Başarılı İlk Yarışıyla FIRTINA BEY Bir Adım Önde "ANKARA"

1.Koşu: 6.4.3.7

2.Koşu: 7

3.Koşu: 1.2.3

4.Koşu: Pist ayırt etmeden başarılı koşarak en son uzun mesafede kazanan (6) CAMBAZOĞLU yine önde gelen isimdir. İzmir kumundaki son koşusunda fotoyu önde geçen (4) KARİZMATİK jokeyi M.M.Bilgin ile uyum sağlayan bir isim olması ile rakip görünürken, ağır kilosuna rağmen (3) KAŞEMUM KARA bu kez farklı sonuç elde etmesini beklediğim isimdir. Eküri avantajlı (1) CANOĞLUCAN 63 kiloya rağmen bu kez ikincilik serisini kazanarak sonlandırmaya çalışacaktır. Her yarışı bir öncekinden daha başarılı (9) IŞIK GECE, 1400 kumdaki son koşusunu 63 kilo ile ikinci bitiren (5) KAPAKLICAN ve kendini bulmaya başladığını son ikinciliğinde gösteren (8) CİHANA BEDEL sırasıyla önereceğim diğer safkanlar.

5.Koşu: Uzun mesafedeki son kum yarışını kazanan (6) SURPRISE STORM ile yakın ara altıncı tamamladığı son koşusunda dikkatimi çeken (5)UMUTBEY biraz daha ön planda şans tanıdığım isimlerdir. Sıkı hazırlanarak çim pistteki başarılı performansı ile (7) SUPER NICE kazanacak güçte olup, kilosu ağır olmasına rağmen (2) RAYMOND REDDINGTON ile çim piste yatkın olan (8)FORMYSUN'da değerlendirilmeliler.

6.Koşu: İdeal pist ve mesafesinde start alacak (2) EXPECTANCY ile üst gruptaki son koşusunu yakın ara dördüncü tamamladıktan sonra daha iyi duruma gelen (1) ALTINSİMA arasındaki mücadele bence birinciyi tayin edecektir.

7.Koşu: Antalya'daki son yarışını kazanma başarısını gösteren ve jokeyi M.Keskin ile uyum sağlayan (4) AKINLARBEYİ denk güçte isimlerin mücadele edeceği bu koşuda ilk şans tanıdığım isimdir. Kocaeli 1900 kumunda kazanan (2) BIRDWOOD bugüne kadar çim pistte bir defa start alıp üçüncülük elde etmesiyle rakip görünürken, Adana 1800 çim pistinde çıktığı gibi kazanan (1) KING DAVUT iddialıdır. (3) ETSUKO çim pistteki son Kv-7 koşusunda 13/5 olarak dikkatimi çekerken, (8) CRIMEAN WOLF devreye girebilir. (6) ZÜLFİKARIM pist ayırt etmeden adından söz ettirirken, (7) THOMAS SHELBY hız kazandırdığı çalışmalarıyla ses getirecek güçtedir. (5) KOLO ise bu ayağın sürprizi olacaktır.

8.Koşu: Hayatının ilk startında yarışa geç adapte olup virajı gerilerde dönerek dikkat çeken ikincilik elde eden (5) FIRTINA BEY bu kez kazanmasını beklediğim isimdir.

9.Koşu: 1800 çim pistteki Şartlı-3 koşusunu kazandıktan sonraki altıncı bitiren (1) ASİLASLAN'ın bu kez daha uygun grubu bulması ile fotoyu önde geçebilecek güçte olduğuna inanıyorum. (8) UĞURBÖCEĞİM 133 gün aradan sonraki çim pist koşusunu üçüncü bitirerek dikkatimi çekerken formunu geliştiren safkanı yakın rakip görüyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.4.3.1.9.5.8

