TILISIM kazanabilecek forma ulaştı "İZMİR"

1.Ayak: İdeal pist-mesafesinde start alacak olan, Gr-1'deki son beşinciliğinde verdiği mücadelesini beğendiğim (7) DRAGON FIRE, güzel hazırlığı ve bu kez dişine göre rakiplerini bulması ile ilk planda şans verdiğim isimdir. Uzun mesafeli kum pist yarışlarını seven, Gr-1'deki son altıncılığı ışıklı (4) BUSTANY'nin bu aralar formunda ilerlemeler var, Dragon Fire'nin en yakın rakibi. Ön tarafta istediği tempoyu bulabilmesi halinde bitirebilecek kaliteye sahip bulunan A.Çelik'in bindiği (5) DELAWERA kazanabilecek aday isimlerden birisi. Antalya Hipodromun'ndan hazır ve bir o kadar da formda gelecek olan (1) COLOUR OF LIGHT, sevdiği İzmir kum pistinde kilosu biraz ağır görünse de es geçilmemeli. Zaman zaman bu tip rakiplerinin yanında başarılı koşabilen ve bu yarışında "Kapalı Gözlük" aksesuarı çıkartılan (6) PİKO PİKO'ya dikkat diyorum.

2.Ayak: Günün en zorlu yarışı. Geçtiğimiz sezon İzmir çim pistinde daha sert gruplarda başarılı olan, beş ay aranın ardından ilk yarışını koşacak olsa da ilgililerinin üzerine titreyerek hazırladığı (3) CAN YOLDAŞIM ilk planda şans verdiğim isim. İki yarış önce 1800'de ağır çimde başarılı bir üçüncülük yapan, son koşusunun çim pisten kum piste alınmasından etkilendiği görülen (6) LA BOMBONERA bu kez çimde ikinci atımdır. Bu kez sevdiği çim pisti bulan (2) LAURACEOUS, Bursa'da idman pistindeki görüntüsünü yarışına taşıyabilirse ses getirebilir. Bu yarışında "Dilbağı" takısı çıkartılan (1) BIANCO bu grupta ihmal edilmemeli. Geçen hafta 1600 kumda koşup ağır sikletine rağmen kazanmayı başaran koruduğu formuyla (12) MURAD bu kez daha müsait kilosu ile şanslı bir başka isim olup idman pistinde toparlanmış görülen (10) TORUN YUSUF ve çim pistin başarılı safkanlarından hazırlığı güzel (5) FOR MY SUN sürprizde önereceğim isimler.

3.Ayak: Son yarışlarını ve form durumlarını diğer rakiplerine göre yeterli karşıladığım (1) SEÇERHAN ile (4) O BİR ÇELİK arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden sonda az hata yapanın kazanacağını düşünüyor, ayırt etmiyorum.

4.Ayak: Grubun en formda ismi olan, son iki yarışında 1400-1200 kum pistte ikincilikler yaptıktan sonra idman pistinde bu kez kazanacak forma sahip bulunduğunu belli eden (1) ATEŞ PRENS en şanslı isim. Bu pist-mesafedeki son üçüncülüğü oldukça başarılı olan (8) YAVAŞ ABDİ her geçen gün geliştirdiği formuyla favorimin en yakın rakibi. Geçtiğimiz hafta koşup 1600'de dış kulvardan yaptığı etkili atağıyla yakın ara ikinci kalan (9) HEART HUNTER her geçen gün geliştirdiği form durumu ile ihmal edilmemeli. Koştuğu her yarış sonrası farklılaşan (5) REMZİYENİN OĞLU diğer şans verdiğim isimdir. Bir yarış koşup tecrübe ve kondisyon edinen A.Çelik'in bindiği (7) STAVANGER'den bu yarışında "Kapalı Gözlük" aksesuarı çıkartılırken, kuponlarda bulunulmalı.

5.Ayak: Ön tarafta istediği tempoyu bulabildiği yarışlarda başarılı olan, geçen hafta sonu 1400'de koşup forse ettiği yarışı Kv-8'de ikinci bitirirken beğendiğim (3) GÖKÇESTAR ve istikrarlı bir form grafiği çizip son yarışlarında hedefe uzanamasa da başarılı koşular çıkaran tırnağının ucundaki (1) CANOĞLUCAN arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine son üç yarışını da kazanarak ne denli formda bir isim olduğunu belli eden aprantisiyle iyi bir uyum sağlaması halinde (2) DEMİR NİHAT'ın da katılmasını bekliyorum.

6.Ayak: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşan, geçen hafta 1900'de kumda iç kulvardan yaptığı etkili atağı ve 2.19.74 ile ikinci olurken formunu bulduğunu belli eden (10) TILISIM'ın hücumde geç kalmaması halinde bu rakiplerine üstünlük sağlayabileceğini düşünüyorum, tek yazılabilir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-4-5-1-6

2.Ayak: 3-6-2-1-12-10-5

3.Ayak: 1-4

4.Ayak: 1-8-9-5-7

5.Ayak: 3-1-2

6.Ayak: 10

AŞK VE GURUR'un yine kazanmasını bekliyorum "KOCAELİ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-3-1-2-9-5-11

2.Ayak: 5-7-2-8-1-11-4-6

3.Ayak: 2-8-9

4.Ayak: 1-4

5.Ayak: 2-3-1

6.Ayak: 13