26 MART SALI ADANA YEŞİLOBA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-5) 1400Kum

GOD OF WAR: Startla birlikte aldığı liderliği temposunu bozmadan fotoya kadar koruyup 1.28.12 bitiriş derecesiyle kazanan safkan ilk yarışında da etkili sonuç alır.

WAR MACHINE: İç kulvara girerek bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla 2.liği kurtaran safkanın 1.28.77 bitiriş derecesiyle ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

SARALIVO LONTANA: Öndeki God Of War'ı ilk metrelerden itibaren kovalayan safkan orta kulvarda mücadelesini sürdürüp 2.liği içindeki War Machıne'e kaptırarak 3.olurken 1.28.99 bitiriş derecesiyle ilk yarışında daha iyi netice elde eder.

KING RÜZGAR: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde etkili ataklarıyla gelerek yakın aralarla koşuyu 4.bitiren safkan ilk yarışında iyi formuyla adından söz ettirecek güçtedir.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW) 1900Kum

DENİZ ŞÖVALYESİ: Bariyer dibinden son 200'den itibaren güçlü ataklarıyla gelip dışındaki üç rakibine birden fotoya 50 metre kala hakim olarak kazanan safkan ilk yarışı için de ümit vermiştir.

BAY TOSUNOĞLU: Son düzlüğe çıkıldığında iç kulvardan ataklarına başlayan safkan Beratım ve Aşkartay ile arasındaki farkı eriterek hakim olurken bariyer dibindeki Deniz Şövalyesi'en karşı gelerek 2.oldu. Formunu bulmasıyla takibe alınmalıdır.

BERATIM: Startla birlikte yarışı forse eden safkan son 200'de rakiplerine yakalansa da fotoya kadar mücadelesini sürdürerek yakın aralarla 3.olurken formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında dikkat ediniz.

AŞKARTAY: Önde yarışın liderliğini yapan Beratım'ı kovalayıp viraj dönüldüğünde dışından ataklarına başlayan safkan fotoya kadar üç rakibiyle verdiği başa baş mücadeleden az farkla koşuyu 4.bitirirken etkili formuyla ilk yarışında değerlendiriniz.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-21) 1900Kum

SHARP GLASS: Son 600'de dış kulvardan temposunu yükselterek liderliği düzlüğe çıkıldığında alan safkan rakiplerini fotoya kadar yanına yaklaştırmayıp 4 boy farkla kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

WHITE SPEAR: 63 kilo ile start aldığı yarışında bekleme yaparak virajı 8.dönen safkan bariyer dibinden etkili ataklarıyla gelip koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

DREAM OF HONOUR: Yarışı önde kabullenenen safkan son 600'de süratlenen koşuda Sharp Glass'ın sıkı markajından kurtulamayıp boş kalmasa da fotoya kadar mücadelesini sürdürerek 3.olurken ilk yarışında değerlendiriniz.

MAMBA MENTALITY: Dış kulvardan sonlarda güçlü sprinti ile gelerek 4.olan safkan o gelişiyle 3.lüğü kurtarabilirdi. Fotoya canlı girişi ve iyi formuyla ilk yarışında takibe alınmalıdır.

ŞEREF HAN: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 5.olurken formunda gelişmeler olmasıyla ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

SARPTAY: Yarış içerisinde stilinde rakiplerinin olmasından dolayı öne çıkamayan safkan bugün için istediği koşusunu gerçekleştiremeyerek 6.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW) 1300Çim

BERKTİMUR: 149 gün aradan sonraki yarışında iç kulvara girerek bariyer dibinden güçlü atakları ile gelen safkan son 50'de rakiplerine hakim olup kazanırken 1.24.65 bitiriş derecesiyle ilk yarışına da ışık tutmuştur.

