Klas safkan BURGAS'dan birincilik bekliyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 4-6-7

2.Koşu: 1-6

3.Koşu: 4-1-2

4.Koşu: Günün ilk ayağı zevkli ve bir o kadar da sürprize müsait bir yarış ile başlıyor. Hem çim hem de sentetik pistte bu tip rakiplerle mücadele verdiği yarışlarında kolay kolay tabeladan düşmeyen ve Tekkalem'in bugün kazanır gözüyle baktığı (7) BİZİM İÇİN'e ilk çarpıyı atıyorum. Uzun mesafeli tempolu koşularına yatkın bir isim olan (8) ÇAKALIN KIZI'nın bu sezonki ilk arışı olsa da güzel hazırlığı ve dinçlikle bitirmeye çalışacaktır. Ahırlar bölgesinde Aydın Abi ile karşılaştım "gördüğü yarıştan sonra daha iyi duruma gelde, sakın es geçme" dediği (5) SPLENDID ihmale gelmez. Sertleşen rakiplerine rağmen kazandığı koşudaki güzel formunu koruyan (12) PRANAYAMA'ya Yasin "yazmazsan pişman olursun" dedi. Grubun en kaliteli ismi (9) DEFIANT için Ankara ekibim bu yarışına iyi hazırlandığı ve form durumunun iyi olduğu notunu verdi. (3) HARD OFF HÜSNE şanslı bir başka isim olup (1) ANADOLU PRENSESİ ve (11) FİLYOS kuponlarda bulunulmalılar.

5.Koşu: Son haftalarda artan bir form grafiğine sahip bulunup bugün start alacağı jokeyi A.Çelik'le start aldığı son yarışında yakın ara ikinci kalan bir kez daha A.Çelik'in bindiği (6) RUN FOR HOPE ilk atım. İstanbul'da 1300 çim pistte ikinciliği bulunan, üç ay aranın ardından sentetik pistte koşup yakın ara üçüncü kaldığı yarışı ışıltılı olan ve Kondisyoner ekibimin "idman pistinde adeta uçuyor" dediği (7) SERDARI EKREM bu kez çim pistte favorimin en sert rakibi. Çim pistte daha etkili yarışlar koşmasını beklediğim ve songünlerde ahırlarda çok konuşulan Gülerce'lerin (5) RIGHT AS RAIN'siz bence kupon olmaz.

6.Koşu: Uzun mesafelerde çim pistte kalitesi tartışılmaz olan ve Ankara'da hedeflediği bu koşusu için güzel bir hazırlık dönemi geçiren (1) BURGAS'a Kahraman Ekürisi'nin menajeri Kadir bu rakipleri geçer gözüyle bakıyor. Bende 8'de 5 yaptığı pilotu Vedat Abiş ile kazanmasını bekliyor, günün sığınılacak limanı olarak öneriyorum.

7.Koşu: Geçen sezon bu pist-mesafede 1.38.28 ile Gr-2'de kazanan, bu sezon bir kez start alıp 1500 sentetikte gösterişli kazanan kalite safkan (2) DENİZ EFE iyi hazırlığı ve 14'de 11 yaptığı pilotu A.Çelik ile birinciliğe en yakın isim. İzmir'deki son koşusunu 1800 çimde Kv-8'de kazanmayı başaran ve İstanbul'daki idmanlarında adeta kanatlanan (4) PITIR favorimin eksik koşması halinde devreye girer.

8.Koşu: Yarış hayatına bu pist-mesafede 1.32.28 ile kazanarak başlayan ve üçgündür ahırlar bölgesinde konuşulan (3) CALYPSO ilk planda şans verdiğim isim. Adana kum pistindeki son koşusunu gösterişli kazanan ve Ankara ekibimin "sentetik pisti yadırgamaz ise şansı yüksek olur" dediği (2) ROSMERTA ile sentetik pistteki yarışlarını beğendiğim (5) WIN HER LOVE favorimin rakipleri olup Sakallı Aydın'ın bu koşuya hedef yaparak hazırladığı formda isim (6) TİZY ihmal edilmemeli.

9.Koşu: İlk yarışını sentetik pistte koşup dördüncü olurken düzlükten itibaren fotoya kadar verdiği mücadelesini beğendiğim artan form ve kondisyona sahip (10) BRIDE WEALTH'a Semih kazanır gözüyle bakıyor, ilk atım. Son üç sentetik pist yarışında ikincilikler yapan ve pist çalışmalarında bu kez kazanabilecek formda görünen Kurtel'lerin (12) SWIFT PASSING en yakın rakibi. Yarış koştukça formunu bir adım ileriye taşıyan (6) ROSE CROWN songünlerde sahada konuşulan isimlerden birisi. Tıstıs Mustafa'nın "yazmazsan yatarsın" dediği (1) AGENT ZERO'nun formunda gelişmeler var, ihmal edilmemeli.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-8-5-12-9-3-1-11

2.Ayak: 6-7-5

3.Ayak: 1

4.Ayak: 2-4

5.Ayak: 3-2-5-6

6.Ayak: 10-12-6-1

SHADOW MAN risk edilebilir "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-6-1-2-7-4-3

2.Ayak: 3-2

3.Ayak: 1-3-2-5

4.Ayak: 2-5-4-6

5.Ayak: 5-2-4-7-6

6.Ayak: 2