10 NİSAN ÇARŞAMBA İSTANBUL VELİEFENDİ HİPODROMU

1.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (KV/HAND-22/GÜLTEKİN ALPAY KŞ.) 2100Sentetik

OKLAHOMA: Bekleme yaparak virajı 5.dönen safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip son 100'de Katarsis'e hakim olarak kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

KATARSİS: Uzun mesafede önde yarışın tüm yükünü çeken safkan son 100'de dışındaki Oklahoma'ya karşı gelemese de fotoya kadar mücadeleden kopmayıp 2.liği ile formda görünürken ilk yarışında değerlendiriniz.

SİLİSTRE: Orta kulvardan son 400'den itibaren temposunu yükselterek Katarsis ile arasındaki farkı azaltarak gelen safkan rakibini tüm çabalarına rağmen atlayamayıp Oklahoma'ya da geçilerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı sonuç alır.

TIT FOR TAT: 61 kilo ile start aldığı yarışında bekleme yaparak son 400'e 7.durumda giren safkan son 100'de dış kulvardan içeri doğru girerek gerçtekleştirdiği sprintiyle koşuyu 4.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-15/DHÖW/Y1) 1400Sentetik

SAADGIRL: Önde istediği tempoyu bularak numara götüren safkan viraj dönüldüğünde rakiplerine fotoya kadar başarılı bir şekilde karşılık verip kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında da dikkat  ediniz.

ÇAĞLAYANŞELALE: Dört gün arayla start aldığı yarışında blekleme yapan safkan dış kulvardan son 200 geçildiğinde etkili sprinti ile gelerek 2.liği kurtarırken formunu bulmasıyla yakın takibe alınmalıdır.

CİDALI KENAN: Dört gün arayla start aldığı yarışını ön gruba yakın takip ederek orta kulvarda fotoya kadar iyi mücadele veren safkan Çağlayanşelale'ye fotoya yakın 2.liği kaptırarak 3.olurken ilk yarışında değerlendiriniz.

TURBODİZEL: 63 kilo ile start aldığı yarışında orta kulvardan son 200'de yaptığı atakları ile iyi mücadele vererek 4.olan safkanın ilk yarışında çok daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

YAVUZKEYF: Ön grupta yarışa başlayıp düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayan safkan daha sonra iç kulvara geçerek mücadelesini sürdürüp yakın ara 5.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

ABONE: 61 kilo ile start aldığı yarışında ilk metrelerde grubun gerisinde kalan safkan dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 6.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-7/İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KŞ.) 1500Sentetik

DRAGONS SON: Son virajı 3.dönen safkan dış kulvardan etkili sprinti ile gelip öndeki Mr Cino'ya son 200 geçildiğinde hakimiyetini hissettirerek kazanırken iyi formuyla bundan sonraki yarışında da dikkat ediniz.

MR CİNO: Ön grupta yarışa başlayıp düzlüğü 2.dönen safkan koşuya son 300 geçildiğinde hakimiyetini hissettirirken dışından gelen Dragons Son'a son 150'de karşı gelemeyip geçilse de fotoya kadar kesmeyip yarım boy farkla 2.olurken ilk yarışında değerlendiriniz.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHT) 2000Sentetik

HÜR UÇAN: Uzun mesafede yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan son 300'de Niğbolu'ya yakalanıp verdiği başa baş birincilik mücadelesinden rakibine fotoya kadar karşı gelerek burun farkıyla kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

NİĞBOLU: 62 kilo ile start aldığı yarışında öndeki Hür Uçan'ın dışından yaptığı ataklarıyla rakibini son 300'de yakalayıp başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibini tüm çabalarına rağmen geçemeyip burun farkıyla 2.olurken aradaki kilo farkını göz önüne aldığımızda gayet iyi koşup ilk yarışında da adından söz ettirir.

BERKALP: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200 geçildiğinde etkili atakları ile gelerek koşuyu 3.tamamlarken fotoya canlı girişi ile ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

TORHAN TAY: Son virajı grubun en gerisinde 7.dönen safkan iç kulvardan ataklarına başlayıp koşuyu 4.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15) 2100Sentetik

KROS: Uzun mesafede yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan son 300'de Starlink'e yakalanıp verdiği başa baş birincilik mücadelesinden fotoya kadar rakibine direnerek kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

STARLİNK: İç kulvardan son 400 geçildiğinde ataklarına başlayan safkan öndeki Kros'un dışından gelip verdiği başa baş birincilik mücadelesinden rakibine az farkla geçilerek 2.olurken ilk yarışında adından söz ettirir.

KINGS FRONT: Orta kulvardan son 200'den itibaren yaptığı ataklarıyla koşuyu 3.tamamlayan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

6.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 2000Sentetik

OLİVA: Önde yarışın hakimi olan Cevdetbey'in dışından ataklarına başlayan safkan etkili sprinti ile gelip rakibine son anda hakim olarak kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

CEVDETBEY: Yarışın liderliğini son 800'de alan safkan üstünlüğünü son 50 geçilinceye kadar korurken dışından gelen Oiva'ya geçilerek koşuyu 2.tamamlarken bu formuyla Maiden'dan çıkması yakındır.

MUTEBER: 61 kilo ile start aldığı yarışında orta kulvardan ataklarına başlayan safkan öndeki iki rakibini yakalayamasa da 3.lüğü ile dikkat çekerken takibe alınmasını tavsiye ederiz.

SARI SEREN: Dış kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan 4.lüğü Kerpiçli'den kurtarmasıyla formunda gelişme gösterirken ilk yarışında dikkat ediniz.

MEHMET BEY: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.