06 MAYIS PAZARTESİ BURSA OSMANGAZİ HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-1/DHÖW/BOZDAĞ KŞ.) 800Çim

DORU PRENSES: İyi bir start çıkışı ile liderliği alan safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp 3 boy farkla kazanırken 0.51.57 derecesi aynı gün diğer Şartlı-1 kazanan Nurbanu Sultan'ın 0.51.59, Sakalı Savaşçı'nın 0.51.98 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkat diyoruz.

ERDALIN OĞLU: Düzlüğü dış kulvardan 11.durumda dönen safkan etkili ve canlı ataklarıyla gelip koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında çok daha farklı koşabileceğini göstermiştir.

2.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW) 2000Çim

RÜZGARKANAT: Son 400'den itibaren dış kulvardan ataklarına başlayıp yarışa 200'de hakimiyetini hissettirerek kazanan safkan ilk yarışında da değerlendirilmelidir.

ATILIMBEYİ: Bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla Rüzgarkanat'ın bir boy gerisinde koşuyu 2.bitiren safkanı yakaladığı formu ile ilk yarışında dikkate alınız.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-2) 1800Kum

DANGEROUS TOCCET: 1200 startında yarışın liderliğini ele geçiren safkan dışından sonlarda gelen rakipleri Leyloş Hanım ve Mısano'ya karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç alacak güçtedir.

LEYLOŞ HANIM: Orta kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü ataklarıyla gelip Dangerous Toccet ile arasındaki farkı başa düşürerek koşuyu 2.bitiren safkan ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

MİSANO: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde etkili ataklarıyla gelerek yakın aralarla koşuyu 3.tamamlayan safkanı iyi formu ile ilk yarnışında takibe almanızı öneririz.

DAYTIME SON: Bariyer dibinden son 200'den itibaren etkili atakları ile gelerek koşuyu yakın aralarla 4.bitiren safkanı ilk yarışında iyi formuyla takibe alınız.

4.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 1400Çim

ZORRO: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp 3.5 boy farkla kazanırken ilk yarışında da dikkat ediniz.

KARA MEHMET: Bariyer dibinden yaptığı güçlü ataklarıyla 2.liği kurtarıp fotoya canlı girişi ile dikkat çeken safkanı ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

MELİNA HANIM: İç kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürüp Kara Mehmet'e son anda geçilerek 3.olurken ilk yarışında adından söz ettirecek güçtedir.

GRAND MISSION: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla yakın ara koşuyu 4.tamamlayan safkanın yakaladığı formu ile ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

5.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-1/DHÖW/BOZDAĞ KŞ.) 800Çim

NURBANU SULTAN: Yarışı iyi bir çıkışla önde kabullenen safkan dışındaki Zagros Aslanı'nın tüm ataklarına fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

ZAGROS ASLANI: Son düzlüğe çıkıldığında Nurbanu Sultan'ın dışından ataklarına başlayan safkan rakibi ile arasındaki farkı bir boya düşürerek 2.olurken ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 1400Kum

KUTADGU: Son 200'de öndeki Dumanoğlu ile arasında beş boyluk fark olan safkan orta kulvardan iç kulvara girerek yaptığı güçlü atakları ile rakibine fotoya yakın hakim olup kazanırken 1.35.48 derecesiyle ilk yarışında da dikkat ediniz.

DUMANOĞLU: Yarışın liderliğini startla birlikte alan safkan son 200'de halen beş boy farkla önde olmasına rağmen Kutadgu'ya geçilerek koşuyu 2.bitirirken 1.35.77 derecesiyle ilk yarışında adından söz ettirir.

BUZPINARI: Bekleme yapan safkan son 100'de dış kulvardan güçlü sprinti ile gelerek koşuyu 3.bitirirken o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. İlk yarışında etkili formuyla değerlendirilmelidir.

7.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16) 2200Çim

KING BORA: En dış kulvardan yaptığı atakları ile koşuya son 200 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip kazanan safkan ilk yarışında da etkili sonuç alacak güçte bir isimdir.

ANZAKLI: Son 150'de Kıng Bora'nın dışından yaptığı atakları ile koşuyu 2.bitiren safkanın fotoya canlı girişiyle formda olduğu görülüp ilk yarışında dikkat ediniz.

TORUN YUSUF: İç kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar iyi mücadele vererek 3.olurken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV-6/DHÖ) 1700Çim

YÜREK STAR: Son 400'den itibaren dış kulvardan ataklarına başlayan safkan son 100 geçildiğinde rakiplerine hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

KAŞMİR TAY: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla ön grupta birincilik mücadelesi veren safkan dışındaki Yürek Star'ın baş farkıyla gerisinde koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında değerlendiriniz.