ALİBEĞ: Son 300'de 6.durumda olan safkan orta kulvardan son 20 metrede güçlü sprintiyle gelip Berktimur ile arasındaki farkı başa kadar düşürerek 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi. Formunu bulmasıyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

ÇIĞGÜZELİ: Son virajı 2.dönen safkan iç kulvardan yaptığı ataklarıyla 400'de koşuya hakimiyetini hissettirirken Berktimur'a son 200'de yakalanıp Alibeğ'e de karşı gelemeyerek 3.oldu. İlk yarışında daha farklı koşaca güçte olup dikkat ediniz.

CANCANER: Beş ay aradan sonraki yarışında bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200'den itibaren yaptığı ataklarıyla 4.olurken ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

BABA BALIKHAN: Yarışa düzlüğe çıkıldıktan sonra adapte olmakta geciken safkan dış kulvardan sonlarda iyi yüklenmesine rağmen yetiştiremeyip 6.olurken ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

MUALLİM HALİM: Devrilerek yarışı derecesiz bitirmiştir.

ÇELİKMERT: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN/D) 1400Kum

EURO POWER: Önde yarışın liderliğini yapan Together Forever'ı kovalayan safkan dışından yaptığı güçlü ataklarıyla rakibine son 50'de hakim olup kazanırken 1.29.50 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da adından söz ettirir.

TOGETHER FOREVER: Startla birlikte liderliği alan safkan kendisini kovalayan Euro Power'a son 50'de karşı gelemese de 2.liği vermeyip 1.29.94 derecesiyle formda görünürken ilk yarışında değerlendiriniz.

STORM FORCE: Yarışa adapte olmakta geciken safkan orta kulvardan son 50'de etkili sprinit ile gelerek koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçtedir.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV-9/DHT) 2000Kum

PEKALP: Startla birlikte numarayı ele geçiren safkan kendisini takipte olan End Game'in  tüm ataklarına düzlük boyu karşılık vererek 3 boy farkla kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç alır.

END GAME: Böyle bir grupta ilk kez start alarak virajı 2.dönen safkan Pekalp'in dışından yaptığı ataklarıyla rakibini yakalayamasa da arkadaki rakiplerini yanına yaklaştırmadan 2.olurken bundan sonra adından sıkça söz ettirecek güç ve kalitesini ispatlamıştır.

7.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHT) 1200Kum

ÖMÜRÜNOĞLU: İlk metrelerden itibaren liderliği alan safkan sonlarda farkı azaltarak gelen Erdi Bey'in tüm ataklarına fotoya kadar karşı gelerek 1.22.44 bitiriş derecesiyle kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç alır.

ERDİ BEY: Son 400'den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayıp öndeki Ömürünoğlu ile arasındaki farkı fotoya kadar yarım boya düşürerek koşuyu 2.bitiren safkan yakaladığı formuyla ilk yarışında adından söz ettirir.

ÖNÜ AÇIK: 175 gün aradan sonraki yarışına geç adapte olan safkan dış kulvardan özellikle son 50'de güçlü sprinti ile gelerek 4.olurken o gelişiyle 3.lüğü kurtarabilirdi. İlk yarışında daha farklı koşacak güçte olup değerlendiriniz.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (SATIŞ-2) 1400Kum

KUMTEPER: Son düzlüğü 5.dönerek bekleme yapan safkan bariyer dibinden güçlü atakları ile gelerek son 100'de rakiplerine hakim olup kazanırken 1.27.62 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

ELSAN STAR: Dış kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelerek 2.liği Nisanur Hatırası'ndan kurtaran safkanın 1.28.12 bitiriş derecesiyle formunu bulmaya başladığı görülüp takibe alınız.

NİSANUR HATIRASI: Startla birlikte liderliği alarak önde numara götüren safkan son 200'de rakiplerine yakalansa da fotoya kadar mücadeladen tam kopmayıp 3.olurken 1.28.19 bitiriş derecesiyle ilk yarışında değerlendiriniz.

GOSPODIN: Makineden 5 boy geç çıkarak ilk metrelerde grubun gerisinde kalan safkan en dış kulvardan sonlarda etkili sprinti ile gelerek 4.olurken 1.28.55 bitiriş derecesiyle ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

DALİ APOLARIN: İç kulvardan son 100 geçildiğinde kuvvetli atakları ile gelerek yakın aralarla koşuyu 5.bitiren safkanın ilk yarışında fazla geç kalmaması halinde daha farklı koşacak güçte bir isim olduğu belirlenmiştir.

