DENİZ EFE Süper Formuyla Zor Geçilir "İSTANBUL"

1.Koşu: Çim pist performansı daha başarılı olan (2) DEMİRKURT'un rakiplerine göre daha şanslı olduğunu düşünüyorum. İzmir'de hazırlanıp son koşusunu kazanan (1) LA BOMBONERA ile uzun mesafelere yatkın (4) CAN YOLDAŞIM rakip gördüğüm isimlerdir. Grubun en yüksek handikap puanlı ismi (5)PANAGEA güven verirken, bu koşunun sürprisini (5) TORO ROSSO gerçekleştirebilir.

2.Koşu: Kazandığı yarışından sonraki etkili formunun devam ettiğini gördüğüm (1) ERAYKAN'ı birinci altılı ganyanın en güvenilir ismi olarak görüyorum.

3.Koşu: Tabela dışında tamamladığı yarışından sonraki pist çalışmalarında gayet iyi görünmekte olan (4) NİHATCAN ile etkili formuyla istikrarlı yarışlara adını yazdıran (1) PATRICK WILDING arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

4.Koşu: Kilosunun uygun olmasının verdiği avantajı iyi değerlendirirse (8) NIGHT SHADOW söz sahibi olmasını beklediğim isimdir. 63 kilo ile start alacak olsa da (1) SERSERİ HAT bu gruptan yüksek kalitesiyle kazanabilir. Üst sıralardan düşmeyip kısa bir süre dinlendirilen (3) TATANGA ile çıkışa geçen (2) OPPENHEIMER mutlaka değerlendirilmeliler. (4)SABIRHAN seri yapısıyla sürpriz atım olup, ayağına çabuk diğer safkan (5)ASİLUTKU'ya dikkat edilmelidir.

5.Koşu: İlk kez start alacak olan taylarda dereceli yarış hazırlıklarıyla (5) LAUREATE kuşkusuz bu koşunun en şanslı ismi olmayı hak eden ismidir. (8) HERA DE ROSA son günlerde gelişme gösterirken, yeterli düzeydeki çalışmalarıyla (6) VERMAX'a şans tanınmalıdır. (9) HERO PROTEO gün geçtikçe daha iyiye giderken, (1) BRO BORA dikkate alınmalıdır. (3) COSTA RICA ile (4) I HAVE DREAM bu koşunun diğer şanslı isimleridir.

6.Koşu: Formda ve 3 yaşlı Arap taylarının mücadelesinde; üçte üç yaparak kalitesini gözler önüne seren (8) KOCAEFE ile bugüne kadar start aldığı üç yarışından da birincilikle ayrılan (18) JÜLİDEKIZ ayrım yapılmadan değerlendirilmeliler.

7.Koşu: Uzun mesafedeki son yarışını kazanarak mükemmel formunu kusursuz hazırlıklarıyla sürdüren (4) DENİZ EFE uyum içerisindeki jokeyi A.Çelik ile bankomdur.

8.Koşu: Ağır kilo dezavantajına rağmen formunu koruyan (1) CALYPSO son koşusunda olduğu gibi rakiplerine üstünlük kurabilir. (2) DASH OF WHITE bu koşusunda daha farklı koşmasını beklediğim isim olup, (4)DETENATOR fazla zorlanmadan kazandığı son yarışı ile dikkate alınmalıdır. (6)DANGERZONE her yarışını bir öncekinden daha iyi koşarken, (7) RIBBON AND RAINBOW ile uzunlarda etkili koşmasını beklediğim (7) VIVERNUS PRIDE sürprizlerimdir.

9.Koşu: Aracı ekürisinin uzun süredir idmanda olan tayı (7) ENHANCE THE PLANET güçlü kan hattının yanısıra ilgi çeken pist çalışmalarıyla ilk şansa sahiptir. Kusursuz idman pisti görünümü ile grubun hazır diğer tayı (2) ARKADIOPOLIS üst sıraları zorlayabilecek güçte olan diğe taydır.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.1.4.5.6

2.Ayak: 1

3.Ayak: 4.1

4.Ayak: 8.1.3.2.4.5

5.Ayak: 5.8.6.9.1.3.4

6.Ayak: 8.18

İKİNCİ ALTILI  GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8.1.3.2.4.5

2.Ayak: 5.8.6.9.1.3.4

3.Ayak: 8.18

4.Ayak: 4

5.Ayak: 1.2.4.6.7.8

6.Ayak: 7.2