SİNOPLU MERVE: Yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde ele geçiren safkan Yürek Star ve Kaşmir Tay'a son 100 geçildiğinde karşı gelemeyip 3.olurken ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

TATMAR BEY: Bekleme yaparak grubun gerisinde yarışı takip eden safkan dış kulvardan sonlarda güçlü atakları ile gelerek koşuyu 4.bitirirken ilk yarışında geç kalmazsa daha iyi sonuç elde eder.

9.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-1/DHÖW/BOZDAĞ KŞ.) 800Çim

SAKALI SAVAŞÇI: Son viraj dönüldüğünde orta kulvardan gelip içindeki Yarenyar ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibine bir boy farkla hakim olarak kazanırken 0.51.98 dereces aynı gün diğer Şartlı-1 kazanan Nurbanu Sultan'ın 0.51.59 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

YARENYAR: Son düzlüğü iç kulvardan dönen safkan dışındaki Sakalı Savasçı ile başa baş mücadele verip bir boy gerisinde koşuyu 2.bitirirken ilk yarışında değerlendiriniz.

CANMAVİM: Orta kulvardan son 100'de canlı atakları ile gelerek koşuyu 3.tamamlayan safkanın ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte olduğunu belirtebiliriz.

İKİGAİ: İç kulvardan son 200 geçildiğinde yaptığı canlı atakları ile koşuyu 4.bitiren safkanın ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte olduğu belirlenmiştir.

ZIPKIN OSMAN: Yarışa biraz geç adapte olan safkan orta kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 6.olurken ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

10.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-4/D) 1400Çim

MAKUL: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde götüren safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp altı boy farkla kazanırken iyi formu ile ilk yarışında da adından söz ettirir.

GRAVITIY OF LOVE: Son 400'den itibaren iç kulvardan ataklarına başlayan safkan Makul'u yakalayamasa da 2.liği kurtarırken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

ROSE OF ROSES: Dış kulvardan son 100'de gerçekleştirdiği etkili sprinti ile koşuyu 3.bitiren safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında dikkate alınmasını tavsiye ederiz.

PANSPERMIA: Orta kulvardan ataklarına başlayan safkan 3.lüğü son anda Rose Of Roses'e kaptırarak 4.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

HIGH VOLUME: Düzlüğü ön grubun gerisinde dönen safkan orta kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 5.olurken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçtedir.

06 MAYIS PAZARTESİ ŞANLIURFA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-14) 1300Kum

SOLIT FRIEND: Son düzlüğe dış kulvardan çıkıp etkili atakları ile gelerek son 200 geçildiğinde rakiplerine hakim olup kazanan safkan ilk yarışında da dikkate alınmalıdır:

BULE SEA WIND: Dış kulvardan yaptığı atakları ile koşuyu 2.tamamlayan safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

GRAY WOLF: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200'den itibaren etkili atakları ile gelip 3.olurken formunu bulmaya başladığı görülmesi ile ilk yarışında dikkat ediniz.

2.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1100Kum

GUMRAH: Öndeki Koşu Değirmeni'nin dışından yaptığı atakları ile rakibine son 150'de hakim olarak kazanan safkanın 1.21.64 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Yürekli Sayfa'nın 1.21.86 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

TOLKUN: Son 400'de 9.durumda olan safkan iç kulvardan güçlü atakları ile gelerek 2.liği Koşu Değirmeni'nden kurtarırken formunu bulmaya başladığı görülmesi ile takibe alınız.

KOŞU DEĞİRMENİ: Yarışa iyi başlayıp numara götüren safkan son 150'de Gumrah'a daha sonra Tolkun'a geçilerek koşuyu 3.bitirirken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

3.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-3/D) 1900Kum

MOONFAIRY: Bekleme yaparak virajı 8.dönen safkan dış kulvardan etkili atakları ile gelip son 30 metrede rakiplerine hakim olarak kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç alır.

İNCİNİN KIZI: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla 2.liği Bali Kızı'ndan kurtaran safkanın iyi durumda olduğu görülüp ilk yarışında değerlendiriniz.

BALİ KIZI: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan üstünlüğünü son 50'ye kadar korurken bu metreler geçildiğinde Moonfaıry ve İncinin Kızı'na yakalanarak koşudan 3.ayrıldı. İlk yarışında dikkat diyoruz.

4.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1100Kum

BAL BERFİN: Yarışı startla birlikte önde kabullenen safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp kazanırken 1.20.51 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Gumrah'ın 1.21.64, Yürekli Sayfa'nın 1.21.86 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkat ediniz.

