGER kantarmasını iyi tanıyan pilotu A.Kurşun ile favorimdir. İstikrarlı ve başarılı koşuları ile göz dolduran (2) ZOLO MUUM sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde hedefe uzanabilir. Son koşusunda kısa mesafede startta da 4 boy kalınca beklenilen yarışını yapamayarak dördüncü kalan A.Çelik'in bindiği (5) OĞUZUN RÜYASI diğer şans verdiğim isim olup uzun mesafelerde daha etkili yarışlar sergileyebilen kapalı gözlük yeniden takılan (3) ALTINSİMA şanslı bir başka isimdir.

5.Ayak: Son yarışlarında her ne kadar tabela dışı kalsa da idman pistinde formunu toparladığını belli eden ve bu grubun üzerinde bir isim olan (3) BÜYÜK YILDIZ'ın kazanmasını bekliyor, A.Çelik ile tek tutuyorum.

6.Ayak: İlk yarışında 1300'de kum pistte 1.24.18 ile başarılı bir ikincilik elde ederken verdiği mücadeleyi beğendiğim (11) SUPER DAY artan formu ve kondisyonu ile ilk atım. Yarış koştukça artan formu bulunan (2) ASMAR DUBAI favorimin öncelikli rakibi. Bir türlü kazanamasa da yarışlarını beğendiğim (1) GIVE GOOD bugün şeytanın bacağını kırıp hedefe uzanabilir. İlk startında 1300'de kumda 1.24.40 ile üçüncü olurken sonlarda usta atlar gibi sprint atarak fotoyu canlı geçişiyle olumlu izlenimler bırakan (13) UNCLE SAM ihmale gelmez. Hayatının ilk yarışında start verildikten sonra dış kulvara sapıp virajı 7.durumda dönmesine rağmen en dış kulvardan yaptığı diri atağıyla tabelada kendisine yer bulan (7) ICARDİ'ye bir çarpı atılmalı. Sürprizi ise bu aralar form durumunda gelişmeler olan (8) İSMETİM'den bekliyorum.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-4-2-1

2.Ayak: 9-7-10

3.Ayak: 1-5

4.Ayak: 1-2-5-3

5.Ayak: 3

6.Ayak: 11-2-1-13-7-8

BEDESTAN'a müsait rakipler "ANTALYA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 11-7-2-6-9-8-5

2.Ayak: 8-4-1-3-5-10-11

3.Ayak: 1-2-4-9

4.Ayak: 3-5

5.Ayak: 1

6.Ayak: 11-4-8