27 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (1) KANDO, yakın aralarla koşuyu ikinci bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (4) SOLEIL JARDIN, son 200'de gruptan 5 boy farkla geride olan safkan, son 50 metrede safkanların dışından yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu yakın aralarla beşinci bitirirken, o gelişi ile 10 metre daha olsa koşuyu bile kazanabilirdi. Bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

27 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; (3) CROSSOVER, son 50’de liderliği alan safkan, 1 boy fark ve 1.13.23'lük derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.47.60 oldu. Aynı gün diğer Maiden'i kazanan CROWNED'in 1.13.46'lık derecesinden daha iyi bir derece elde etmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız .

27 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-21 yarışta; (8) BABA ZAMAN, 2., 3., 4.ve 5.lik mücadelesinden koşuyu üçünçü bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

27 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2100 metre sentetik yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Maiden yarışta; (5) SAUDADE, safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu 2.13.56'lık derecesi ile ikinci bitiren safkan, fotoya canlı girmesi ve güzel formu ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız.

27 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden yarışta; (7) DENİZ SESİ, 2., 3.ve 4.lük mücadelesinden yakın aralarla koşuyu üçünçü bitiren safkan, 2 metre daha olsa o gelişi ile koşuyu ikinci bitirebilirdi. Koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

27 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Şartlı-5/D yarışta; (5) OHRİD İNCİSİ, son 100'de müthiş sprinti ile koşuyu ikinci bitiren safkan, 5 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi. Mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

27 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre sentetik yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (1) TORHAN TAY, 1 boy starta kalan safkan, atların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışını kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

27 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Satış-2 yarışta; (4) ELİMİNATÖR, son 600'de barıyer dibinden beşinci durumda olan safkan, barıyer dibinden önü açık olması son 400’de liderliği alıp farkı da kalan metrelerde 6 boya çıkartarak fazla zorlanmadan kazanma başarısı gösterirken, son 800: 0.46.88 oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.