DENİZ EFE günün en güvenilir ismi

4.Koşu: Sentetik pistte 4'de 3 yapan, ilk kez dilbağı denendiği son dördüncülüğünün ardından Bursa Hipodromun'da güzel bir hazırlık devresi geçirip İstanbul'a giden (1) SERSERİ HAT'ın kilosu ağır olsa da bu grupta en şanslı isim. Bu kez hem sevdiği sentetik piste çıkan hem de dişine göre grupta start alacak olan (2) OPPENHEIMER ile yakalamış olduğu güzel formu ile sentetik pistteki son yarışlarında başarılı koşan önemli kilo avantajına sahip (8) NIGHT SHADOW favorimin en sert rakipleridirler.

5.Koşu: Bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçiren, yeterli kısa ve uzun işlerine ilaveten 1000/1,01,2 23,0 R galobunda usta atlar gibi aksiyonlar dizerek fotoyu geçişi ile beğenilen (5) LAUREATE başta düşündüğüm isim. Ankara'dan hazırlanıp gelen iyi bir pedigriye sahip (3) COSTA RICA ikinci atımdır. İç pistteki düzenli idmanlarında pişkin bir tay görünümü bırakan (7) BALIM ADA'ya bir çarpı atılmalı. Usta antrenörünün üzerine titreyerek hazırladığı (6) VERMAX ile Selanik Prensi ile anneden kardeş olan iyi hazırlığı da bulunan (8) HERA DE ROSA daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

6.Koşu: Son metrelerinin kıran kırana geçmesini beklediğim 3 Yaşlı Arap taylarının 1200 çimdeki Gr-2 mücadelesinde; koştuğu üç yarışını da kazanarak çim pistte kaliteli bir isim olduğunu gözler önüne seren (8) JÜLİDEKIZ birinciliklerine bir yenisini eklemeye yakın. Sentetik pistte kazandığı yarışlarından sonra bu pist-mesafede de kazanmayı başaran usta ellerde iç pistte iyi hazırlanan (8) KOCAEFE favorimin en sert rakibi. Koştuğu iki çim pist yarışını da kazanmayı başaran (6) GÜRBÜZTAY'da sıkı hazırlıklar var, yazılmadan olmaz. Adana'da hem kumda hem de çim pistte kazanarak İstanbul'a fit durumda gelen (9) KUZGUN BEY şanslı bir başka isim olup idman pistindeki iyi görünümünü yarışına taşıyabilmesi halinde (1) BENDENİZ sürprizim.

7.Koşu: Uzun mesafedeki son yarışını da kazanmayı başaran, bu kez daha da başarılı olduğu pist-mesafeye çıkan kaliteli safkan (4) DENİZ EFE'nin uyumlu ve formda pilotu A.Çelik ile yine kazanmasını bekliyor, günün sığınılacak limanı olarak öneriyorum.

8.Koşu: Bu pist-mesafedeki son koşusunu rakiplerine son 300'de hakim olan, kalan metrelerde de farkı 7 boya çıkartarak gösterişli kazanıp Maiden'dan çıkan (4) DETANATOR yakaladığı güzel formunu koruması ile başta şans verdiğim isim. İlk kez çim pistte start aldığı son ikinciliğiyle artan bir form grafiğine sahip bulunduğunu belli eden sıkı hazırlığa sahip (6) DANGER ZONE ve yine böyle bir kiloyla start aldığı 1600 çim pistteki son koşusunu 1.37.39 ile kazanıp 600/37,0 24,5 R galobunda formunu koruduğunu belli eden (1) CALYPSO favorimin en yakın rakipleridirler.

9.Koşu: Uzun zamandan beri ilgilileri tarafından bu koşusuna sıkı işlerle hazırlanan ve hafta içi yaptığı 600/35,5 22,7 R galobunda fotoyu mermi gibi girerek umut ışığı saçan (2) ARKADIOPOLIS iyi bir start çıkışı yapması halinde bitirebilir, favorimdir. Bursa Karacabey idman merkezinde hazırlanıp İstanbul'a gelen Kurtel Ekürisi'nin (4) LAST SYMPHONY ile idman pistinde kıpır kıpır görünen Aracı Ekürisi'nin (7) ENHANCE THE PLANET en sert rakipleridirler.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2

2.Ayak: 2-1

3.Ayak: 4-1-2-3

4.Ayak: 1-2-8

5.Ayak: 5-3-7-6-8

6.Ayak: 8-18-6-9-1

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-2-8

2.Ayak: 5-3-7-6-8

3.Ayak: 8-18-6-9-1

4.Ayak: 4

5.Ayak: 4-6-1

6.Ayak: 2-4-7