BAHADIR en güvendiiğim isim "ANKARA"

1.Koşu: Kaba kum pistte koştuğu tüm yarışlarında söz sahibi olan, İstanbul'daki idmanlarında form durumu çok iyi görünen (1) STASERA ilk atımdır. Geçen haftaki dördüncülüğü tatminkar bu kez sevdiği kum pisti bulan (2) FOÇA STORM ve (5) MY JUILETTE favorimin rakipleridirler. Son koşusunu 1400'de düzlüğü 6.durumda dönse de yerinde yaptığı güçlü sprintiyle kazanan (4) EL RIO diğer şans verdiğim isim olup sürprizi ise uzun bir aranın ardından ilk yarışını koşacak olsa da (8) PRIME'den bekliyorum.

2.Koşu: Tabelayı tamamladığı koşuları sonrası düzenli idmanlarında formunu daha da ilerleten (4) KURT REİS ve koştuğu her yarışı bir öncekinden daha da başarılı (3) GRAY GYPSY arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine son yarışını kazanırken buradaki ciddi rakiplerini geçen (1) CANINI YERİM'in de katılmasını bekliyorum.

3.Koşu: İki yarış önce 1600'de çimde kazanan, son koşusunda 1400 çimde sonlarda kuvvetli atağı ile gelmesine rağmen yetiştiremeyerek dördüncülükle yetinen (3) HAYATIMIN CANI en şanslı isim. Her geçen gün formunu ilerleten G.Kocakaya'nın bindiği (2) CANCAZIM ile uzun bir süre önde forse edip üçüncü olduğu son ilgi çeken üçüncülüğüyle kıpırdadığını belli eden müsait kilolu (7) MAMACİTA BONİTA bu ismin rakipleridirler.

4.Koşu: Çim pistteki tatminkar yarışlarının ardından idman pistinde formunu toparladığının izlenimlerini bırakan (2) HABBE önde iyi bir yer tutabilmesi halinde bu rakiplerini geride bırakabilir, ilk atımdır. Starttan geç çıkışlar yapmasına rağmen son koşularında başarılı bir performans sergileyen (3) GÜLNİSACAN uyum sağladığı aprantisi F.Him ile Habbe'nin en yakın rakibi. Çim pistte kolay kolay tabeladan düşmeyen (4) ALTINENDER canlı idman pisti görünümüyle kesinlikle ihmale gelmez. Ağır kilosuna rağmen son haftalarda artan form grafiğini (1) CEBEALP bu kez birincilikle süsleyebilir, diğer şanslı atım. Önemli bir kilo avantajına sahip bulunan (8) AKINAY'ın yarışları üst üste gelmesine rağmen bu formu ile kuponlara işaretlenmeli.

5.Koşu: Adana'daki son koşusunda 1200'de çimde düzlükten itibaren fotoya kadar verdiği mücadelesini beğendiğim gelişen form durumuna sahip (2) BULL MAN ve başarılı ilk iki kum pist yarışının ardından deklare sabahı yaptığı 600/37,0 23,5 R galobunda temposunu yükseltip fotoyu geçişi ile göz dolduran (8) SUNDANCE favorimin en ciddi rakibidr.

6.Koşu: İstanbul'dan hazır ve bir o kadar da formda gelen (1) BAHADIR'ın sevdiği pist ve mesafede kazanmasını bekliyor, tek tutuyorum.

7.Koşu: Özlediği birinciliğe kavuştuğu son yarışı ile formuna ulaştığını belli eden (1) HUNTING başta düşündüğüm isim. Bu kez dişine göre rakiplerini bulan (2) CANSUCAN ve son ışıklı dördüncülüğüyle kıpırdayan (4) CAPTAIN AMERICA favorimin en sert rakipleri olup (3) UMUTBEY diğer şans verdiğim isimdir.

8.Koşu: Birbirlerine denk güçteki 3 ve Yukarı İngiiliz safkanlarının 2000 metre kum pistte katılım göstereceği bu yarışta sıralamam; (1) KUANPO başta olmak üzere (3) SHARP GLASS, (4) AEGEAN TOUCH, (5) CLYMORE ve (6) KING BATUR şeklinde olacaktır.

