Uygun kilolu formda CONLUK AĞASI bir kez daha kazanmaya yakın "ANKARA"

1.Koşu: 4-2-6-1

2.Koşu: 1

3.Koşu: 3-2-1

4.Koşu: Bu tip mesafeli çim pist yarışlarını seven, yaklaşık beş ay aranın ardından Adana'da 1300 çimde koşup 1.18.94 ile ikincilik yaptıktan sonra yeniden bir süre ara veren, usta ellerde bu koşusuna hedef yapılarak hazırlanan (11) MESMERIZED'e ahır ekibi kazanır gözüyle bakıyor. Müs.Çelik'le ilk çarpıyı atıyorum. Bir süre aranın ardından kumda yarış görüp hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren çim pistin etkili kısraklarından olan (10) LADY CAPELLA ile Adana'da bu pist-mesafedeki başarılı koşularının ardından Ankara'ya gayet iyi durumda gelip idman pistinde bir hayli formda görünen A.Kurşun'lu (3) SER VEYRON favorimin en yakın rakipleridirler. İstanbul'daki son koşusunda 1400 çim pistte son 20 metreye kadar önde forse ettiği yarışı aynada kaybetse de başarılı bir performans sergileyen ayağına çabuk isim (4) PAPER QUEEN'a Altunbaş'lar önde istediği tempoyu bulabilmesi halinde bitirebilir, diğer şans verdiğim isim.

5.Koşu: İstanbul'da 1300 çimde birinciliği bulunan, Antalya sentetik pistteki başarılı son koşularının ardından yaklaşık beş ay arası olsa da bu koşusuna hedef yapılarak hazırlanan Aracı'ların (5) NATIVE MOONLIGHT'a dinçlikle ilk çarpıyı atıyorum. Ahırlar bölgesinde Emin ile karşılaştım (4) KING OF DELATIERRA'nın son yarışına sakın aldanma, bugün Dilbağını çıkardık farklı koşacak dedi, ikinci atımdır. Antalya'da 1600 sentetikte kazanan, bu pistteki son koşusunda 1600'de son 200'e kadar önde forse ettiği yakını yakın ara altıncı bitirirken verdiği mücadelesini beğendiğim bizim Batu'nun ilgilendiği (1) OĞLUM MUSTAFA'nın kilosu ağır görünse de önde istediği tempoyu bulabilirse A.Kurşun ile bitirebilir. Grubun kaliteli kısrağı olan (7) BLOOM DANCER gördüğü yarışlardan sonra formunu toparladığını idman pistinde gösterdi, Müs.Çelik ile bence bugün bir çarpı atılmalı. Antalya sentetik pistteki başarılı koşuları ardından iki ay ara verse de Mahir Abi'nin bu yarışına hedef yaparak hazırladığını duyduğum (2) ALP THE HERO'ya dikkat diyorum.

6.Koşu: Son koşusunu burada 1400 kumda bugün start alacağı jokeyi H.Çizik'le önde istediği tempoyu bularak 5 boy önde kazanmayı başaran ayağına çabuk isim (3) HALLAND ve İstanbul sert grupta koştuğu son sentetik pist yarışındaki sıralamasını ölçü almadığım bu kez sevdiği kaba kum pistte start alan (1) KNIGHT OF THE ROAD arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine başarılı bir Adana Kış sezonu geçirdikten sonra iki ay ara verip bu yarışına sıkı işler yaparak hazırlanan, bu kez "Dilbağı" aksesuarı çıkartılan bizim Emin'in ilgilendiği (2) DEMEDİ DEME'nin de katılmasını bekliyorum.

7.Koşu: Bu pist-mesafedeki son yarışında bence biraz erken öne hücum ettiği için kazanabileceği koşuyu ikinci bitiren etkili form durumuna sahip Özbelge'lerin (3) SUPER NICE ve Antalya-İstanbul sentetik pistte üst üste kazandığı yarışlarındaki güzel formunu düzenli idmanlar yaparak muhafaza eden önemli bir kilo avantajına sahip bulunan Engin'in hazırladığı (5) ALBUS DUMBLEDORE arasında geçmesini beklediğim mücadeleden sonda binicisinin az hata yapanın kazanacağını düşünüyor, ayırt etmiyorum.

8.Koşu: Son iki yarışından 1400-1500 kumda galibiyetle ayrıldıktan sonra idman pistinde yakaladığı güzel form durumunu koruduğu görülen ve Ankara'lı İhsan'ın "bu kilo ve formuyla yine geçilmez" dediği (5) CONLUK AĞASI'nı da bende tek tutuyorum.

9.Koşu: Kum-çim ayırmayan, aynada ikinci kaldığı yarışından sonra idman pistinde bu kez kazanacak forma sahip görünen (3) HEERS THE STORM başta şans verdiğim isim. Son iki yarışında çimde ve kumda ikincilikler yapan (12) MY CHARLIE'ye ahır ekibi bugün Maiden'dan çıkar diyor. Sert gruptaki son ikinciliğine göre çimci safkan (10) LORD MARTIN yazılır. Son haftalarda artan form grafiğine sahip bulunup dikkat çekici yarışlar sergileyen (5) EL KİNG'de A.Çelik var, ıskalanmamalı. Üç ay aranın ardından başarılı bir yarış çıkartıp formunu ve kondisyonunu bir adım ileriye taşıyan Özcan'ın bindiği (8) JAN AQUA'sız bence kupon olmaz. Son yarışını ölçü almadığım (13) OCEAN EMPIRE, çim pisti yadırgamadığı taktirde yine başarılı bir yarış koşmasını beklediğim iyi bir pedigriye sahip (11) MR RAGNER ve (1) FAST MAN bu zor koşuda daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 11-10-3-4

2.Ayak: 5-4-1-7-2

3.Ayak: 3-1-2

4.Ayak: 3-5

5.Ayak: 5

6.Ayak: 3-12-10-5-8-13-11-1

Formda safkan RABATTO'ya güveniyorum "ANTALYA"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-1-3

2.Ayak: 1

3.Ayak: 1-2

4.Ayak: 4-2-6-5-1-3

5.Ayak: 2-1-4-7

6.Ayak: 3-4-2-6-1-5

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-2-6-5-1-3

2.Ayak: 2-1-4-7

3.Ayak: 3-4-2-6-1-5

4.Ayak: 1-4

5.Ayak: 2

6.Ayak: 4-6-3