Kısa Mesafede SERSERİ HAT'a Güveniyorum "İSTANBUL"

1.Ayak: Uzun mesafedeki son koşusunu önde iyi bir tempo bularak kazanırken "dilbağı" takılmasından olumlu sonuç alınan (6) RUNES yien jokeyi A.Sözen ile önde gelen isimdir. Aynı yarışın üçüncüsü olan (3) TIMELESS formunu üst seviyeye taşımasıyla en yakın rakip görünürken, 1400 çim pistteki son Maiden koşusunu bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla kazanan (4)VICTORYBUSE yine adından söz ettirir. İzmir'deki Gr-3 koşusunu yedinci bitiren (8) YABLANİTSA bu kez daha müsait rakiplerinin yanında güvendiğim diğer kısraktır.

2.Ayak: İzmir'deki üst üste ikincilikleri ardından Adana çimindeki son yarışını kazanan (2) PATRICK WILDING yine birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. Sentetik pistteki son Kv-9 yarıştaki üçüncülüğü başarılı (8) IRON SKY bu kez kazanacak güçte olup, Adana 1900 çim pistindeki son Maiden koşusunu gösterişli kazanarak ilerisi için ümit veren (7) ÇAKIRKAŞLI yazılmalıdır. İlk çim yarışı olan (6) BERAZZİ jokeyi A.Çelik ile güven verirken, Antalya'daki son uzun mesfeli koşusunda alt grupta fotoyu önde geçen (5)FASTVALIANT ile kilosu ağır olsa da üst üste kazanan (1) ATEŞ PRENS'i de dikkate alınız.

3.Ayak: Pist ve mesafenin başarılı ismi (3) BABA DALLAS'a bu yarışta öncelik tanınmasını tavsiye ediyorum. Kilosunun uygun olmasının verdiği avantajı iyi değerlendirirse (9) KHAN KHAN BABY kazanacak güçte bir isim olup, Orhan Meker Koşusu'ndaki başarılı ikinciliğine göre (6) KANDO mutlaka yazılmalıdır. Ankara 1600 çim pistinde kazandığı son koşusu ile (5) FINALE DUTY ile iyi bir form tutatarak son yarışlarında istikrarlı bir pefrormans gösterip 1500 sentetik pistte kazandığı koşusu sonrası kusursuz hazırlanan (8) JAKOBOY uygun kiloların başarılı jokeyi Müs.Çelik ile yine adından söz ettirebilir.

4.Ayak: Hayatının ilk yarışına fazla iyi başlayamayıp virajı 11.dönerek sonlardaki atakları ile ancak beşinci olabilen (3) FATHER İLHAN' bu kez ilk şanslı isim olarak görüyorum. Sentetik pistte ikinci olarak koşu hayatına başlayan (4) LAZMAN üst seviyeye taşıdığı formu ile bu kazanacak güce ulaşırken, başarılı ikinciliğinden sonra sürekli formunu geliştiren (1) BİR MUCİZEM yine üst sıralar için mücadele verir.

5.Ayak: Adana 1200 çim pistindeki son koşusunu kazanırken sergilediği 1.10.10 drerecesiyle ne kadar iyi durumda olduğunu gösteren (4) SERSERİ HAT 1000 metre çim pistte yapılacak olan bu sürat yarışında yine rakiplerine üstünlük kurmasını beklediğim isimdir.

6.Ayak: Altılının kapanış ayağı olan 4 ve yukarı Arapların 1200 çim pistteki Handikap-15 koşusunda; idman görünümü çok iyi olan ve hafif kilosuyla şansı biraz daha artan (15) YAVUZKEYF ilk şans tanıdığım isimdir. Bir süre aradan sonra yarış görerek açıklarını kapatan (5) EMİRENES bu defa çok daha farklı koşacak güçte görünürken, İzmir 1200 çim pistindeki son koşusunu kazanırken 1.18.26 ile kazanan (9) RÜZGAR GOLD devam ettirdiği formuyla yine adından söz ettirebilir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.3.4.8

