26 NİSAN CUMA İSTANBUL VELİEFENDİ HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW/D) 1000Sent.

OVA SARI: İyi bir çıkışla liderliği alan safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelerek kazanırken 1.08.16 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Abay Hanım'ın 1.08.91 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

YEDİ BEYZA: Son 400'de 4.durumda olan safkan dış kulvardan güçlü ataklarıyla gelip Ova Sarı ile arasındaki farkı yarım boya düşürerek 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi. 1.08.29 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Abay Hanım'ın 1.08.91 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışırda etkili koşar.

AKTAŞ SITAR: İç kulvardan düzlüğü dönerek son 300'de orta kulvara açılarak ataklarına başlayan safkan yakın ara 3.lüğü ile formda görünüp 1.08.34 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Abay Hanım'ın 1.08.91 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınmalıdır.

LAVİSTAKAYA: Makineden tereddütlü çıkarak yarışa geç adapte olan safkan bariyer dibinden yaptığı atakları ile 4.olurken bundan sonraki yarışında daha farklı sonuç elde edebilir.

2.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-5) 2100Çim

QUEIMADA GRANDE: Bekleme yapan safkan dış kulvardan güçlü atakları ile gelip son 200 geçildiğinde Horror'a hakim olarak farkı 3.5 boya çıkartıp kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

HORROR: Orta kulvardan son 400'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan dıştan gelen Queımada Grande'ye karşı gelemese de 2.liği vermezken ilk yarışında formunu bulmaya başladığı görülmesiyle değerlendiriniz.

LUMINESCENCE: Temposunu viraj dönüldüğünde yükselterek orta kulvardan ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW) 2000Sent.

HALAY: Düzlüğü 2.dönen safkan Avcıtokoçin'in dışından ataklarına başlayıp rakibiyle giriştiği başa baş birincilik mücadelesinden son anda hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

AVCITOKOÇİN: Yarışın liderliğini son 600'de ele geçiren safkan dışından gelen Halay'a yakalanıp verdiği başa baş mücadeleden rakibine karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında adından söz ettirir.

TUNCER: Yarışın liderliğini alarak numara götüren safkan son 800'de dışa savrulmasıyla mücadeleden kopup kendi halinde 4.olurken ilk yarışını buna göre değerlendiriniz.

4.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW/D) 1000Sent.

ÇAYCI KIZ: Virajı 4.dönen safkan dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'e gelinmeden koşuya hakimiyetini hissettirip farkı 2 boya çıkartarak kazanırken 1.07.86 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Abay Hanım'ın 1.08.91. Ova Sarı'nın 1.08.16 derecesinden daha iyi olmasıyla ilerki yarışları için de oldukça ümit vermiştir.

GECE LEYLA: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla 2.liği kurtaran safkanın fotoya canlı girişi dikkat çekerken 1.08.37 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Abay Hanım'ın 1.08.91 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınmalıdır.

KUMRU SULTAN: Yarışa fazla iyi başlayamayıp düzlüğü 8.dönen safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip koşuyu 3.tamamlarken o gelişiyle 2.olabilirdi. 1.08.39 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Abay Hanım'ın 1.08.91 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında daha iyi netice alabilir.

GÜNERİ: Yarışa iyi başlayıp numara götüren safkan rakiplerine son 200'de yakalanıp fotoya kadar karşı gelemeyerek yakın ara 4.olurken 1.08.51 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Abay Hanım'ın 1.08.91 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında daha iyi netice alır.

DEMİRÖZÜ: Yarışa geç adapte olarak virajı 10.dönen safkan dış kulvardan sonlarda iyi yüklenerek 5.olurken fotoya canlı girişiyle dikkat çekip ilk koşusunda daha farklı netice alabileceği belirlenmiştir.

5.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-17) 1900Çim

ALYCONE: Önde istediği tempoyu bularak yarışı forse eden safkan düzlüğe çıkıldıktan sonra temposunu daha da yükselterek beyaz bayrak ayna kazanırken 5.5 boy fark yapıp fazla zorlanmadığı görülmesiyle ilk yarışı için de ümit vermiştir.