DEE MARK: Bekleme yaparak viraj dönüldükten sonra yarışa geç adapte olan safkan en dış kulvardan sonlarda kuvvetli gelerek yakın ara 6.olurken fotoya canlı ve diri girişiyle ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

26 MART SALI ANTALYA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Kum

FLYING MAN: Son düzlüğü 3.dönen safkan öndeki Maxımus Power'ın dışından etkili ataklarıyla gelip rakibine fotoya yakın hakim olarak kazanırken ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

MAXIMUS POWER: Son 300'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen Flyıng Man'e fotoya yakın geçilerek koşuyu 2.tamamlarken formunu bulmaya başlaması ile ilk yarışında değerlendiriniz.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4/D) 1600Sent.

PERSIAN ROSE: Startla birlikte aldığı liderliği fotoya kadar koruyup kendisini kovalayan Katherina'ya karşı gelerek 2 boy farkla kaszanan safkan ilk yarışında da adından söz ettirir.

KATHERINA: Önde yarışın lideri olan Persıan Rose'u kovalayan safkan dışından yaptığı ataklarıyla rakibini yakalayamasa da 2.liği vermezken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

OSOLIMIA: Son 400'de ön grubun oldukça gerisinde olan safkan dış kulvardan sonlarda farkı azaltarak gelip fotoya canlı girişiyle 3.olurken o gelişiyle 50 metre daha olsa farklı sonuç alabilirdi. İlk yarışında dikkat diyoruz.

LONDON POWER: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW) 1500Sent.

KAPRİZ: Önde yarışın lideri olan Yiğitbatuhan'ı kovalayan safkan rakibine kolay tempoda son 300'de hakimiyetini hissettirip farkı fotoya kadar 7 boya çıkartarak kazanırken jokeyinin elinde daha sermaye görülmesiyle ilk yarışında da söz sahibidir.

KEREMİM: Makineden 3 boy geç çıkarak bekleme yapan safkan iç kulvardan ataklarına başlayıp son 200 geçildiğinde orta kulvara açılarak sprintini devam ettirip 2.liği Yiğitbatuhan'dan kurmasıyla ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

YİĞİTBATUHAN: Startla birlikte liderliği alan safkan son 300'de Kapriz'e geçilip 2.liği de Keremim'e kaptırarak koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

4.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-14) 2000Sent.

BROWN LADY: Temposunu düzlüğe çıkıldığında yükselterek koşuya son 300'de hakimiyetini hissettirip rakiplerine transit bir şekilde hakim olarak fazla zorlanmadan kazanan safkan yakaladığı formuyla ilk yarışına da ışık tutmuştur.

BOLD JOSEPH: İç kulvardan son 400'den itibaren ataklarına başlayan safkan Brown Lady'e karşı gelemeyip boşlukta koşuyu 2.bitirirken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

FEDOROVTSEVA: Yarışa düzlüğe çıkıldıktan sonra geç adapte olan safkan en dış kulvardan sonlarda güçlü sprinti ile gelerek 6.olurken ilk yarışında çok daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Kum

BLUE STYLE: Son düzlüğü 3.dönen safkan bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla Pucca'ya fotoya yakın hakim olarak kazanırken 1.22.39 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Flyıng Man'in 1.24.46 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışına da ışık tutmuştur.

PUCCA: Önde yarışın lideri olan Cem İso'yu kovalayıp son 100'de koşuya hakimiyetini hissettiren safkan içinden gelen Blue Style'e fotoya yakın geçilerek 2.olurken 1.22.54 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Flyıng Man'in 1.24.46 derecesinden daha iyi olmasıyla fotoyu önde geçmesi yakındır.

