27 NİSAN CUMARTESİ ANKARA 75.YIL HİPODROMU

1.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-14/D) 2000Kum

FIRST LOVE: 1200 startından itibaren koşuya tempo veren safkan dışından gelen Kelpie'nin ataklarından etkilenmeyerek 5 boy farkla kazanırken ilk yarışında da dikkat ediniz.

KELPİE: 61 kilo ile start aldığı yarışında viraj dönüldüğünde Fırst Love'ın dışından ataklarına başlayan safkan farkı eritemese de 2.liği ile gelişme içerisinde görünerek takibe alınız.

2.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 2000Kum

GOLD DESIGN: 1600 startından itibaren liderliği alan safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp 8 boy farkla zorlanmadan kazanırken ilk yarışına da ışık tutmuştur.

REBEL KING: Viraj dönüldükten sonra Gold Desıgn'ın dışından ataklarına başlayan safkan rakibinin farkı açmasıyla yakalayamayıp 2.olurken ilk yarışında dikkat ediniz.

3.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 2100Kum

HİLAL ZAMANI: Yarışın liderliğini startla birlikte alan safkan temposunu bozmayıp üstünlüğünü fotoya kadar koruyarak kazanırken ilk yarışında da dikkat ediniz.

BARANEFE: Son virajı 4.dönerek dış kulvardan ataklarına başlayan safkan Hilal Zamanı'nı yakalayamasa da 2.liği ile dikkat çekerken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-17/DHT) 2200Çim

CAMBAZOĞLU: Bekleme yaparak düzlüğe 5.çıkan safkan orta kulvardan güçlü atakları ile gelip Kırmızı Başlıklı Kız'a son anda hakim olarak kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında da etkili koşar.

KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ: Ön tarafta yarışın tüm yükünü çekerek numara götüren safkan üstünlüğünü son ana kadar korurken Cambazoğlu'na yarım boy farkla geçilerek 2.olurken ilk yarışında formunu bulmasıyla değerlendiriniz.

KARACA AĞA: Orta kulvardan yaptığı atakları ile fotoya kadar iyi mücadele vererek 3.lüğü Rockstar'dan kurtaran safkanı ilk yarışında takibe almanızı tavsiye ederiz.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 1400Çim

YİĞİTBATUHAN: Startla birlikte liderliği alan safkan rakiplerini hiçbir metrede yanına yaklaştırmayıp 5 boy farkla kazanırken 1.30.20 bitiriş derecesiyle ilk yarışı için de ümit vermiştir.

MISTER WIN: Son düzlüğe 4.çıkan safkan dış kulvardan ataklarına başlayıp 2.liği Alda Gör'den kurtarırken bundan sonraki yarışında çok daha farklı koşacak güçtedir.

ALDA GÖR: Öndeki Yiğitbatuhan'ı kovalayan safkan dışından gelen Mıster Wın'e 2.liği kaptırarak koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında daha iyi netice alacak güçte bir isimdir.

6.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (KV-8/DÜNYA VET.HEK.GÜNÜ KŞ.) 1900Çim

BOLD SEA ROVER: Yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde alan safkan dışından gelen Azmin Zaferi ve sonlarda farkı azaltan Cheeky Son'ın ataklarına direnerek kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

CHEEKY SON: İç kulvardan özellikle son 100 geçildiğinde etkili sprintiyle farkı azaltarak gelip koşuyu 2.bitiren safkan o gelişiyle kazanabilirdi. İlk yarışında dikkat edilmelidir.

AZMİN ZAFERİ: 184 gün aradan sonraki yarışında orta kulvardan ataklarına başlayıp öndeki Bold Sea Rover' yakalamaya çalışan safkan içerden gelen Cheeky Son'a da geçilerek yakın ara 3.olurken ilk yarışında çok daha iyi netice alır.

ALTINSİMA: Grubun gerisinde giderek bekleme yapan safkan orta kulvardan son 100 geçildiğinde güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 4.olurken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

RAKS STAR: Bekleme yapan safkan dış kulvardan sonlarda iyi yüklenmesine rağmen geç kalarak koşuyu yakın ara 5.tamamlarken ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacaktır.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-9) 1400Çim

SUPER CHIRON: Düzlüğe 2.çıkan safkan öndeki Son Of The West'in dışından yaptığı ataklarıyla rakibine fotoya yakın hakimiyetini hissettirip kazanırken 1.22.25 bitiriş derecesiyle ilk yarışına da ışık tutmuştur.

