Programda İki Tekim Var "BURSA"

1.Koşu: Uzun mesafeli yarışta; dikkat çeken koşuları ile (5) ALYADİGA ön plana çıkarken, idman pistinde etkili 4.lüğü sonrası gelişme gösteren (4) PRENS CORA ile son yarışını kazanan (6) KIVILCIMKIZ mutlaka değerlendirilmelidir. Önde boş kalması halinde (1) BABA FAHRETTİN beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olup, (2) YÜREK STAR güç olarak bir adım önde olduğu grubu geride bırakabilir. Toparlanmaya çalışan (3) BOZHAYAT, son koşusu ışıklı (7)YAHYABEYGÜLÜ ve çimde iyi koşan (8) ADEN PERİSİ sırasıyla sürprizlerim.

2.Koşu: Cumartesi sabahı 800 metrelik yarış galobunda çok iyi görünerek üstün olduğu grupta start alacak olan (7) HARD AND FAST kazanmaya yakındır.

3.Koşu: Bursa kum pistinde kazandıktan sonra İstanbul çim pistinde güçlü rakiplerden etkilenen (5) ZAGROS ASLANI ciddi yarış hazırlıkları ile bence fotoyu önde geçecektir.

4.Koşu: Etkili 2.likleri sonrası kazanacak formunu bulan (5) KİNESİS, çim pistin başarılı kısraklarından (3) SOYLU YAĞMUR ve uygun kilosuyla bu kez kazanacak güçte gördüğüm (8) HYPNOGAJA ön plandaki tavsiyelerim. Kilosu ağır olsa da (1) UYGAR BEY son dikkat çeken yarışı ile güven verirken, üst üste kazanarak formunun zirvesinde görünen (4) LORA HANIM ve çime yatkın (6) RIDER ON THE RAIN sırasıyla sürprizlerim.

5.Koşu: Son koşularında daha güçlü rakipler ile mücadele eden (5) BÜYÜK MENDERES'den birincilik gelebilir. Önde istediği tempoyu bulursa formda (1) KAYAALPBEY ile son koşusunu kazanan (6) GÜRSUYUM bu ayağın şansı yüksek diğer safkanlarıdır. Çıkışa geçerek son iki yarışında adından söz ettiren (13) MOĞOLOĞLU, tabelada yer bularak fit duruma ulaştığını gösteren (8) KUTHAN ve istikrarlı performansıyla (10) RİMERBEY devreye girmesini beklediğimiz diğer safkanlar.

6.Koşu: Üst üste kazanarak son koşusundan 4.lükle ayrılan (2) FIT AS A FIDDLE uzun mesafelere yatkınlığı ile favorim. Son Kv-7 koşusu vasat olmasına rağmen çim pistte iyi koşması ile (1) WEDNESDAY BUS en ciddi rakibidir. Maiden kazandıktan sonra Handikap-16 koşudan 2.ayrılarak uzun mesafelerde gücünü gösteren (3) MISTY HILLS ve zaman zaman ses getiren (4) POWER AGAIN'i de dikkate alınız.

7.Koşu: Çim ve kum pistteki dikkat çeken 2.likleriyle kazanacak gücü topladığını gördüğüm (7) LADRON DE CORAZON programdaki birinci tekimdir.

8.Koşu: İngiliz kısraklarının mücadelesinde; formu yeterli olup son günlerdeki yükselişi devam eden (2) MELİNA HANIM'ı geride bırakabileceği grupta günün ikinci tek ismi olarak tavsiye ediyorum.

9.Koşu: Günün kalabalık yarışında; yakaladığı formunu sürdüren (3) NEVESTA'dan sonlardaki etkili sprinti ile birincilik gelebilir. Kazandığı son koşusu ile (5) DENİZCANLI ve idman pistinde aşama kaydetmesiyle (17) ALLER GÜLÜ'nü yakın rakip görüyorum. Dikkat çeken yarışlarıyla (7) KADİFE KALE güven verirken, ağır kilosuna rağmen (1) CÜDA devreye girebilir. Etkili olduğu mesafede (9) RÜZGARSOY, yakın takibimde olan (6) ANEMON ÇİÇEĞİ ve mesafeye yatkın (2) CİĞERPARE sırasıyla sonraki tavsiyelerim.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.4.6.1.2.3.7.8