FERHAT KARDEŞ: Dış kulvardan son 100'de kuvvetli ataklarıyla gelip Bal Berfin ile arasındaki farkı azaltarak koşuyu 2.bitiren safkanın 1.20.94 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Gumrah'ın 1.21.64, Yürekli Sayfa'nın 1.21.86 derecesinden daha iyi olmasıyla yakın takibe alınız.

NAZLIGONCA: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla 3.lüğü kurtaran safkanın fotoya canlı girişi dikkat çekerken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

5.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHT) 1400Kum

KOCATEPE: Startla birlikte liderliği alan safkan dışından sonlarda farkı azaltarak gelen Dağınyankısı'na fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da ses getirir.

DAĞINYANKISI: Son 200'de öndeki Kocatepe ile arasında 5 boy fark olan safkan etkili sprintiyle bu farkı fotoya kadar yarım boya düşürüp 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi, ilk yarışında dikkat diyoruz.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-15/DHÖW) 2000Kum

ÇELİKMAVİ: Pistin en dışından yaptığı güçlü sprinti ile Kral Camuz'a fotoya yakın hakim olarak kazanan safkanın ilk yarışında da değerlendirilmesini öneririz.

KRAL CAMUZ: Öndeki Mufukcan'ın dışından yaptığı atakları ile rakibine son 100 geçildiğinde hakimiyetini hissettiren safkan Çelikmavi'ye yarım boy farkla geçilerek 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

MUFUKCAN: Yarışın liderliğini son 600'de alan safkan Kral Camuz'a son 100 geçildiğinde yakalanıp Çelikmavi'ye de geçilerek 3.olurken formunu bulmaya başladığı görülmesi ile takibe alınız.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-3/D) 1400Kum

MY GAZELLE: Öndeki Özay Sılaşara'yı kovalayan safkan orta kulvardan yaptığı atakları ile rakibine fotoya yakın hakim olarak kazanırken ilk yarışında da dikkat ediniz.

ÖZAY SILAŞARA: 61 kilo ile start aldığı yarışında önde numara götüren safkan My Gazelle'e fotoya yakın geçilerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

TOWSON: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla My Gazelle ve Özay Sılaşara ile arasındaki farkı azaltarak gelip 3.olan safkanı ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

MATRALAR DİYARI: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

8.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW) 1100Kum

YÜREKLİ SAYFA: Düzlüğü 2.dönen safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100'de rakiplerine hakim olup kazanırken ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

AVCI ER: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla Yürekl Sayfa'nın bir boy gerisinde koşuyu 2.bitiren safkanı fotoya canlı girişi ile ilk yarışında değerlendirmenizi öneririz.

DEBDEBE: En dış kulvardan yaptığı kuvvetli atakları ile koşuyu yakın ara 3.tamamlayan safkanın bundan sonraki yarışında daha farklı koşabilecek güçte olduğu belirlenmiştir.

AKKRALİÇE: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla fotoya kadar iyi mücadele vererek yakın ara koşuyu 4.tamamlayan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp takibe alınız.

CEVHERHAN: Bariyer dibinden yaptığı atakları ile koşuyu 5.bitiren safkanın ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte olduğu görülüp yakın takibe alınmasını öneririz.

FURKANIM: Makineden altı boy geç çıkarak ilk metrelerde oldukça avantaj kaybederek gerçek gücünü bugün tam olarak gösteremeyip 6.olan safkan ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

BOZKIR ÇİÇEĞİ: Yarışı ön tarafta götürerek son 100'e kadar halen üstünlüğünü koruyan safkan rakiplerine bu metreler geçildiğinde karşı gelemeyip 7.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

9.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-3/DHÖ/D) 1200Kum

NUR SALKIMI: Startla birlikte aldığı liderliği fotoya kadar koruyup dokuz boy farkla rakiplerini yanına yaklaştırmadan kazanan safkan 1.24.88 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da etkili koşar.

ESİLASULTAN: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla 2.liği kurtaran safkan bu aralar iyi bir form yakalaması ile ilk yarışında değerlendirilmelidir.

TUMBUL NAZLI: Virajı gerilerde dönerek bekleme yapan safkan dış kulvardan sonlarda güçlü atakları ile gelerek 3.lüğü kurtarırken ilk yarışında değerlendiriniz.

BEYAZ GÖLGE: Yarışa geç adapte olarak düzlüğü gerilerde dönen safkan en dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek 4.olurken ilk yarışında geç kalmazsa daha iyi sonuç alabilir.