25 MART PAZARTESİ BURSA OSMANGAZİ HİPODROMU

1.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW/D) 1200Kum

ESİRGEMEZ: Dört gün arayla start aldığı yarışında orta kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla son 100'de Eyüllize'ye hakim olup kazanan safkan ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

EYLÜLLİZE: Önde yarışın liderliğini alan safkan üstünlüğünü son 100'e kadar korurken Esirgemez'e bu metrelerde geçilse de 2.liği kaptırmayıp dikkat çekerken formunu bulmaya çalışmasıyla takibe alınmalıdır.

AK YILDIZ: Dört gün arayla start aldığı yarışına adapte olmakta geciken safkan dış kulvardan son 50 metre içerisinde güçlü sprinti ile gelerek 3.olurken o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. Formunu bulmasıyla ilk yarışında değerlendiriniz.

CANIM HEDİYE: Orta kulvarda verdiği mücadele ile son ana kadar 3.durumda olan safkan Ak Yıldız'a geçilerek koşuyu 4.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

2.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW) 1400Kum

ALTINTEPE: Yarışın liderliğini son 600'de alan safkan farkı 200 geçildikten sonra daha da açmaya başlayıp 5 boy farkla fazla zorlanmadan kazanırken 1.35.80 bitiriş derecesiyle ilk yarışına da ışık tutmuştur.

IŞINBİKE: Son düzlüğe çıkıldığında Altıntepe'nin dışından ataklarına başlayan safkan rakibini yakalayamasa da 2.liği ile formda görünürken ilk yarışında değerlendiriniz.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15) 2000Kum

SELANİK PRENSİ: Öndeki Kandırabeyi'ni kovalayan safkan dışından yaptığı ataklarıyla rakibiyle başa baş mücadele verip son 100'de hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

KANDIRABEYİ: Ağır kilosu ile önde numara götüren safkan dışından gelen Selanik Prensi'ne yakalanıp verdiği başa baş mücadeleden rakibine sonlarda geçilerek 2.olurken ilk yarışında iyi formuyla dikkat diyoruz.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-14/D) 2000Kum

TIME MAGIC: 1400 startından itibaren yarışa tempo veren safkan düzlükten sonra dışından gelen Hazy Daısy'nin tüm ataklarına fotoya kadar karşılık vererek kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç alır.

HAZY DAISY: Son 400'den itibaren dış kulvardan ataklarına başlayan safkan tüm çabalarına rağmen Tıme Magıc'i yakalayamayıp koşuyu 2.tamamlarken iyi formuyla ilk yarışında değerlendirilmesini öneririz.

PRINCESS GRASE: Dış kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyl gelip ikincilikteki Hazy Daısy ile arasındaki farkı azaltarak gelip koşuyu 3.tamamlayan safkan ilk yarışında takibe alınmalıdır.

DAWN OF THE NIGHT: Son viraj dönüldüğünde orta kulvardan ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadeleden tam kopmayıp 4.lüğü ile dikkat çekerken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (SATIŞ-1) 1400Kum

ATIBA: Önde yarışın liderliğini yapan İzmit Aslanı'nı kovalayan safkan dışından yaptığı ataklarıyla rakibine son 200 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip kazanırken 1.26.86 derecesiyle ilk yarışında da etkili olur.

KING OF KARŞIYAKA: Arka grupta yarışı takip edip kum yiyen safkan iç kulvardan son 20 metre içerisinde güçlü sprinti ile gelip 2.liği kurtarırken fotoya canlı girişi ve 1.27.59 bitiriş derecesiyle ilk yarışında değerlendirilmelidir.

NIKOLASMATİ: Bariyer dibinden son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan 2.liği son anda Kıng Of Karşıyaka'ya kaptırarak 3.olurken iyi bir form yakalaması ve 1.27.64 derecesiyle ilk yarışında takibe alınmalıdır.

ASCOT: Orta kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelerek 4.lüğü kurtaran safkanın 1.27.79 derecesiyle ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte olduğu görülmüştür.

İZMİT ASLANI: İlk metrelerden itibaren yarışın liderliğini alan safkan kendisini kovalayan Atıba'ya son 200 geçildiğinde yakalanıp düşen temposuyla 5.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

PEROTTI: Yarışı bırakarak derecesiz bitirmiştir.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV-8/DHÖW) 1400Kum

ROCK IRON: Son düzlüğü Kudretlitay'ın arkasında ikinci dönen safkan dışından yaptığı ataklarıyla rakibini yakalayıp verdiği başa baş birincilik mücadelesinden burun farkıyla kazanırken 1.34.17 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da etkili olur.

KUDRETLİTAY: Startla birlikte liderliği alan safkan dışından gelen Rock Iron'a son 200'e gelinirken yakalanıp verdiği başa baş birincilik mücadelesinden burun farkıyla rakibine geçilerek 1.34.18 derecesiyle 2.olurken ilk yarışında iyi formuyla adından söz ettirir.