SON OF THE WEST: İlk metrelerden itibaren önde giderek numara götüren safkan üstünlüğünü son ana kadar korurken dışındaki Super Chıron'a boyun farkıyla geçilerek 2.olurken 1.22.30 bitiriş derecesiyle ilk yarışında değerlendiriniz.

I HAVE SPOKEN: Bekleme yapan safkan orta kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelip 3.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

ONE MAN ARMY: Orta kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelip fotoya canlı girişiyle 4.olan safkanın iyi formu ile ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

BABA RACİ: Son düzlüğü ön grubun gerisinde dönerek bekleme yapan safkan orta kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 5.olurken ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

INEVITABLE: Son viraj dönüldükten sonra iç kulvara girmeyi tercih eden safkan son 200'de sprinte kalkacağı anda aralarda kalmasından dolayı istediği gibi artıramayıp trafik sorunu yaşayınca jokeyi tarafından fazla üzülmeyip kendi halinde 6.oldu. İlk yarışında çok daha iyi netice alacaktır.

8.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15) 1400Kum

PUCCA: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenen safkan viraj dönüldüğünde Full Moonth'a yakalansa da rakibiyle giriştiği başa baş mücadeleden burun farkıyla kazanırken 1.28.22 derecesiyle ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

FULL MOONTH: Son viraj dönüldüğünde öndeki Full Moonth'u yakalayıp başa baş birincilik mücadelesi veren safkan tüm çabalarına rağmen rakibini geçemeyip biraz da aradaki kilo farkından dolayı 2.olurken 1.28.24 derecesiyle ilk yarışında adından söz ettirir.

EURO POWER: Son 200'den itibaren öndeki Pucca ve Full Moonth'un dışından ataklarına başlayan safkan rakiplerini yakalayamasa da 3.lüğü ile formda görünürken ilk yarışında 1.28.67 bitiriş derecesiyle takibe alınız.

9.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1400Kum

EPICENTER: Son düzlüğe çıkıldığında öndeki Güntürk'ün dışından ataklarına başlayıp rakibine son 200 geçildiğinde hakimiyetini hissettirerek kazanan safkan 1.28.72 bitiriş derecesiyle ilerki yarışları için de ümit vermiştir.

GÜNTÜRK: Yarışı ön tarafta kabullenen safkan dışından gelen Epıcenter'e son 200 geçildiğinde karşı gelemese de kolay teslim olmayıp koşudan 2.ayrılırken 1.28.96 derecesiyle ilk yarışında dikkat edilmelidir.

27 NİSAN CUMARTESİ ANTALYA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (SATIŞ-2) 1400Kum

BRILANTE: Dış kulvardan yaptığı etkili sprintiyle Worth Avenue'ya fotoya yakın hakim olarak yarım boy farkla kazanan safkan ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

WORTH AVENUE: 1000 startı geçildiğinde yarışın liderliğini alan safkan dışından gelen Brılante'ye yarım boy farkla son anda geçilerek 2.olurken formunu bulmaya başlamasıyla yakın takibe alınız.

2.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16) 2000Kum

ANOTHER PLACE: Dış kulvardan güçlü atakları ile gelerek son 50'de Navtex'e hakimiyetini hissettirip kazanan safkan yakaladığı formu ile ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

NAVTEX: Yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan son 50'de Another Place'a geçilerek 2.olurken formda görülmesiyle ilk yarışında değerlendiriniz.

RIBANDO: Orta kulvardan yaptığı atakları ile son 200'de öndeki Navtex'i yakalayan safkan rakibini atlayamayıp dıştan gelen Another Place'a da geçilerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

SAILOR KINGDOM: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-5) 1600Sent.

KING DEVIL: Yarışa son 300'de hakimiyetini hissettiren safkan farkı fotoya kadar 6 boya çıkartarak fazla zorlanmadan kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

ÇILGIN ÇINAR: Makineden tereddütlü çıkıp virajı 4.dönen safkan dış kulvardan yaptığı atakları ile 2.olurken formunu bulmaya başlaması ile takibe alınız.

