HALİM AĞA'nın Yine Kazanmasını Bekliyorum "BURSA"

1.Koşu: 3.7.1.4

2.Koşu: 1.2.6

3.Koşu: 2.3.4.1.5

4.Koşu: Son iki koşusunu 1800 ve 1900 kum pistte kazanarak uzun mesafelerdeki gücünü kanıtlayıp İstanbul'da sıkı hazırlanan (1) BADUTURU birinciliklerine devam edecek güçtedir. İstikrarlı yarışları ile iyi durumda olduğunu belli eden (2) DANGEROUS TOCCET en ciddi rakip gördüğüm isim olup, 1900 kumda Maiden kazanıp ardından 2000 metrede üçüncü olarak uzun mesafelerde farklı bir isim olduğunu gösteren (5) HELLBOY ile tabeladan düşmeyerek dikkatimi çeken (4) ROCKHAMPTON jokeyi A.Yıldız ile mutlaka yazılmalıdır. Bu koşusunun sürprizini ise son günlerde çıkış yakaladığını gördüğüm (8) OCEAN WAVE gerçekleştirebilir.

5.Koşu: Bu pist ve mesafedeki son yarışını kazanarak formunu bulduğunu gösteren (1) EL TRANSTABRICO yine rakiplerine üstünlük sağlayacak güçtedir. 2100 kum pistteki son koşusunda fotoyu önde geçen (5)EMİNBABA düzenli hazırlıkları ile formunu sürdürürken, mesafeye yatkın diğer isim (6) ANZAKLI son üçüncülüğüne göre değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Koşu: İzmir'deki son koşusunu 1400 kumda kazanırken 1.36.27 derece elde edip jokeyi V.Abiş ile uyum sağladığını gördüğüm (3) HALİM AĞA devam eden etkili formuyla yine birinciliğe çok yakın olup, tek yazılmasını öneririm.

7.Koşu: Üst üste kazandığı yarışlarından sonraki koşusunu üçüncü bitiren (1) BATMAN ÇOCUĞU yakaladığı formunu devam ettirirken uzun mesafelere yatkın olmasıyla başta değerlendirilmelidir. Son çim yarışını fazla ölçü almadığım (2) KANDIRABEYİ bir önceki kum pist koşusunu kazanması ile rakip görünürken, adından söz ettirdiği yarışlarından sonra İstanbul sentetik kumunda işlemeyen (5) SELANİK PRENSİ bu defa çok daha iyi sonuç alacak güçtedir. İzmir'deki etkili yarışları sonrası İstanbul sentetik pistinde üçüncü olarak formunu devam ettirdiğini gördüğüm (4) SEA OF REALITY ile 1400 kumda üst üste kazanıp ardından yine aynı pist ve mesafede aynı başarıyı gösteremeyerek altıncı olan (3) PIETRA SOLARE sıkı hazırlıklarıyla devreye girecek güçte bir isimdir.

8.Koşu: Yarış yaşamına ikinci olarak başlarken 1000 metre kum pistte elde ettiği 1.08.98 derecesiyle buradaki rakiplerinden daha iyi bir performans gösteren (8) UMUDUMUZ ile yine ilk koşusunda ikinci olarak idman pistinde gelişme içerisinde olduğunu belli eden (4) ÖZSERÇE arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

9.Koşu: Dişi Arap safkanlarının uzun mesafedeki yarışında; ön tarafta istediği tempoyu bulması halinde (5) AYDURU beyaz bayrak ayna yapabilir. Yakın aralarla tamamladığı son koşusunda dikkatimi çeken (4) ÇAMSAKIZI rakip görünürken, 1400 kumdaki son yarışını kazanan (1)HAVZALI'nın iyi durumu devam etmesiyle yine etkili sonuca ulaşabilir. İdman görünümü dikkat çekici olan (10) ÖZÜMCAN güven verirken, beklenen yarışlarını yapamasa da (6) CANIM ÇITIR farklı sonuç alabilir. (3) BALMELDA İzmir 1600 kum pistindeki son koşusunu kazanıp formunu sürdürürken, çıkış içerisindeki (8) MEHİR ABLA ile yeni yeni toparlanan (2) BEDİZ DE FAUST bu ayağın sürpriz kısraklarıdır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.2.5.4.8

