09 Mart Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-3/D yarışta; (4) QUEEN İSEBELLA, son 100'den sonra ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde son 10 metrede koşuyu 2.07.67’lik derecesi ikinci bitirirken, son 800: 0.51.64 oldu. Fotoya canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

09 Mart Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Maiden yarışta; (4) CESURADIM, karşı düzlükte dördüncü durumda takip eden safkan, son virajı ikinci durumda dönüp son 100'den sonra dördüncü koşuyu bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok saha farklı koşacak olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülerek notlarınıza alınız.

09 Mart Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (1) YAVUZ SALİM, son virajı 11. durumda barıyer dibinden dönen safkan, trafik sorunları yaşamadan son 200'den sonra yaptığı müthiş sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken, ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız. (4) TAY FARK, son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu altıncı bitiren safkan, fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (2) BLACK LION, 5 boy starta kalan safkan, son 100'de kanatlanıp uçan at gibi safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu yakın aralarla yedinci bitirmesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız

09 Mart Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (7) NEZENGÜL, son metrede burun farkıyla koşuyu 1.20.67’lik derecesi ikinci bitiren safkan, hayatında çim pistte 12 kez start aldı ve 2 kez kazandı. 3 kez de ikinci oldu. NEZENGÜL, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız. (1) ASİLASLAN, yakın aralarla koşuyu üçünçü bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

09 Mart Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Maiden yarışta; (1) BENKURUŞ, son 150'de liderliği BENKURUŞ'dan alan safkan, kalan metrelerde de farkı 4.5 boya çıkartarak 1.40.13’lük derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.58.12 oldu. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan CAVİDAN TAY'ın 1.40.85’lik derecesinden daha iyi bir derece elde ederken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında bir üst grupta günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

09 Mart Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (13) HÜKÜMHAN, son 100'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu beşinci bitirirken, fotoya birinci, ikinci ve üçünçü dördüncü olan safkanlardan fotoya daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.