4.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW/D) 1400Kum

ADAPINAR: Bekleme yaparak virajı 6.dönen safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla fazla zorlanmadan son 200'de ön grubu yakalayıp kısa mücadele sonraki hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

GÖKÇEKURT: Bekleme yapan safkan en dış kulvardan son 300 geçildiğinde ataklarına başlayıp 2.liği kurtarırken fotoya canlı girişi ile ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

CALİBE YAVRUSU: İç kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan dışındaki Gökçekurt'a 2.liği kaptırarak koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında dikkate alınmasını öneririz.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Sent.

KING FATİH: Bekleme yapan safkan en dış kulvardan etkili atakları ile gelip son 100 geçildiğinde koşuya hakimiyetini hissettirerek kazanırken bundan sonraki yarışında da adından söz ettirir.

ASİLİKOM: Düzlüğü 2.dönerek yarışa son 200'de hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen Kıng Fatih'e karşı gelemeyerek 2.olurken bu formu ile Maiden'dan çıkması yakındır.

DERKO: Orta kulvardan son 200'den itibaren yaptığı atakları ile fotoya kadar iyi mücadele verip 3.olan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp takibe alınmasını öneririz.

SMART OF KAYHAN: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenen safkan son 200'de rakiplerine yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

TURKISH SKYDIVER: 182 gün aradan sonra start aldığı yarışını orta kulvardan son 100'de yaptığı güçlü atakları ile 5.bitiren safkanı ilk yarışında takibe almanızı öneririz.

TEMPTRESS: Yarışa adapte olmakta geciken safkan dış kulvardan sonlarda etkili sprinti ile gelip yetiştiremeyerek koşudan 6.ayrılırken ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-3/DHÖW) 2100Kum

YEKSIRA: Ağır kilosu ile düzlüğü 3.dönen safkan öndeki Cihana Bedel'in dışından ataklarına başlayıp rakibine son 200 geçildiğinde hakim olarak kazanırken iyi formuyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

CİHANA BEDEL: Yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde alan safkan dışından gelen Yeksıra'ya son 200 geçildiğinde karşı gelemeyerek 2.olurken formunu bulmaya başlaması ile ilk yarışında dikkat ediniz.

7.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (KV-7) 2100Sent.

DABBE: Son 600'de yarışın liderliğini alan safkan 200'de Contınıous'a yakalanarak başa baş mücadele verirken rakibine fotoya yakın hakim olarak kazanma başarısını gösterip iyi formuyla ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

CONTINIOUS: Önde yarışın lideri olan Dabbe'nin dışından yaptığı ataklarıyla rakibini son 200'de yakalayıp başa baş mücadele veren safkan tüm çabalarına rağmen geçemeyerek 2.olurken ilk yarışında etkili formu ile adından söz ettirir.

8.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-19/DHÖW) 2100Sent.

TOLGAŞAH: İlk metrelerde liderliği alarak 1100 startında Gözümün Nuru'na numarayı veren safkan iç kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de tekrar koşuya hakimiyetini hissettirip Pınar Ağası'na karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

PINAR AĞASI: En dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de içindeki Tolgaşah ile arasındaki farkı azaltıp birincilik mücadelesi veren safkan rakibini geçemeyerek 2.olurken bu formu ile Maiden'dan çıkması yakındır.

GÖZÜMÜN NURU: 1100 startından itibaren liderliği alarak koşuya tempo veren safkan düzlüge çıkıldıktan sonra düşen temposu ile 5.olurken bugün için mesafenin uzun geldiği görülüp ilk yarışında sürpriz yapabilir.

9.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1300Sent.

FIRING BULLETS: Düzlüğü 4.dönen safkan yarışın hakimi olan Taleteller'in içinden yaptığı ataklarıyla rakibine son 50 geçildiğinde hakim olarak kazanırken 1.19.66 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Kıng Fatih'in 1.20.32 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

TALETELLER: Son 300'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan içinden gelen Fırıng Bullets'a karşı gelemeyerek yarım boy farkla 2.olurken 1.19.72 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Kıng Fatih'in 1.20.32 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınmalıdır.