LITTLE FRANKEL: Bekleme yaparak düzlüğü 6.dönen safkan orta kulvardan son 200'de etkili ataklarıyla gelip 2.liği kurtarırken ilk yarışında değerlendirilmesini öneririz.

WINNER GETS IT ALL: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla Lıttle Frankel ile ikincilik mücadelesi veren safkan rakibine karşı gelemeyip 3.olurken ilk yarışında daha farklı sonuç alabilir.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 1500Sent.

ALEVKIRAN: Son düzlüğü 5.dönen safkan dış kulvardan güçlü ataklarıyla gelip son 100'de üç rakibiyle birlikte verdiği birincilik mücadelesinden tam fotoda hakim olarak kazanırken ilk yarışında da değerlendiriniz.

ÖZGÜRFATİH: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200 geçildiğinde ön grubu yakalayıp başa baş birincilik mücadelesi veren safkan Alevkıran'a son anda geçilerek burun farkıyla 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

CİDALI KENAN: En dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayıp ön grupta birincilik mücadelesi veren safkan yakın aralarla 3.olarak formda görünürken ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

ABONE: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200 geçildiğinde ön grupta başa baş mücadele vererek yakın aralarla 4.olan safkanın ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

ÇAĞLAYANŞELALE: Bekleme yapan safkan bariyer dibinden son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 5.olurken o gelişiyle daha farklı sonuç alabilirdi. İlk yarışında geç kalmadığı taktirde etkili olacaktır.

7.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (KV-6/DHÖW/D/BÜLENT KOÇAK KŞ.) 1400Çim

BİLETÇİ KIZ: Grubun gerisinde yarışı takip ederek virajı 9.dönen safkan dış kulvardan kolay tempoda gelip son 200 geçildiğinde yarışa hakimiyetini hissettirerek 3 boy farkla kazanırken yakaladığı formu ile ilk yarışında yine adından söz ettirir.

COLEGA: Grubun en gerisinde yarışı takip ederek düzlüğe 10.çıkan safkan dış kulvardan yaptığı güçlü ataklarıyla 2.liği Belkıs Ana'dan kurtarırken iyi formu ve fotoya canlı girişiyle ilk yarışında dikkat ediniz.

BELKIS ANA: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan Colega'ya 2.liği son anda kaptırarak koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

GÜL AYALI: Düzlüğe çıkıldıktan sonra iç kulvara girerek bariyer dibinden ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek yakın ara 4.olurken formunu bulmaya başladığı görülmesi ile takibe alınız.

MELANUR: Son 400'den itibaren dış kulvardan ataklarına başlayıp ön grubu yakalayan safkan rakiplerine 200 geçildikten sonra karşı gelemeyip 5.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-8/VURAL C.ÇAKIM KŞ.) 1500Sent.

DRAGONS SON: Son virajı kolay tempoda 4.dönen safkan dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100 geçildiğinde yarışa hakimiyetini hissettirip kazanırken 1.29.34 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da adından söz ettirir.

PITFALL: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla yarışa son 200'de hakimiyetini hissettirir gibi olmasına rağmen Dragons Son'a son 100 geçildiğinde karşı gelemeyerek koşuyu 2.tamamlayan safkan ilk yarışında etkili koşar.

9.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-14) 1400Sent.

SANDUHAN: Ön gruba yakın giderek son 300'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen Febris'e fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

FEBRİS: Son 300 geçildiğinde Sanduhan'ın dışından ataklarına başlayan safkan rakibini yakalayamasa da 2.liği ile formda görünürken ilk yarışında değerlendirilmelidir.

COOL BREEZE: 76 gün aradan sonraki yarışında bekleme yapan safkan orta kulvardan son 100'de etkili atakları ile gelerek 3.lüğü kurtarırken ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

10.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW/D) 1000Sent.

ABAY HANIM: En dış kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü ataklarıyla gelip ön grubu yakalayarak başa baş birincilik mücadelesi veren safkan boyun farkıyla kazanırken ilk yarışında da dikkat ediniz.

