Formunu Koruyan MAKUL Günün En Güvenilir İsmi "BURSA"

1.Koşu: 1.3.7.2

2.Koşu: 3.7.8.1

3.Koşu: 2.4

4.Koşu: 5

5.Koşu: İlk kez start alacak olan 3 yaşlı Arap taylarının Şartlı-1 yarışında; hız kazandırdığı çalışmalarıyla (3) HIZLI ÇOCUK ve çim pistte ümit veren kan hattıyla (2) ATAKHİS bu ayağın önde gelen isimleridir. Yeterli uzun çalışmaları ile grubun en pişkin taylarından olan (11) ŞAHMÜHÜR ile her geçen gün daha farklı duruma ulaşan (6) ZAGROS ASLANI'nı da değerlendirmenizi tavsiye ederim.

6.Koşu: 1200 kum pistteki son koşusunu 1.21.74 derece ile dördüncü tamamlarken formunu bulduğunu gösteren (5) ÇEKOĞLU ile Antalya'da kısa mesafede kazanıp ardından uzun mesafede dördüncü olan (10) KUTADGU öncelikli değerlendirilmesi gereken isimlerdir. (14) KIZIL RÜZGAR uygun kilosunun verdiği avantajı iyi değerlendirmesi durumunda ses getirecek güçte olup, dikkatimi çeken son ikinciliğindeki performansına göre (8) PRENSES DI yazılmalıdır. İdman pistinde toparlandığını gösteren (9) ÇERDİĞİN, formundan uzaklaşmasına rağmen kendisini tanıyan jokeyi ile (2) DUMANOĞLU, tabelada yer bularak sürekli üzerine koyan (11) BUZPINARI ve son iki koşusunda takibimde olan (3) CANIM ÇITIR sırasıyla bu ayakta tavsiye edeceğim diğer isimlerdir.

7.Koşu: Uzun mesafedeki son çim pist üçüncülüğünde beğendiğim (4) TORUN YUSUF formunu bulması ile bu kez kazanabilir. Üç ay aradan sonra Adana çimindeki yarışı etkili olan (2) KING BORA birincilik mücadelesi verecek olup, uzun mesafelere yatkın olan (5) ACAR TAY mutlaka değerlendirilmelidir. Bir süre aranın ardından İstanbul'daki yarışında tabela dışı kalan (3) SÜPÜRÜCÜ bu kez çok daha iyi duruma gelmesiyle güven verirken, pist ayırt etmeyerek idman görünümü dikkat çekici (8) ANZAKLI'da devreye girebilir.

8.Koşu: Çim ve kum pistteki son ikinciliklerinde fit durumda olduğunu gösteren (8) KAŞMİR TAY bu kez kazanmasını beklediğim isim olup, son Kısavade yarışlarında tabeladan düşmeyen ekürili (1) SİNOPLU MERVE bu safkana yakın rakip olacaktır.

9.Koşu: Bölünen Şartlı-1 koşunun diğer ayağında; ekürisi ile bu yarışına katılacak olan (5) SAKALI SAVAŞÇI ilgi çeken hazırlıklarında kondisyonunun yeterli düzeyde olduğunu göstermesiyle bir adım öndedir. Eksiksiz çalışmalara sahip bulunan (2) GÜVENZADE orijin yönünden de ümit vermesiyle iddialı görünürken, İzmir'deki hazırlıklarında bir hayli göze çarpan (12) YARENYAR değerlendirilmeye alınmalıdır. Adana'da hazırlanarak orijin yönünden çim pistte iyi koşmasını beklediğim (8) CANMAVİM'i de dikkate almanızı öneririm.

