Sevdiği pist ve mesafede SERSERİ HAT bitirebilir "İSTANBUL"

1.Ayak: İzmir'deki son Gr-3 yarışında sert rakiplerinden etkilenen, Kocaeli ekibimin bu yarışa itinayla hazırlandığını ve form durumunun gayet iyi olduğu notunu verdiği (8) YABLANİTSA bu kez kazanabileceği grubu buldu, başta şans veriyorum. İlk kez çim pistte mücadele verdiği geçen haftaki koşusunu 1400'de kazanarak Maiden'dan çıkan ve Kurnaz Arap'ın "sakın es geçme" dediği (4) VİCTORİOSO BUSE'nin rakipleri sertleşmesine rağmen koruduğu formuyla ikinci atım. Yakaladığı iyi formunu düzenli idmanlarıyla muhafaza eden ve saatçi Ercan'ın "mutlak yaz" dediği (1) NARMANLI ELİF kesinlikle ihmale gelmez. İki ay aranın ardından bir yarış koşup üçüncülükle yetinen ve Şahin Hoca'nın "bu yarışına daha iyi durumda girecek" dediği (3) TIMELESS pist ayırt etmemesiyle diğer şans verdiğim isim. Aranın ardından koştuğu yarışlar sonrası farklılaşan Kurtel'lerin (7) DASH OF WHITE sevdiği çim pistte ıskalanmamalı. (6) RUNES ve (5) LIGHT OF LIBERTY'de yazılarak bu ayağı rahat seyredelim.

2.Ayak: Yakalamış olduğu güzel formuyla çim pistte arka arkaya başarılı koşular sergileyip Adana'daki son yarışını kazanarak İstanbul'a fit durumda geleen (2) PATRICK WILDING ve sert rakiplerle mücadele verip üçüncü olduğu sentetik pistteki son yarışı ile dikkatimi çeken çim pisti de seven (8) IRON SKY arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine Adana çim pistindeki son uzun mesafeli koşusunu bugün start alacağı jokeyi Müs.Çelik'le gösterişli kazanarak Maide'dan çıkan (7) ÇAKIRKAŞLI'nın da katılmasını bekliyorum.

3.Ayak: Bu tip mesafelerin başarılı ismi olup sentetik pste arka arkaya başarılı yarışlar çıkaran ve tribünde karşılaştığım Nedim'in "bu formuyla kazanır" dediği (8) JAKOBOY müsait kilosu ile favorim. İstikrarlı bir form grafiği çizen, Ufuk'un "son yarışını tekrarlarsa bugün geçilmez" diyeek iddialı konuştuğu tırnağının ucundaki (6) KANDO favorimin rakibi. Son koşusu bence formunun ölçüsü olmayan ve Osmaniye Grubu'nun bu hafta direkt oynayacağını duyduğum adeta müsait kilolu (9) KHAN KHAN BAY diğer şans verdiğim isim olup Ankara çim pistindeki son koşusunu kazanarak formunu bulan ve binicisi M.Keskin ile iyi bir uyum içerisindeki (5) FINALE DUTY kuponlara yazılmalı.

4.Ayak: Bir kez start alıp 1000 sentetik pistte uzun süre önde forse ettiği koşuyu ikinci bitirirken umut ışığı saçan ve Erkut'un çok güvendiği (4) LAZMAN edindiği koşu tecrübesi ile kazanabilir, favorim. Bir yarış koştuktan sonra idman pistinde adeta farklılaştığının izlenimi bırakan Kaya'ların (3) FATHER İLHAN ve başarılı ilk yarışından daha da iyi duruma geldiğini idmanlarında belli eden kilosu da müsait (1) BİR MÜCİZEM favorimin rakipleridirler.

5.Ayak: Geçen hafta Adana'daki koşusunu kısa mesafede beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösteren ve sahada kime rastlasam çıkar bitirir denilen (4) SERSERİ HAT'ın yine kazanmasını bekliyor, günün bankosu olarak öneriyorum.

6.Ayak: Son beşinciliğinde düzlükten itibaren fotoya kadar verdiği mücadelesini beğendiğim ve Tezcan'ın "kazanacak kıvama geldi" dediği (15) YAVUZKEYF müsait kilosu ile ilk planda şans verdiğim isim. Aranın ardından gördüğü yarış sonrası formunu ve kondisyonunu geliştiren çimin etkili ismi (5) EMİRENES ve İzmir'den gayet iyi durumda gelen pist-mesafeye yatkın (9) RÜZGAR GOLD favorimin öncelikli rakipleridirler. Bu aralar çıkış içerisinde olan ve Ali Rıza'nın "kuponunda bulunsun" dediği (4) KEREMBEYİM ihmal edilmemelidir. Bursa'daki son koşusunda etkili olamasa da bir önceki ikinciliğine göre (2) ONATKUT bu grupta yazılır. Sürprizi ise kısa bir arası olsa da idman pistindeki görünümü gayet iyi olan Murat Amca'nın hazırladığı (11) NANDO sürprizim.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8-4-1-3-7-6-5

2.Ayak: 2-8-7

3.Ayak: 8-6-9-5

4.Ayak: 4-3-1

5.Ayak: 4

6.Ayak: 15-5-9-4-2-11

GÖZE ÇARPAN'a güveniyorum "ELAZIĞ"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-6

2.Ayak: 9-8-2-7-5-4

3.Ayak: 3

4.Ayak: 8-4-11-1-9

5.Ayak: 1-9-7-2-4

6.Ayak: 1-3-2

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8-4-11-1-9

2.Ayak: 1-9-7-2-4

3.Ayak: 1-3-2

4.Ayak: 6-5

5.Ayak: 2

6.Ayak: 1-7-2-4-12-8-5