HERTELDEN: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde ataklarına başlayıp ekürisi Abay Hanım'ın boyun farkıyla gerisinde koşuyu 2.bitiren safkanı ilk yarışında değerlendiriniz.

CEMRE ATEŞİ: Son 300'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan üstünlüğünü son ana kadar korurken dıştan gelen Abay Hanım ve Hertelden ekürilerine karşı gelemeyerek koşuyu 3.bitirirken ilk yarışında dikkat diyoruz.

MAĞATAR: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini başa baş sürdürerek yakın ara 4.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

ALZİNG: İlk metrelerden itibaren önde liderliği alan safkan son 300'de Cemre Ateşi'ne üstünlüğü kaptırsa da iç kulvarda sonlara kadar mücadeleden kopmayıp yakın ara 5.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

SAKIZ HANIM: İç kulvardan son 100'de yaptığı etkili ataklarıyla yakın ara 6.olan safkanın bundan sonraki yarışında daha farklı koşabilecek güçte olduğu belirlenmiştir.

SENEM GÜZELİ: Yarışa adapte olmakta gecikerek ilk metrelerde gerilerde kalan safkan en dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 7.olurken o gelişiyle daha iyi sonuç alabilirdi. İlk yarışında geç kalmadığı taktirde daha iyi sonuç elde eder.

26 NİSAN CUMA BURSA OSMANGAZİ HİPODROMU

1.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16/D) 2100Kum

ZISINO: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200 geçildiğinde Dawn Of The Nıght'e hakimiyetini hissettirerek kazanan safkanın ilk yarışında da etkili koşabilecek güçte olduğu görülmüştür.

DAWN OF THE NIGHT: Uzun mesafe yarışın tüm yükünü çekerek numara götüren safkan dışından gelen Zısıno'ya karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

FOREVER JUSTEN: Dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan farkı azaltarak gelip 3.olurken o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. İlk yarışında dikkate alınmalıdır.

GOLDEN FAIRY: Bekleme yapan safkan orta kulvardan son 100'de güçlü atakları ile gelerek yakın ara 4.olurken ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

2.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-2) 1400Kum

GOLD POWER: Düzlüğe 5.çıkarak bekleme yapan safkan dış kulvardan güçlü atakları ile gelip son 100'de koşuya hakimiyetini hissettirerek kazanırken 1.27.50 bitiriş derecesiyle ilk yarışı için de ümit vermiştir.

SONER BEY: Dış kulvardan son 200'de etkili atakları ile gelerek 2.olan safkanın fotoya canlı girişi dikkat çekip 1.27.85 bitiriş derecesiyle ilk yarışında değerlendirilmelidir.

UMURBEYLİ APO: Bekleme yaparak virajı gerilerde dönen safkan dış kulvardan etkili atakları ile gelip 3.lüğü kurtarırken ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

KING RAMCHO: 370 gün aradan sonraki yarışını önde kabullenip rakiplerinin sıkı markajıyla boş kalmayan safkan buna rağmen mücadelesini sonlara kadar sürdürüp yakın ara 4.olurken ilk yarışında çok daha farklı sonuç elde eder.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 2000Çim

OHIO MAN: Son düzlüğü 2.dönen safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla 200'de rakiplerine hakimiyetini hissettirip kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

SELİS: Dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan 2.liği kurtarıp fotoya canlı girişiyle formda görünürken ilk yarışında daha iyi netice alır.

