Mesafesinde Koşacak olan RAIN MELODY En Güvendiğim İsim "İSTANBUL"

1.Koşu: 3.4.1

2.Koşu: 3

3.Koşu: 1.4

4.Koşu: 3 yaşlı İngilizlerin Maiden yarışında; tabeladan düşmeyen (2) AGENT ZERO bugün birincilikle tanışabilir. Yarış yaşamına etkili ikincilik ile başlayan (7) MISTY HILLS ile idman pistinde gelişme gösteren (3) AUTHORITY rakipleri olacaktır. Yakın ara beşinci bitirdiği koşusu sonrası sıkı hazırlanan (9) SERDARI EKREM ile yarış gördükten sonra çok daha farklı duruma gelen (6) KAHRAMAN PROTEO mutlaka değerlendirilmeliler. (10) YILDIRIMDURALİ 1400 çim pistteki son ikinciliğinde takı değişikliğinin yararlı geldiğini gördüğüm bir isim olup, (1) FAST MAN grubun tecrübeli isimlerinden olması ve son ikinciliğine göre ıskalanmamalı.

5.Koşu: Uzun mesafedeki son dördüncülüğünde iyi bir performans gösteren (2) DEMİRKURT'un formu üst seviyeye çıkarması ile bu defa kazanmasını bekliyorum. Uzun mesafedeki başarılı ikinciliği sonrası formunu geliştiren (6) ULTIMATE DECISION ile üst üste kazandıktan sonra sentetik pistte dördüncülük elde eden (8) ANADOLU LİDERİ'ni de dikkate alınız.

6.Koşu: Bursa'daki hazırlıklarında bu kez gerçek güç ve kalitesini yansıtmasını beklediğim (1) BÜYÜKDÜNYA ilk şans tanıdığım isimdir. Orta ve uzun mesafelerdeki son sentetik pist koşuları etkili olan (4) ÖZÜDOĞRU ile başarılı ve istikrarlı koşularıyla fit durumda olduğunu gösteren (2) AKTAŞKAYA rakipleridir. Uzun mesafelerdeki etkili performansıyla (5) BAHADIR ve önde istediği tempoyu bulması halinde (3) HÜR UÇAN bu ayağın şanslı diğer safkanlarıdır.

7.Koşu: İstanbul sentetik pistinde üst üste kazandıktan sonra Bursa'daki yarışını üçüncü bitiren (5) UÇANKUTLUTAY'ı uyum sağladığı jokeyi M.Kaya ile en şanslı isim olarak görüyorum. Uzun mesafedeki ikinciliği sonrası formunu devam ettiren süratli (3) AVCITOKOÇİN ile seri birincilikleri ardından en son koşusunda tabela dışı kalan (6) ÖZTEKBEY rakip gördüğüm isimlerdir. (1) KAYAFATİH biraz ağır olan kilosuna rağmen güven verirken, Bursa'daki 800 metrelik galobunda iyi görünen (2) ALTINTEPE'yi de dikkate alınız.

8.Koşu: Kocaeli'deki son yarışını tabela dışında bitiren (10)DUNGANGA'dan bu kez sentetik pistte farklı koşmasını bekliyorum. Tabelada yer bulduğu koşularından sonra kazanacak güce ulaşan (3) NOX ATRA ile hayatının ilk startında etkili ikincilik elde ederek ilerisi için ümit veren (4)OSMANIM bu safkandan sonra değerlendirilmesi gereken isimlerdir.

9.Koşu: İdeal pist ve mesafesinde start alacak olan (2) RAIN MELODY'nin kendisini tanıyan jokeyi A.Sözen ile rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum, tek yazabilirsiniz.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.4.1

2.Ayak: 3

3.Ayak: 1.4

4.Ayak: 2.7.3.9.6.10.1

5.Ayak: 2.6.8

6.Ayak: 1.4.2.5.3

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.7.3.9.6.10.1

2.AYAK: 2.6.8

3.Ayak: 1.4.2.5.3

4.Ayak: 5.3.6.1.2

5.Ayak: 10.3.4

6.Ayak: 2

Kısa Mesafede Süratli CEYAR Bu Grupta Çok Şanslı "ELAZIĞ"

1.Ayak: Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini son koşusunu üçüncü bitirerek gösteren (2) BONGUSTA'yı ilk şanslı isim olarak görüyorum. Tabela dışında tamamladığı yarışları sonrası aşama içerisindeki (1) BİNDALBEY ile son ikinciliğinde iyi bir performans sergileyen (4) DOĞUKAN BEY rakipleri olacaktır. Son ikinciliğinde dilbağı takılmasının yararlı geldiğini gördüğüm (5)LIONHECTOR ile grubun tecrübeli isimlerinden (9) LADY SHOT sürprizde önerilerim.

2.Ayak: Şanlıurf a ve Elazığ'da üst üste kazandığı koşuları ile çok iyi durumda olduğunu gösteren (4) BAYBARS HAN'ın birinciliklerine yenisini ekleyebileceği görüşündeyim. Yine son iki koşusundan birincilikle ayrılarak mükemmel formunu devam ettiren (1) APPROVE MAN ağır kilosuna rağmen bu safkan kadar şanslı durumdadır.

3.Ayak: 1200 kum pistteki son koşusunu az farkla ikinci bitiren (5) CAN EFTELYA kazanacak kadar iyi duruma gelirken, (4) DOĞU TAYI 158 gün aradan sonra start alacak olmasına rağmen düzenli hazırlıkları ile bu safkana rakip olacaktır. Uzun mesafedeki son koşusunu önde iyi bir tempo bularak kazanma başarısını gösteren (2) SEZGİNER bu ayağın şanslı diğer ismidir.

4.Ayak: Her yarışı bir öncekinden daha başarılı koşan (4) SOUND OF VICTORY rakiplerinden bir adım önde gördüğüm isimdir. 1800 kumda kazandığı yarışından sonra dördüncülük elde eden (2) BLACK MUSTANG en ciddi rakibidir. Son koşusunu az farkla ikinci tamamlayıp ekürisi ile birlikte start alacak olan (7) NOBLE BLOSSOM'da adından söz ettirebilir.

5.Ayak: Adana 1400 kum pistindeki son koşusunu 1.27.92 ile ikinci tamamlarken güç ve kalitesine ulaştığını gösteren (6) CEYAR bu kez daha uygun rakiplerinin yanında ve kısa mesafede kazanmasını beklediğim isimdir.

6.Ayak: Dişi Arap safkanlarının 1700 kum pistteki koşusunda; 1300 kum pistteki son yarışını kazanan (1) MELİSA KIZI'nı koruduğu formu ile rakiplerine göre en şanslı isim olarak görüyorum. (2) HOŞSEDA Adana 1400 kum pistindeki son yarışında fotoyu önde geçerek iyi durumunu devam ettirirken, (5) REMİLİKIZ süratli stilinin verdiği avantajı iyi değerlendirmesi durumunda rakiplerine çıktığı gibi hakim olabilir. Kendini bulmaya başladığını son ikinciliğinde gösteren (8) KAPGEL, iki yarış önce kazanarak son koşusunda tabela dışı kalan (4) GÖMEÇ ve Diyarbakır'daki son yarışında fotoyu önde geçen (9) SEFİRİN KIZI sırasıyla daha sonraki önerilerimdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.1.4.5.9

2.Ayak: 4.1

3.Ayak: 5.4.2

4.Ayak: 4.2.7

5.Ayak: 6

6.Ayak: 1.2.5.8.4.9