WINGS OF SOLID: İç kulvardan son 200'den itibaren etkili atakları ile gelerek 3.olan safkanın 1.19.98 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Kıng Fatih'in 1.20.32 derecesinden daha iyi olması ve formunu bulmasıyla takibe alınız.

MYTH WIND: 89 gün aradan sonraki yarışında dış kulvardan son 200'den itibaren canlı atakları ile gelerek 4.olan safkanın bundan sonraki yarışında daha farklı koşabilecek güçte olduğu görülmüştür.

27 NİSAN CUMARTESİ DİYARBAKIR HİPODROMU

1.KOŞU: 2 YAŞLI İNGİLİZLER (ŞARTLI-19) 1000Kum

SECRET BOOM: Yarışa iyi başlayıp önde numara götüren safkan farkı azaltarak gelen My Iron'a karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

MY IRON: Son virajı öndeki Secret Boom'un 7-8 boy farkla gerisinde dönen safkan iç kulvardan etkili sprinti ile rakibiyle arasındaki farkı buruna kadar düşürüp 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi. İlk yarışında söz sahibidir.

2.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-13/DHÖW/H3) 1800Kum

AKKOR ATEŞ: Son düzlüğü 5.dönen safkan iç kulvardan yaptığı atakları ile son 100 geçildiğinde Kanturalı Ateşi'ne hakim olarak kazanırken ilk yarışında da dikkat ediniz.

KANTURALI ATEŞİ: Yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan içinden gelen Akkor Ateş'e son 100 geçildiğinde karşı gelemese de 2.liği vermezken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

HIZLI EMRE: Orta kulvardan yaptığı atakları ile fotoya kadar iyi mücadele vererek 3.olan safkanın ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

BEY BEY: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü atakları ile gelerek yakın ara 4.olan safkanın fotoya canlı girişi ile ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

CANIMINÖZÜ: En dış kulvardan son 50'de etkili sprinti ile gelerek yakın ara koşuyu 5.bitiren safkanın ilk yarışında sürpriz yapabilecek güçte bir isim olduğunu söyleyebiliriz.

3.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGİLİZLER (HAND-15/H3/D) 1200Kum

RAINBOW SPIRIT: Yarışın liderliğini son 800'de alan safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp 3 boy farkla kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

İNCİNİN KIZI: 62 kilo ile start aldığı yarışında Raınbow Spırıt'in dışından ataklarına başlayan safkan rakibini yakalayamayıp boşlukta 2.olurken ilk yarışında dikkat ediniz.

4.KOŞU: 3 YAŞLI İNGİLİZLER (ŞARTLI-4) 1200Kum

SEHERİN YELİ: Son 400'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan farkı 10 boya çıkartarak zorlanmadan kazanırken bundan sonraki yarışında da söz sahibi olur.

THE BIG BLUFF: Öndeki Seherin Yeli'nin farkı açıp birinciliği garantilemesiyle iç kulvardan yaptığı atakları ile 2.liği kurtaran safkan ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

MY MOST SPECIAL: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla ikincilik mücadelesi verip içindeki The Bıg Bluff'a geçilerek koşuyu 3.bitiren safkanı ilk yarışında değerlendiriniz.

SIR LITTLE: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

5.KOŞU: 4 VE YK.ARAPLAR (ŞARTLI-3/DHÖW/D) 1700Kum

SEFİRİN KIZI: Yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde alan safkan dışından gelen Kapgel'e fotoya kadar karşı gelerek kazanırken formunu bulması ile ilk yarışında da dikkat diyoruz.

KAPGEL: Öndeki Sefirin Kızı'nın dışından ataklarına başlayıp farkı 1 boya  düşürerek fotoya canlı girişi ile koşuyu 2.bitiren safkan ilk yarışında değerlendirilmelidir.

6.KOŞU: 4 VE YK.ARAPLAR (HAND-14/DHÖW/H3) 1200Kum

GÜRKAN BEY: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp kazanırken bundan sonraki yarışında da dikkat edilmelidir.

ŞEŞENSULTANI: 63 kilo ile start aldığı yarışında ön grupta giderek sonlara kadar orta kulvarda mücadeleden kopmayıp 2.olan safkan ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

ÖZGÜN SAYFA: İç kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek 3.olurken ilk yarışında değerlendirilmelidir.