İlk yarışına ve galobuna göre UMUDUMUZ'a güveniyorum "BURSA"

1.Koşu: 3-1-7-4-6-8

2.Koşu: 2

3.Koşu: 2-4

4.Koşu: Son iki yarışını Bursa'da 1800-1900'de gösterişli kazanan, iki ay arası olsa da İstanbul ekibimin bu yarışına çok iyi hazırlandığı ve form durumunun çok iyi olduğu notunu verdiği (1) BADUTURU'na sevdiği Bursa kum pistinde ve uyumlu pilotu M.Kaya ile başta şans veriyorum. Uzun mesafeye çıktıktan sonra başarılı yarışlar koşmaya başlayan ve tribünde karşılaştığım Apo'nun "bu formuyla sakın es geçme" dediği (5) HELLBOY uygun kilosu ve sonlarda yapacağı sprintiyle hedefe uzanabilir. Tabelanın en iyi yerlerinde kendisine yer bulduğu son koşularındaki performansıyla dikkatleri üzerine toplayan ve bu kez daha uygun kiloyu bulan (4) ROCKHAMPTON bugün özlediği birinciliğe uzanabilir. İstikrarlı bir form grafiği çizip son yarışlarında başarılı bir performans sergileyen (2) DANGEROUS TOCCET'e bu formuyla bir çarpı atılmalı. Koşunun sürprizini ile son haftalardaki çıkışını sürdüren adeta bomboş kilosuyla (8) OCEAN WAVE'den bekliyorum.

5.Koşu: İlk kez Bursa pistinde start aldığı son koşusunu bu mesafede 2.09.28 ile kazanmayı başarıp idman pistinde formunu koruduğu görülen (1) EL TRANSCANTABRICO ve uzun mesafeli tempolu yarışlarına yatkın bir isim olup kazandığı koşudaki güzel formunu düzenli hazırlıklarıyla sürdüren (5) EMİN BABA arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

6.Koşu: Dilbağı takısının çıkartılması yararlı gelip İzmir'deki son koşusunu 1400'de 1.36.27 ile kazanmayı başaran ve ahırdan yine kazanır gözüyle bakılan (3) HALİM AĞA başta şans verdiğim isim. Kum pistin başarılı ve kaliteli safkanı (4) CANMETE, üç ay aranın ardından İstanbul'daki idmanlarında eski havasını yakalamış görülürken, S.Kaya'nın binmesi ile ikinci atım. Güzel bir form tutup son üç yarışını da kazanmayı başaran Altın'ların (6) ALTINTEPE için olumlu duyumlar aldım, birincilik serisine devam edebilir. İstanbul sentetik pistteki son koşusu formunun ölçüsü olmayan Dikencik'lerin (2) SEÇERHAN bu kez sevdiği kum pistte diğer şans verdiğim isimdir.

7.Koşu: Kilosu rakiplerine göre ağır olmasına rağmen mükemmel formunu koruyan ve Adamım Tekkalem'in kazanır gözüyle baktığı (1) BATMAN ÇOCUĞU'na ilk şansı veriyorum. Geçen hafta İstanbul'da hem sert rakiplerinden hem de sentetik pistten etkilendiği görülen (5) SELANİK PRENSİ bu kez dişine göre grubu ve sevdiği kum pisti buldu, ikinci atımdır. Uzun mesafede başarılı bir performansı bulunan ve kayıt olduğu andan itibaren ahırlar bölgesinden sinyalli olan (4) SEA OF REALITY ihmal edilmemeli. Çim pistteki son koşusu ölçü olmayan kumcu safkan (2) KANDIRABEYİ'nden bu kez farklı bir koşu bekliyorum. Uzun mesafeye çıkan (3) PIETRA SOLARE'yi de yazarak rahat bir koşu seyredelim.

8.Koşu: İlk yarışında bu pist ve mesafede ikinci olurken 1.08.98'lik performansını ve deklare sabahı yaptığı 800/55.9 26.3 R galobundaki görüntüsünü bu rakipleri için yeterli karşıladığım Vedat Abiş'li (8) UMUDUMUZ'un artan kondisyonu ve formu ile kazanmasını bekliyor, tek tutuyorum.

9.Koşu: İzmir'deki son koşusunu beyaz bayrak ayna yaparak kazanmayı başaran ve Kırsaçlı Cengiz'in bu gruba geçilmez dediği (3) BALMELDA ile her geçen gün artan form durumuna sahip bulunan (5) AYDURU arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine geçen haftaki beşinciliği ile bu koşusuna göz kırpan (6) CANIM ÇITIR'ın da katılmasını bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-5-4-2-8

2.Ayak: 1-5

3.Ayak: 3-4-6-2

4.Ayak: 1-5-4-2-3

5.Ayak: 8

6.Ayak: 3-5-6

AEGEAN THE STORM'un Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "ŞANLIURFA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-9-2-11

2.Ayak: 5-13-6-2-4-8

3.Ayak: 4-6

4.Ayak: 3-7-2

5.Ayak: 11-5-7-9-3-1-8-6

6.Ayak: 2