10.Koşu: 1500 çim pistteki son Kv-6 koşusunu önde iyi bir tempo bularak kazanan (8) MAKUL formunu koruması ve yine jokeyi S.Boyraz ile benim programdaki tekimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.2.11.6

2.Ayak: 5.10.14.8.9.2.11.3

3.Ayak: 4.2.5.3.8

4.Ayak: 8.1

5.Ayak: 5.2.12.8

6.Ayak: 8

Kısa Mesafede Seri Kısrak ASLINURAY Kazanmaya Çok Yakın "ŞANLIURFA"

1.Koşu: 4.3.1

2.Koşu: 4

3.Koşu: 2.1.3.5.7.4.10

4.Koşu: 3 yaşlı Arap taylarının Maiden mücadelesinde; yarış gördükten sonra daha farklı duruma ulaşan (5) FERHAT KARDEŞ'i ilk planda değerlendirmenizi öneriyorum. İdmanlarını düzenli şekilde sürdüren (3)ÇİLOBEY güvendiğim diğer isim olup, üçüncü tamamladığı yarışı sonrası çıkış içerisinde gördüğüm (15) TÜRTAÇ ile dikkat çeken üçüncülüğü sonrası yarış tecrübesini geliştiren (13) NAZLIGONCA sırasıyla dikkate alınması gereken diğer isimlerdir.

5.Koşu: Bir süre aradan sonraki yarışını dördüncü bitiren (14) KOCATEPE'yi bu kez geliştirdiği nefesi ile en şanslı isim olarak görüyorum. Tabeladan düşmeyerek ne kadar iyi durumda olduğunu gözler önüne seren (13) HIZLI EMRE ile 1400 kumdaki son koşusunu kazanan (1)BENKURUŞ rakipleri olacaktır. Grubun formda ve istikrarlı isimlerinden olan (2) DAĞINYANKISI ile etkili koşular sergileyen (3) TARGUTAY daha sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: 1800 kumdaki son yarışını kazanarak formunu korumakta olan (9) KRAL CAMUZ yine rakiplerinden bir adım öndedir. 1800 kum pistteki son koşusunu bariyer dibinden yaptığı etkili ataklarıyla ikinci bitirirken dikkatimi çeken (5) RADATE ile kilosu ağır olmasına rağmen adından söz ettirdiği son koşularında formda gördüğüm (2) BOBO BERKCAN'ı da yazınız.

7.Koşu: Kum pistteki başarılı performansı ile grup içerisinde dikkat çeken isimlerden olan (10) PRINCESS ALLIANOI hemcinsleri arasında fotoyu önde geçebilir. 1800 kumda kazanıp ardından Diyarbakır'da ikincilik elde eden (5) TOWSON en ciddi rakip gördüğüm isim olup, süratli yapısıyla (1) ÖZAY SILAŞARA ağır sıkletine rağmen bu grupta bitirecek güçtedir. Kum piste yatkın olmasıyla (3) AYGÜL KIZ, son yarışında tabelada yer bulan (9) MY GAZELLE ve aşama içerisinde olan (2) MATRALAR DİYARI sırasıyla devrele girebilecek kısraklardır.

8.Koşu: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında; ilk defa start alacak olan (6) FURKANIM düzenli olarak idmanlarını sürdürüp en son çalışmasını jokeyi N.Altın idaresinde gerçekleştirerek dikkatleri üzerine çekmesiyle ilk şansa sahiptir. Güçlü kan hattı ile dikkatimi çekmesinin yanısıra idman görünümü kusursuz (13) YÜREKLİ SAYFA şansı yüksek diğer isimdir. Her geçen gün aşama içerisinde olan (4) DEBDEBE ile dördüncü bitirdiği koşusu sonrası kendisini geliştiren (3) CEVHERHAN'ın da dikkate alınmasını öneririm.

9.Koşu: 123 gün aradan sonraki koşusunu erkek rakiplerinin yanında 1200 kum pistte ikinci bitiren (5) ASLINURAY bu kez himcinsleri arasında kazanmaya çok yakın olup, geliştirdiği nefesiyle bence tek yazılabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.3.15.13

2.Ayak: 14.13.1.2.3

3.Ayak: 9.5.2

4.Ayak: 10.5.1.3.9.2

5.Ayak: 6.15.4.3

6.Ayak: 5