2.Ayak: 2.8.7.6.5.1

3.Ayak: 3.9.6.5.8

4.Ayak: 3.4.1

5.Ayak: 4

6.Ayak: 15.5.9

Son Yarışına Göre KANTURALI ATEŞİ'nin Şansı Yüksek "ELAZIĞ"

1.Koşu: 6

2.Koşu: 2.8.7.9.6.5

3.Koşu: 2.3.1

4.Koşu: 63 kilo ile start alacak olmasına rağmen ayağına çabukluğu ile çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olan (1) MASTER CHEF, sonlardaki sprintine güvendiğim (4) GREAT HUNTER ve İzmir'den gelip 1800 kumda kazanma başarısını gösteren (8) BLACK MUSTANG bu ayak için yeterli gördüğüm isimlerdir.

5.Koşu: 3 yaşlı Arapların Maiden mücadelesinde; ilk startını üçüncü bitirirken dikkatimi çeken (1) BIÇKIN KRAL bu kez kazanmaya bir adım daha yakındır. Beşinci tamamladığı koşusu sonrası formunu geliştiren (7) AVŞAR ELLERİ ile her geçen gün daha iyiye giden (2) ESYAŞAR rakip gördüğüm isimlerdir. (9) HIZLI YILDIZ'ın idmanlarında farklılaştığı tespit edilirken, ilk startını altıncı bitiren (4) HAKİMTAY'ı mutlaka yazmanızı öneririm. (10) HİLAL YAĞMURU'nun ilk startı ölçü olmayıp daha farklı duruma ulaştığı tespit edilmesi ile sürpriz gerçekleştirebilir.

6.Koşu: 1900 kum pistteki son Kv-6 koşusunu kazanarak formunu aynı şekilde sürdüren (3) SARARHAN rakiplerine göre bir adım daha öndedir. Uzun mesafedeki son yarışında fotoyu önde geçen (6) HİLVANLIOĞLU formunu devam ettirmesi ile yine adından söz ettirecek güçte olup, grubun formda ve istikrarlı diğer ismi (1) BOZKARA'yı değerlendirmenizi öneririm. (2) BİLİRKİŞİ son iki koşusunu 1200 ve 1300 kumda kazanma başarısını göstererek formunu sürdürürken etkili sprinti ile yine adından söz ettirebilir.

7.Koşu: Diyarbakır'daki son koşusunu ikinci tamamlarken formunda önemli gelişme gösteren (6) KANTURALI ATEŞİ uygun grupta tek yazılmasını önereceğim isimdir.

8.Koşu: 1800 kum pistteki son yarışını burun farkıyla ikinci tamamlarken gücüne ulaştığını gösteren (2) GÖZE ÇARPAN jokeyi N.Altın ile ilk şans tanıdığım isimdir. Tabelada yer bulduğu kısa mesafeli koşusu ile formunda gelişme kaydeden (1) CEYDACANIM ağır kilosuna rağmen bu grupta şansı yüksek bir isim olup, kısa mesafedeki ikinciliği ardından iyi hazırlanan (3) HARPUT ATEŞİ'ni de değerlendirmenizi öneririm.

9.Koşu: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında; ilk yarışını ikinci tamamlayıp çok daha iyi duruma ulaşan (1) BAY YAKUT bu kez kazanacak güçtedir. Etkili üçüncülüğü sonrası form ve tecrübe yönünden gelişen (2) KOŞAN SERÜVEN rakip görünürken, farklı durumda gireceği bu koşusunda (8)IŞIKGÜZELİ iddialıdır. (4) ZAFER DAMLASI'nın ilk koşusunu dördüncü bitirdikten sonra formu üst seviyeye çıkarken, (12) RODİNYA tabelada tutunduğu yarışı ardından üzerine katmasıyla devreye girecek güçtedir. İlk koşusunu ikinci bitirirken gayet iyi bir performans gösteren (7) HAFTASONU bu ayağın olmazsa olmaz diğer tayıdır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.4.8

2.Ayak: 1.7.2.9.4.10

3.Ayak: 3.6.1.2

4.Ayak: 6

5.Ayak: 2.1.3

6.Ayak: 1.2.8.4.12.7