ASİLASLAN bu kez kazanabileceği grubu buldu "ANKARA"

1.Koşu: 6-4-3

2.Koşu: 7

3.Koşu: 1-2

4.Koşu: Günün ilk ayağı bana göre zevkli ve zorlu bir yarış ile başlıyor. Bugün start alacağı pilotu A.Çelik'le start aldığı son uzun mesafeli yarışlarında çim-kum ayırt etmeksizin arka arkaya başarılı koşular çıkaran bizim Emin'in ilgilendiği (6) CAMBAZOĞLU hücumda geç kalmaması halinde birinciliğe uzanabilir, ilk atım. İzmir'den formda gelip ilgililerinin bu yarışa hedef yaparak hazırladığını duyduğum uyumlu binicisi M.M.Bilgin'le start alan (4) KARİZMATİK ve her geçen gün artan bir form durumuna sahip Vedat Abiş'in bindiği kumcu safkan (9) IŞIK GECE favornimin öncelikli rakipleri. Ahırlarda Arap Duran'a rastladım (1) CANOĞLUCAN için "bir süre koşmadığına ve ağır kilosuna sakın aldanma iyi hazırlığı var" dedi, bu grupta ihmal edilmemeli. Adana'da üst gruptaki son koşusu ölçü olmayan (3) KAŞEMUM KARA bu kez farklı bir yarış çıkartabilir. Her yarışı bir öncekinden etkili (8) CİHANA BEDEL ve (5) KAPAKLICAN daha sonra değerlendirdiğim isimler.

5.Koşu: Bu sezon Antalya'da 2100 sentetikte kazanıp 1400-2200 sentetik pistte ikincilikler yapan, Ankara Hipodromu'na erken gelerek hedeflediği bu koşusu için güzel bir hazırlık dönemi geçiren Özbelge'lerin (7) SUPER NICE'ye ilk şansı tanıyorum. Gördüğü her koşusunun ardından formunu bulduğunun işaretlerini son dördüncülüğüyle belli eden çimci isim (2) RAYMOND REDDINGTON ağır sikletine rağmen ikinci atım. Dört ay aranın ardından İzmir'de bir yarış koşup farklılaşan ve üçgündür ahırlar bölgesinde konuşulan A.Çelik'li (8) FOR MY SUN bu kez farklı bir koşu sergileyebilir. Yakalamış olduğu etkili form durumunu muntazam idmanlar yaparak muhafaza eden (6) SURPRISE STORM yatkın olduğu mesafede ihmal edilmemeli. Tabelaya yakın bitirdiği Adana çim pistindeki son altıncılığı ile bu koşusuna yeşil ışık yakan (5) UMUTBEY diğer şans verdiğim isim olup geçen haftaki ikinciliği ile formunu bulduğunu belli eden uzun mesafenin etkili ismi (4) CLANBELLA kuponlara yazılmalı.

6.Koşu: İstanbul'daki son koşusunda beşinci kalsa da bir yarış önce 1500 sentetik pistte kazanan usta ellerde iyi hazırlanan (2) EXPECTANCY sevdiği pist ve mesafede bmu kez farklı koşacak olup başta önereceğim isimdir. Aranın ardından İStanbul sentetik pistte etkili iki yarış çıkaran ve Ankara'lı İhsan'ın "kuponunda bulunsun" dediği (5) PANAGEA bugün hedefe uzanabilir. Bu koşusuna daha iyi durumda girecek olan (6) ALPİNGO ihmale gelmez.

7.Koşu: İstanbul ve Antalya'daki son sentetik pistteki başarılı koşuları sonrası Ankara'ya çok iyi durumda gelip itina ile hazırlanan ve M.Keskin ile iyi bir uyum içerisinde olan (4) AKINLARBEYİ başta önereceğim isim. Uzun mesafeli tempolu koşularını seven form durumu iyi (1) KING DAVUT kantarmasını iyi tanıyan aprantisi F.S.M.Sansar ile yine önde istediği tempoyu bulabilmesi halinde bitirebilir. Kocaeli'deki son koşusunu kazanırken fazla zorlanmayan ve Ankara'daki idmanlarında formda görünüm sergileyen (2) BIRDWOOD çim pisti yadırgamadığı taktirde ses getirir. Bu aralar artan bir form durumuna sahip bulunan çim piste yatkın (3) ETSUKO kuponlarda bulunulmalıdır.

8.Koşu: İlk yarışında sonlarda usta atlar gibi sprint atarak aynada ikinci kalırken bir hayli beğenimi kazanan Şefik Abi'nin hazırladığı (5) FIRTINABEY ve bir yarış koştuktan sonra düzenli hazırlığında aşama kaydetmiş görünen (4) ENDORFİN arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

9.Koşu: İki yarış önce Adana'da 1800 çimde kazanan, üst gruptaki son altıncılığının ardından idman pistindeki form durumu beğenilen (1) ASİLASLAN'ı bu rakiplerinden bir adım önde görüyor, idmanlarını yapıp bindiği binicisi F.Çetinbaş ile tek olarak öneriyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-4-9-1-3-8-5

2.Ayak: 7-2-8-6-5-4

3.Ayak: 2-5-6

4.Ayak: 4-1-2-3

5.Ayak: 5-4

6.Ayak: 1

Sevdiği pistte formda safkan BEYOND REDEMPTION yine kazanmaya çok yakın "KOCAELİ"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2

2.Ayak: 2-1-4-3

3.Ayak: 4-1-5-2

4.Ayak: 4-6-7-5-2-1-3-9

5.Ayak: 3-6-5

6.Ayak: 4-3

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-6-7-5-2-1-3-9

2.Ayak: 3-6-5

3.Ayak: 4-3

4.Ayak: 1

5.Ayak: 1-3-2-6-5

6.Ayak: 10-6-2-11-5