2.Ayak: 7

3.Ayak: 5

4.Ayak: 5.3.8.1.4.6

5.Ayak: 5.1.6.12.8.10

6.Ayak: 2.1.3.4

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.3.8.1.4.6

2.Ayak: 5.1.6.13.8.10

3.Ayak: 2.1.3.4

4.Ayak: 7

5.Ayak: 2

6.Ayak: 3.5.17.7.1.9.6.2

HIZLI YILDIZ Maiden'dan Çıkar "ELAZIĞ

1.Koşu: Tabelada yer bulduğu koşuları ile (4) GÖZE ÇARPAN, iki ekürisiyle bu yarışına katılacak olmasının verdiği avantajla (2) GUPSEZEN, bu kez hemcinslerinin yanında (6) ASLINURAY, ara verdikten sonraki yarışında nefes yönünden zorlanan (9) TERMELİ KIZI, kilosu ağır olsa da formu iyi (1) GÖMEÇ ve son 2.liği etkili (7) BİTİRİM SEDA bu ayakta sırasıyla şans tanıdığım kısraklar.

2.Koşu: Koştuğu her yarışı sonrası birinciliğe adım adım yaklaşan (10) KANTURALI GÜLÜ'nün rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum.

3.Koşu: Bir süredir start almasa da kalitesi bu gruptan yüksek (4) BOSTON LIGHT favorim. Ekürisiyle (5) DORU GÜÇ, sürekli kendisini geliştirmekte olan (2) KING TATAR ve tabelada yer bulduğu son ışıklı koşusu ile (6) ÇEVİK VAKTİ rakip gördüğüm isimler.

4.Koşu: Önde istediği tempoyu bulması halinde çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olan (5) KOPKAPTAR ile son yarışlarında fit durumda olduğunu gösteren (6) SAHRA KASIRGASI bu ayağın şanslı safkanlarıdır.

5.Koşu: Her geçen gün daha farklı duruma gelmesiyle (2) CAN MERVE'den bu kez daha iyi sonuç elde etmesini bekliyorum. (11) OYAZADE dikkat çeken 3.lükleri sonrası kazanacak güce ulaşırken, tecrübeli kısraklardan (6) IŞIK GÜZELİ'ne de bir çarpı atılmalı.

6.Koşu: Grubun en formda isimlerinden (5) KUZEY KARTALI ile son 3.lüğünde gelişme kaydeden (3) MAZLUM HÜSEYİN'i biraz daha ön tarafta değerlendirebilirsiniz. (4) FIRE OF GLORY bu koşusu ile çıkışa geçebilecek güçte görünürken, ağır kilosuna rağmen (1) MUSHARRAF'ı dikkate almanızı tavsiye ederim. (2) LADY PERFECT idman görünümü dikkat çeken bir isim olup, toparlanmakta olan (6) APOLLONİA sürpriz gerçekleştirebilir. İzmir'de hazırlanan (7) BABA RUNNER ile süratli (9) THE DOMİNATOR sonraki tavsiyelerim.

7.Koşu: Tabela dışında tamamladığı yarışı sonrası kendini geliştirmesi ile (3) LORD OF TİNİZ bu kez daha iyi yerde görünmesini beklediğim isim. Süratli yapısı ile kısa mesafede (5) ÖZAY SILAŞARA rakiplerini yanına yaklaştırmadan bitirmeye çalışacaktır. (4) DUMANLI PARS etkili jokeyi F.Yardımcı ile güven verirken, her ne kadar gücünden uzak performans sergilese de (1) HIŞMAN IN MY HEART bu yarışı ile çıkışa geçebilir.

8.Koşu: Her yarışı bir öncekinden başarılı olan (8) HIZLI YILDIZ'ı tek yazmanız bence uygun olacaktır.

9.Koşu: Dikkatimi çeken son koşusu ile (6) ULVİ ile bu tip gruplarda genelde etkili olabilen (4) KRALDOĞAN'ın ön plana çıktığı yarışta, (8)ÖZGÜNSAYFA'yı kendisini tanıyan pilotu N.Altın ile dikkate alınız. Kazandığı son koşusu ile (10) BENZEMA, tabeladan düşmeyerek fit duruma gelen (3) TEK HÜKÜMDAR, ağır kilosuna rağmen formu yeterli (2) CAN EFTELYA ve bu gruptan biraz daha etkili performansa sahip (1) ASLAN YÜREKLİM sırasıyla sonraki tavsiyelerim.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.2.6.9.1.7

2.Ayak: 10

3.Ayak: 4.5.2.6

4.Ayak: 5.6

5.Ayak: 2.11.6

6.Ayak: 5.3.4.1.2.6.7.9

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.6

2.Ayak: 2.11.6

3.Ayak: 5.3.4.1.2.6.7.9

4.Ayak: 3.5.4.1

5.Ayak: 8

6.Ayak: 6.4.8.10.3.2.1