Bu kez sevdiği sentetik pistte UÇANKUTLUTAY "İSTANBUL"

1.Koşu: 3-2-4-1

2.Koşu: 3

3.Koşu: 3-4

4.Koşu: Henüz hiç yarış kazanamamış 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının 1900 çim pistteki mücadelesinde fazla at yazılmasından yanayım. Benim sıralamam; ilk yarışını başarılı bulduğum (7) MISTY HILLS başta olmak üzere (1) FAST MAN, (9) SERDARI EKREM, (2) AGENT ZERO, (3) AUTHORITY, (10) YILDIRIMDURALİ, (8) NO PASARAN ve (6) KAHRAMAN PROTEO şeklinde olacaktır.

5.Koşu: Bir üst gruptaki son yarışında düzlükten itibaren fotoya kadar güzel bir mücadele verip dördüncü olurken eski havasını yakalamış görünen (2) DEMİRKURT ve uzun mesafelerde oldukça başarılı yarışlar sergileyebilip önemli bir kilo avantajına sahip bulunan (8) ANADOLU LİDERİ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine sentetik pistteki son uzun mesafeli yarışını beğendiğim çim piste yatkın (6) ULTIMATE DECISION'un da katılmasını bekliyorum.

6.Koşu: Ağırlıklı olarak kum pistte start alıp kolay kolay tabeladan düşmeyen ve Bursa'daki düzenli idmanlarında gayet iyi bir form durumuna sahip görünen (1) BÜYÜKDÜNYA pist ayırt etmemesi ile başta şans verdiğim isim. Sentetik pistteki başarılı son yarışlarının ardından Bursa'da bu koşuya iyi hazırlanarak İstanbul'a gayet iyi durumda gelen (4) ÖZÜDOĞRU sevdiği çim pistte Büyükdünya'nın öncelikli rakibi. Başarılı bir Antalya sezonu geçiren, Ankara'daki son çim pist yarışında sonlarda etkili atağı ile gelmesine rağmen ikinci kalan S.Kaya'nın bindiği (2) AKTAŞKAYA güzel formu ile ihmal edilmemeli. Geçen hafta daha ağır kiloyla start aldığı çim pistteki yarışı başarılı olan (5) BAHADIR diğer şans verdiğim isimdir. Bu sezonki ilk yarışını koşacak olsa da Bursa'da düzenli hazırlığa sahip (7) KÖÇEK kuponlarda bulunulmalıdır.

7.Koşu: İstanbul'da 1500-1300 sentetik pistte üst üste kazanan, geçen hafta içi Bursa kum pistinde koşup ağır kiloyla üçüncü kalan formda safkan (5) UÇANKUTLUTAY'ın yarışları üst üste gelmesine rağmen bu kez sevdiği sentetik pistte kazanmasını bekliyor, M.Kaya ile tek tutuyorum.

8.Koşu: Sentetik ve çim pistteki son iki yarışında hedefe uzanamasa da koşularını beğendiğim sürekli formunun üzerine koyan (3) NOX ATRA bu kez kazanıp Maiden'dan çıkabilir. Bir kez start alıp 1500 sentetik pistte 1.30.81 ile aynada ikinci kalırken umut ışığı saçan Tıstıs Mustafa'nın Maiden'dan çıkar gözüyle baktığı (4) OSMANIM ve sentetik pistte başarılı koşuları bulunup idman pistindeki iyi görüntüsünü yarışına taşıyabilmesi halinde (10) DUNGANGA favorimin rakipleridirler. Sürprizi ise Bursa çim pistindeki son dikkat çeken beşinciliği ile bu yarışa yeşil ışık yakan (7) TRIPLE AZARAKS'dır.

9.Koşu: Üç ay aranın ardından koştuğu yarış sonrası idman pistinde formunu toparlamış görünen lehine mesafede (2) RAIN MELODY ve Kış sezonunda Antalya'da üç kez start alıp tabelanın en iyi yerlerinde kendisine yer bulduğu yarışlarının ardından yaklaşık beş ay ara vermesine rağmen Ankara'daki idmanlarında yeterli kondisyona sahip olduğu görünen (3) BEWITCHED arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-1-9-2-3-10-8-6

2.Ayak: 2-8-6

3.Ayak: 1-4-2-5-7

4.Ayak: 5

5.Ayak: 3-4-10-7

6.Ayak: 2-3

CEYAR kazanacak forma ulaştı "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-4-9-2-5-7

2.Ayak: 1-2

3.Ayak: 5-1-4-2-7-6-3

4.Ayak: 4-2-7-1-3-5

5.Ayak: 6

6.Ayak: 1-5-2