CEM İSO: Liderliği startla birlikte ele geçiren safkan son 100'de Pucca'ya yakalanıp içerden gelen Blue Style'e de karşı gelemeyip 3.olurken 1.23.01 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Flyıng Man'in 1.24.46 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınmalıdır.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-17) 1400Kum

GRAND SUN: Son düzlüğe çıkıldığında Wın For You ile arasındaki farkı eritip yakalayan safkan dışından yaptığı ataklarıyla başa baş mücadele verip fotoya yakın hakim olarak kazanırken 1.28.34 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da değerlendiriniz.

WIN FOR YOU: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan viraj dönüldüğünde Grand Sun'a yakalanıp verdiği başa baş mücadeleden az farkla koşudan 2.ayrılırken 1.28.36 bitiriş derecesiyle ilk yarışında dikkat diyoruz.

MAHANTA: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla sonlara kadar iyi mücadele vererek yakın ara koşuyu 3.bitiren safkanı yakaladığı formuyla ilk yarışında da dikkate alınız.

OSIRIS: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan yakın aralarla koşuyu 4.bitirip verdiği mücadele ile formda görünürken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

7.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV/HAND-22/DHT) 2100Sent.

ÇAĞDAŞ ALAÇAT: Son virajı Yaşarserap'ın arkasında ikinci dönen safkan orta kulvardan ataklarına başlayıp daha sonra iç kulvarda mücadelesini sürdürerek rakiplerine son 50'de hakim olup kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında dat ses getirir.

KILIÇASLI: Bekleme yapan safkan en dış kulvardan son 200'de etkili ataklarıyla gelip 2.liği kurtarırken formunu bulmaya başladığı görülmesi ile takibe alınmalıdır.

YÜKSELABİ: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla fotoya kadar iyi mücadele vererek 3.olan safkanın bundan sonraki yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

BERKALP: Rakiplerine göre ağır kilo ile start aldığı yarışında bekleme yapan safkan sonlarda dış kulvardan geç kalan ataklarıyla gelip 4.olurken ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha iyi netice elde eder.

YAŞARSERAP: Ön tarafta istediği tempoyu bularak numara götüren safkan rakiplerine son 100'de yakalanıp düşen temposuyla 5.olurken yine de fotoya kadar mücadelesini sürdürmesiyle dikkat çekti. İlk yarışında daha farklı koşar.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖ/Y2) 2100Sent.

SAADIN KASIRGASI: Son düzlüğü 3.dönen safkan dış kulvardan yaptığı ataklarıyla rakiplerine son 100'de hakim olup farkı 3 boya kadar çıkartarak kazanmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

YAHYABEY GÜLÜ: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan daha sonra iç kulvara geçerek mücadelesini sürdürüp 2.olurken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

DEMİRER: Önde yarışın liderliğini yapan Deli Yıldırım'ı kovalayan safkan düzlüğe çıkıldığında orta kulvarda mücadelesini sürdürerek fotoya kadar iyi mücadele verip 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

DELİ YILDIRIM: Yarışın liderliğini ilk metrelerden itibaren ele geçiren safkan rakiplerine son 200 geçildiğinde yakalansa da fotoya kadar mücadeleden kopmayıp yakın ara 4.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

BÜYÜKKALE: Makineden çıkmayıp  koşuyu derecesiz bitirmiştir.

9.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-14/DHÖW) 2100Kum

GÜRSELHAN: Bekleme yaparak virajı 7.dönen safkan iç kulvardan yaptığı ataklarıyla Benekli'ye son anda hakim o lup kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında da dikkat diyoruz.

BENEKLİ: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla koşuya son 200'de hakimiyetini hissettiren safkan dış kulvara açılarak zaman kaybı yaşamasıyla içindeki Gürselhan'a son anda geçilip kazanacağı yarıştan 2.ayrılırken ilk yarışında değerlendiriniz.

MUNZUR: En dış kulvardan ataklarına başlayan safkan Benekli'nin kendisini sonlarda sürekli dışa savurmasından etkilenerek koşuyu 3.tamamlarken bugün için çok daha iyi sonuç alabilirdi. Etkili formu ile ilk yarışında adından söz ettirir.