2.Ayak: 1.5.6

3.Ayak: 3

4.Ayak: 1.2.5.4.3

5.Ayak: 8.4

6.Ayak: 5.4.1.10.6.3.8.2

Kısa Mesafede ARTICULO MORTIS Bir Adım Önde "ŞANLIURFA"

1.Ayak: Elazığ'daki son 1200 kum pist yarışını kazanıp formunu koruyan (9) ELİTTAY'ı yine ilk planda değerlendirmenizi öneririm. 63 kilo ile start alacak olsa da bu grupta (2) MUSTİCAN yakın rakip gördüğüm isim olup, her yarışı bir öncekinden daha iyi olmasıyla (6) TİLKİ ANDREA'nın mutlaka yazılmasını tavsiye ederim. 800 metrelik yarış galobunda önemli gelişme içerisinde olduğunu gösteren (11) ÇELİKMAVİ bu ayağın olmazsa olmazıdır.

2.Ayak: Üst gruptaki son Şartlı-3 yarışını ikinci bitirirken dilbağı takılmasının yararlı geldiğini gördüğüm (5) ÇAKAL JUNIOR kazanarak Maiden'dan kazanacak güçtedir. Start aldığı iki koşusunda da adından söz ettiren (6) DOĞUKAN BEY ile grubun tecrübeli isimlerinden (8) KEEP GOING rakip gördüğüm isimlerdir. İdman pistindeki görünümü ilgi çekici olmasıyla (2) BONGUSTA'nın jokeyi F.Yardımcı ile mutlaka yazılması taraftarıyım.

3.Ayak: Adana 1200 kum pistindeki son koşusunu 1.14.67 ile kazanma başarısını gösteren süratli safkan (4) ARTICULO MORTIS ayağına çabuk bir isim olmasının yanısıra yine kısa mesafede ve uygun rakiplerinin yanında tek yazılabilir.

4.Ayak: Başarılı ikincilikleriyle gücüne ulaştığını gösteren (3)KELEMER bu kez fotoyu önde geçmeye çok yakındır. 1400 kumda kazandıktan sonra uzun mesafede üçüncü olan (2) BOBO BERKCAN en ciddi rakip gördüğüm isimdir. Ekürisiyle bu yarışına katılacak olan (4) OĞLUMBENİM ile son üçüncülüğünde aşama içerisinde olduğunu gösteren (7) YARAMAZ SALİH daha sonra şans tanınması gereken isimlerdir.

5.Ayak: Bu tip mesafelerdeki son koşularında tabelada yer bularak formda olduğunu belli eden (8) SOUND OF VICTORY kazanacak güçtedir. Diyarbakır'daki son yarışında makineden on boy geç çıkarak dikkat çeken dördüncülük yapan (9) APOLLONİA ile formu bu grubu geçmek için yeterli olan (11) BLUE SEA WIND rakipleridir. Etkili jokeyi F.Yardımcı ile start alacak olan (5)DESERTFIRE güven verirken, Adana'da uzun mesafede kazanarak ardından dördüncülük yapan (7) ANARKHIA mutlaka yazılmalıdır. Sonlardaki sprintine güvendiğim (1) QUEEN ISABELLE ile dikkat çeken son dördüncülüğünde gelişme gösteren (3) REAL GRACE sürprizlerim.

6.Ayak: Maiden yarış ile sona erecek olan altılıda; zaman zaman etkili sonuçlar alabilen (2) AEGEAN THE STORM grubun uygun olması ile rakiplerini geride bırakabilir. Son altıncılığında bekleneni verememiş olsa da (4) BOY OF COŞKUN mutlaka değerlendirilmesini önereceğim bir isim olup, dikkatimi çeken son dördüncülüğüne göre (12) MİR CEYLANI ses getirebilir. Etkili üçüncülüklerinden sonraki yarışını tabela dışında bitirmesine rağmen (7) LORD OF THE BLACK ilgi çeken idman görünümü ile ıskalanmamalıdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9.2.6.11

2.Ayak: 5.6.8.2

3.Ayak: 4

4.Ayak: 3.2.4.7

5.Ayak: 8.9.11.5.7.1.3

6.Ayak: 2.4.12.7