SİNOPLU MERVE: Son 400 geçildiğinde iç kulvara girerek yaptığı atakları Rock Iron ve Kudretlitay'ı yakalamaya yetmeyip 3.olan safkan ilk yarışında takibe alınmalıdır.

7.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW/D) 1200Kum

CANBEYLİ: Önde yarışın lideri olan Kubik Kızı'nı kovalayan safkan dışından yaptığı ataklarıyla rakibine son 300'de hakim olup kazanırken 1.23.58 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Esirgemez'in 1.25.10 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da etkili sonuç alır.

ORİJİNAL: Son 400'den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayan safkan Canbeyli'nin dışından özellikle son 100'de güçlü ataklarıyla gelerek 2.olurken 1.23.86 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Esirgemez'in 1.25.10 derecesinden daha iyi olmasıyla yakında fotoyu önde geçer.

KUBİK KIZI: Startla birlikte liderliği alan safkan son 300'de Canbeyli'ye yakalanıp 2.liği de düşen temposuyla Orijinal'e kaptırarak 3.olurken 1.24.16 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Esirgemez'in 1.25.10 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınmalıdır.

NAS HANIM: Yarışa geç adapte olan safkan iç kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek 4.olurken o gelişiyle 3.lüğü kurtarabilirdi. 1.24.19 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Esirgemez'in 1.25.10 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında dikkat edilmelidir.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 1900Kum

OWERTI: Kolay tempoda virajı iç kulvardan dönerek koşuya son 400'de hakimiyetini hissettiren safkan rakiplerini yanına yaklaştırmadan kazanırken fazla zorlanmadığı görülmesiyle ilk yarışında da etkili olur.

KANDIRA GÜZELİ: Ön gruba yakın giderek düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayan safkan 2.liği vermeyerek formda görünürken ilk yarışında dikkat diyoruz.

EMİN BABA: Dış kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan Kandıra Güzeli'ni tüm çabalarına rağmen geçemeyerek 3.olurken ilk yarışında değerlendiriniz.

CHUMLEE: Yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan viraj dönüldüğünde rakiplerine yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

9.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-15/DHÖW) 1900Kum

CANHAY: Bekleme yaparak en dış kulvardan yaptığı etkili ataklarıyla son 200 geçildiğinde rakiplerine hakim olup 4 boy farkla kazanan safkan ilk yarışı için de ümit vermiştir.

TUĞKANBEY: Virajı ön grubun gerisinde dönerek bekleme yapan safkan dış kulvardan ataklarına başlayıp son 100'de orta kulvara geçerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

KOÇAKALP: Orta kulvardan son 400 geçildiğinde ataklarına başlayıp ön grupta mücadele veren safkan Tuğkanbeyle karşı gelemeyerek 3.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

25 MART PAZARTESİ ŞANLIURFA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN/D) 1300Kum

HURRY UP: Startla birlikte aldığı liderliği fotoya kadar taşıyıp 4.5 boy farkla rakiplerini yanına yaklaştırmadan kazanan safkan ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

DENİZ SESİ: Son düzlüğü Hurry Up'ın arkasında dönen safkan rakibiyle arasındaki farkı eritemeyerek boşlukta fazla zorlanmadan 2.olurken ilk yarışında değerlendiriniz.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 1300Kum

KANAGA: Son düzlüğü 8.dönen safkan iç kulvardan ataklarına başlayıp bariyer dibinden güçlü gelerek son 50'de Master Chef'e hakim olarak kazanırken ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

MASTER CHEF: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenerek numara götüren safkan üstünlüğünü son 50'ye kadar korurken içinden gelen Kanaga'ya bu metrelerde geçilerek 2.oldu. Formunu bulmaya başlaması ile ilk yarışında değerlendiriniz.

BLACKBOY: Önde yarışın lideri olan Master Chef'i kovalayan safkan rakibini yakalayamayıp içten gelen Kanaga'ya da geçilerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

CALL ME CHAMP: Yarışa geç adapte olarak bekleme yapan safkan en dış kulvardan sonlarda etkili ataklarıyla gelerek 4.olurken ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW/D) 2000Kum

GÖMEÇ: Son 200'den itibaren Melisa Kızı'nın dışından etkili ataklarıyla gelip rakibine fotoya 50 metre kala hakim olarak kazanan safkan ilk yarışında da adından söz ettirir.

MELİSA KIZI: Yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde alan safkan dışından gelen Gömeç'i son 50'de karşı gelemese de kolay teslim olmayıp 2.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

4.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-13) 1700Kum

DAYTIME SON: Makineden 3 boy geç çıkarak bekleme yapan safkan orta kulvardan etkili ataklarıyla gelip Shıne Of Sun'a fotoya yakın hakim olarak kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında da dikkat diyoruz.