2.Ayak: 6.5.7.2.8

3.Ayak: 2.1

4.Ayak: 4.2.1.3.8.6.7.5

5.Ayak: 5

6.Ayak: 1.8

ANKA ATEŞİ'nin Kazanmasını Bekliyorum "KOCAELİ"

1.Koşu: 2.4.7.10

2.Koşu: 1.3.2.4.5

3.Koşu: 4

4.Koşu: Başarılı yarışları sonrası üst gruptaki son dördüncülüğe gayet etkili olan (6) YÜREKLİ POYRAZ birinciliğin en güçlü adayıdır. Kocaeli'de kazandığı koşusu ardından formunu sürdüren (4) ERLİKHAN ile yine Kocaeli'deki son yarışında 1400 metrede birincilikle ayrılan (7) BABA FAHRETTİN rakipleridir. (2) İLELEBET her ne kadar son koşusunda bekleneni verememiş olsa da güven verirken, (5) MAHİRİNİ dikkat çeken son dördüncülüğüne göre ıskalanmamalıdır. İdmanlarındaki iyi görünümünü bu yarışına yansıtması durumunda (3)MYCENGO bu defa daha iyi yerlerde görünebilir.

5.Koşu: İstanbul pistinde dördüncü tamamladığı ilk yarışı etkili olan ve ardından Kv-6 koşuda yakın ara beşinci olurken üst grupta gayet iyi bir performans sergileyen (3) LION OF HONOUR Maiden'dan çıkmaya yakındır. (5) MY DEAR BROTHER bu defa kaba kumda daha farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, son çim yarışı bence gücünün karşılığı olmayan (6) OGİBOR devreye girecek güçtedir. Bir süre geri alınmasına rağmen açıklarını kapatmaya başlaması ile (9) TRUTH OR DARE sürpriz yapabilir.

6.Koşu: Her yarışını bir öncekinden başarılı koşarak formunu bulduğunu gösteren (3) PERSIAN PRINCE ile Kocaeli 1900 kumundaki son yarışını kazanırken bu rakibini 2.5 boy farkla geride bırakan (4) NİKOLASMATİ arasında rövanş mücedelesi bekliyorum.

7.Koşu: Bursa 1200 kum pistindeki son yarışını 1.13.75 gibi çok iyi bir derece ile kazanan (1) BEYOND REMEPTION yine bir adım ön plana çıkan isimdir. İstanbul sentetik pistindeki son iki koşusunu üst üste kazanan (4) EL AUDAZ fit durumunu sürdürürken, uzun mesafede kazandığı yarışı sonrası iyi durumu devam eden (7) MY PRIVATE yine ses getirecek güçtedir. Bursa kumundaki son koşuları başarılı (5) LORD OF YILDIZER etkili formu ile dikkate alınmasını tavsiye edeceğim diğer isimdir.

8.Koşu: Rakiplerine göre biraz ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen güç ve form olarak diğer rakiplerinin önünde olan (1) ANKA ATEŞİ'ni tek yazmanızı tavsiye ederim.

9.Koşu: Çim pistteki son koşusunu ölçü almadığım (6) HITMAN kum pistte daha farklı koşan bir isim olması ile rakiplerini geride bırakabilir. Kum ve çim pistteki son yarışlarında tabelada yer bulan (10) BOZOMOTA bu kez kazanacak kadar formda olup, (5) HERMEN STAR makineden beş boy geç çıkarak yakın ara altıncı tamamladığı son koşusuna göre ses getirebilir. (4)HAYMATLOS ilk kez start alacak bir isim olup İstanbul'da iyi hazırlanırken, (11) GENÇAY NALAN bu kez kum pistte daha etkili sonuç elde edebilir. (12) HIZLI SÜREYYA bir süre aranın ardından gelişmeye başlayan formu ile sürprizde önerimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.4.7.2.5.3

2.Ayak: 3.5.6.9

3.Ayak: 3.4

4.Ayak: 1.4.7.5

5.Ayak: 1

6.Ayak: 6.10.5.4.11.12