ECHOING: Bekleme yaparak yarışa geç adapte olan safkan dış kulvardan son 100'de güçlü sprinti ile gelerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

4.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖ/D) 1300Kum

YÜCEKIZ: Grubun gerisinde yarışı takip ederek iç kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100'de rakiplerine hakim olarak kazanan safkanın formunu bulduğu görülüp ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

BALIK KIZ: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200 geçildiğinde ataklarına başlayıp 2.liği Şehnaz Longa'dan kurtarırken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

ŞEHNAZ LONGA: İç kulvardan son 400'de temposunu yükselterek ön grupta mücadele veren safkan dışından gelen Balık Kız'a 2.liği kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Çim

MON REVE: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100'de rakiplerine hakimiyetini hissettirerek kazanan safkanın 1.17.73 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Catımını'nin 1.18.12 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

YOU LIVE LONG: Kalabalık grupta virajı gerilerde dönen safkan dış kulvardan son 100 geçildiğinde müthiş sprinti ile gelip 2.liği kurtarırken ilk yarışında değerlendiriniz.

BOZOMOTA: Orta kulvardan son 400 geçildiğinde ataklarına başlayıp ön grupta mücadele veren safkan dıştan gelen You Lıve Long'a son anda geçilerek 3.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

PRENS KAYRA: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde etkilli atakları ile gelerek koşuyu 4.bitiren safkanın ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-14/DHÖW) 1400Kum

BIGBOSS: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100'de Muhlishan ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibine yarım boy farkla hakim olarak kazanırken 1.36.72 bitiriş derecesiyle ilk yarışı için de ümit vermiştir.

MUHLİSHAN: 102 gün aradan sonraki yarışında koşuya son 400 geçildiğinde hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen Bıgboss ile verdiği birincilik mücadelesinden yarım boy farkla koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında 1.36.82 derecesiyle dikkate alınmalıdır.

7.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-14/DHÖW) 1900Kum

MUZATCAN: Son 400'de 4.durumda olan safkan dış kulvardan güçlü atakları ile gelip Hindikuş'a fotoya yakın hakim olarak kazanırken iyi formuyla ilk yarışında da adından söz ettirir.

HİNDİKUŞ: Bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla son 100'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan dışındaki Muzatcan'a fotoya yakın geçilerek koşuyu 2.tamamlarken formunu bulmasıyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

BENEKLİ: Bekleme yaparak yarışa geç adapte olan safkan dış kulvardan son 100 geçildiğinde güçlü sprinti ile gelerek 3.lüğü kurtarırken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında adından söz ettirecek güçtedir.

ÇELİK MURAT: Yarışın liderliğini 1000 startında alarak koşuya tempo veren safkan rakiplerine son 100'de yakalanıp fotoya kadar karşı gelemeyerek 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

SAĞLAMBAS: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-4/D) 1800Kum

KANINDO: İlk metrelerden itibaren yarışın liderliğini alarak numara götüren safkan temposunu bozmayıp düzlük boyunca Karapınarlı Ezgi'ye karşı gelerek beyaz bayrak ayna kazanırken ilk yarışında da etkili koşar.

KARAPINARLI EZGİ: Son viraj dönüldüğünde Kanındo'nun dışından ataklarına başlayıp rakibini tüm çabalarına rağmen geçemeyerek koşuyu 2.tamamlayan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp yakın takibe alınmalıdır.

9.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Çim

CATIMINI: Son düzlüğe 4.çıkan safkan orta kulvardan yaptığı atakları ile son 100'de rakiplerine hakimiyetini hissettirip kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

ANGEL QUEST: Dış kulvardan son 50'de etkili sprintiyle gelip Catımını ile arasındaki farkı yarım boya düşürerek koşuyu 2.tamamlayan safkan o gelişiyle kazanabilirdi. İlk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

RISING BOY: Son viraj dönüldüğünde orta kulvardan ataklarına başlayıp ön grupta mücadele veren safkan son 100'de Catımını'ye yakalanıp dıştan gelen Angel Quest'e de karşı gelemeyerek 3.olurken ilk yarışında daha iyi netice alabilir.

SKYSHOOTER: Yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan son 200 geçildiğinde rakiplerine yakalanıp düşen temposuna rağmen 4.lüğü vermezken ilk yarışında daha farklı sonuç elde edebilir.

TRIPLE AZARAKS: Kalabalık grupta virajı gerilerde dönerek bekleme yapan safkan dış kulvardan güçlü atakları ile gelerek 5.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında yakın takibe alınmalıdır.