SHINE OF SUN: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de Oniks'e hakim olan safkan Daytıme Son'a fotoya yakın geçilerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında iyi formuyla mutlaka değerlendirilmelidir.

ONİKS: Startla birlikte liderliği alan safkan son 200'de Shıne Of Sun'a yakalanıp Daytıme Son'a da karşı gelemeyerek koşuyu yakın aralarla 3.tamamlarken ilk yarışında fazla acele etmezse daha iyi sonuç alabilir.

VAMOS PEPPA: Yarışı bırakarak derecesiz bitirmiştir.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-14/DHÖW) 1800Kum

KOPKAPTAR: Startla birlikte yarışın liderliğini alan safkan temposunu düzlüğe çıkıldıktan sonra da bozmayıp 7.5 boy farkla fazla zorlanmadan beyaz bayrak ayna kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında da değerlendiriniz.

YEĞEN: Grubun gerisinde yarışı takip ederek virajı 11.dönen safkan son 50'de en dış kulvardan müthiş sprinti ile gelip 2.liği kurtarırken ilk yarışı için ümit vermiştir.

ELİTTAY: Son düzlüğü 2.dönerek orta kulvarda mücadelesini sürdüren safkan dışından gelen Yeğen'e son anda geçilerek koşuyu 3.bitirirken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

GÖKKARA: Dış kulvardan etkili ataklarıyla gelerek yakın aralarla koşuyu 4.bitiren safkanın etkili formuyla ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

6.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖ) 1300Kum

ÇEÇAN ÇEÇAN: Son düzlüğü 6.dönen safkan dış kulvardan yaptığı güçlü ataklarıyla son 200 geçildiğinde koşuya hakimiyetini hissettirip kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

SELÇUKLU RÜZGARI: Son 300'de 6.durumda olan safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla koşuyu 2.tamamlarken formunu bulmaya başladığı görülmesi ile ilk yarışında değerlendirilmelidir.

LORDUM: İç kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar iyi mücadele verip 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

ALINCAHAN: 97 gün aradan sonraki yarışında en dış kulvardan son 50'de güçlü atakları ile gelerek koşuyu 4.bitiren safkanın ilk yarışında daha farklı koşabileceği tespit edilmiştir.

VEZİRKÖPRÜ: 142 gün aradan sonraki yarışına geç adapte olarak bekleme yapan safkan dış kulvardan geç kalan ataklarıyla ancak 5.olurken ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması durumunda daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

IRMAK BEYİ: Yarışın liderliğini düzlüğe çıkıldığında alan safkan son 150 geçildiğinde düşen temposuyla rakiplerine karşı gelemeyip 6.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

7.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV-7/DHÖW/M.REŞAT AKSOY KŞ.) 1800Kum

DÖRTNALBEYİ: Yarışın liderliğini startla birlikte ele geçiren safkan dışından gelen Katıoğlu'nun tüm ataklarına fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç alır.

KATIOĞLU: Son düzlüğe çıkıldığında Dörtnalbeyi'nin dışından ataklarına başlayıp rakibiyle arasındaki farkı 1.5 boya düşürerek 2.olan safkan fotoya canlı girişiyle ilk yarışında değerlendirilmelidir.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN/D) 1300Kum

ÖZAY SILAŞARA: Startla birlikte liderliği alan safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp 5 boy farkla fazla zorlanmadan kazanırken 1.25.85 bitiriş derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Hurry Up'ın 1.26.73 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkat diyoruz.

ANA FATMA: Önde yarışın lideri olan Özay Sılaşara'yı kovalayan safkan rakibiyle arasındaki farkı eritemese de 2.liği vermezken ilk yarışında değerlendirilmelidir.

LORD OF THE IRON: İç kulvardan sonlarda etkili ataklarıyla gelip Ana Fatma ile arasındaki farkı boyuna kadar düşürerek 3.olan safkan o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. İlk yarışında takibe alınmalıdır.

9.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16/D) 1800Kum

MINAS TIRITH: Yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan dışından gelen İncinin Kızı'na fotoya kadar karşı gelerek kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında da dikkat diyoruz.

İNCİNİN KIZI: Son düzlüğü 2.dönerek öndeki Mınas Tırıth ile arasındaki farkı fotoya kadar azaltıp koşuyu 2.bitiren safkan o gelişiyle kazanabilirdi. İlk yarışında değerlendiriniz.

MILA GOLD: İç kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan 3.lüğü kurtarıp fotoya canlı girişiyle formda görünürken yakın takibe alınmasını tavsiye ederiz.

PINA COLADA: 63 kilo ile start aldığı yarışında dış kulvardan güçlü atakları ile gelerek yakın ara 4.olan safkanın ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

AMIGDALA: Düzlüğü gerilerde dönerek en dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelip yakın aralarla 5.olan safkanın ilk yarışında çok daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

PERİ YILDIZI: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

GERMUŞ KIZI: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.