9.Koşu: İlerleyen yaşına rağmen bu tip gruplarda başarılı yarışlar çıkartan (4) ÇELİKKALKAN sevdiği pist ve mesafede favorimdir. Son iki yarışını 2100-2000 kum piste kazanma başarsını gösteren (2) BERATIM ve tabela  diplerinde dolaştığı koşuları sonrası hazırlığında göz dolduran (3) BÜKEÇ bu ismin öncelikli rakipleridirler. Bu pist ve mesafeedeki son ikinciliği oldukça başarılı (5) CİHANA BEDEL şanslı bir başka isim olup sürprizi ise (6) HEREKLİ'den bekliyorum.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-2-5-4-8

2.Ayak: 4-3-1

3.Ayak: 3-2-7

4.Ayak: 2-3-4-1-8

5.Ayak: 2-8

6.Ayak: 1

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-3-4-1-8

2.Ayak: 2-8

3.Ayak: 1

4.Ayak: 1-2-4-3

5.Ayak: 1-3-4-5-6

6.Ayak: 4-2-3-5-6

O BİR ÇELİK tek yazılabilir "KOCAELİ"

1.Koşu: Çim pistteki ilk yarışında fazla sıkıştırılmayan (5) CHILDOF BOSPHORUS'dan bu kez kum pistte farklı bir yarış bekliyor, ilk çarpıyı atıyorum. Bu kez sevdiği kum pistte (8) KING SHERZAN bu ismin öncelikli rakibi. İki yarış koştuktan sonra farklılaşan pist görüntüsü iyi (7) KATANA BOY ihmal edilmemeli. (1) AKINOHI diğer şans verdiğim isim olup (3) BAKİ HAN kuponlarda bulunulmalıdır.

2.Koşu: Ankara'daki son koşusunda 1500 kumda süratli tempoda yarışı önde forse eden, düzlüğü 6 boy farkla önde dönen son 200'den sonra düşen temposu ile beşincilikle yetinen (5) SWEET SACRIFICE bu kez sprintini son metrelere bırakması halinde hedefe uzanabilir. Bu pistteki son üçüncülüğü oldukça başarılı (4) SUPERCLUSTER ve son ikinciliiği etkili (3) MARGİN CALL rakipleridirler.

3.Koşu: Bu pistteki ilk yarışını kazandıktan sonra İstanbul'daki idmanlarında formunu muhafaza ettiği görülen (3) TIMELESS'i tek öneriyorum.

4.Koşu: Son yarışlarını ve form durumlarını diğer rakiplerine göre bir adım önde gördüğüm (3) KRAL SERHAT ve (5) SÖĞÜTLÜ AĞASI arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

5.Koşu: Üç yarış önce Ankara'da 1500 kumda kazanan, uzun mesafedeki son koşusunda tabela dışı kalsa da (1) ÖZBATU'dan bu kez farklı bir yarış bekliyor, ben başta tutuyorum. Son haftalarda yükselişte olup dikkat çeken yarışlar sergileyen (9) CAYMAZINOĞLU bu kez fotoyu önde geçebilir. Dört ay aranın ardından bir üst grupta yarış görüp hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren (5) ONARBEY'e bu grupta bir çarpı atılmalı. Bu yarışına daha da iyi duruma girecek olan (7) ÖZAYDIN bu kez dişine göre rakiplerini buldu. Kocaeli pistini iyi tanıyan grubun en kalitelisi (10) SON OĞUL kuponlara işaretlenmeli.

6.Koşu: Kocaeli'de 1500'de kazanan, son iki yarışında İstanbul'da ve Bursa'da başarılı ikincilikler yapıp Kocaeli'de formda gelen (1) COLLECTER en şanslı isim. Kısa bir aranın ardından İstanbul'da sentetik piste tatminkar yarış koşup daha iyi duruma gelen (5) TATANGA bu kez sevdiği kum pistte ikinci atım. Ankara'dan hazır ve formda gelen (4) SÜPER SADİ'ye bu grupta bir çarpı atılmalı. Formunu beğendiğim (7) COMO ESTAS'da Abiş var, yazılmadan olmaz. Sentetik pistteki son koşusu ölçü olmayan (6) BADUTURU bu yarışın sigorta ismi olur.

7.Koşu: Kısa bir aranın ardından geçen hafta Bursa'da bir yarış koşup dördüncü olduktan sonra deklare sabahı İstanbul'da iç pistte yaptığı 800/56,0 27,8 R galobunda bu koşusuna daha da iyi durumda gireceğini belli eden (5) O BİR ÇELİK'i yatkın olduğu Kocaeli pistinde tek tutuyorum.

8.Koşu: Geçen hafta bir üst grupta üçüncü olurken düzlükten itibaren fotoya kadar verdiği mücadelesini beğendiğim (1) GOLD POWER aprantisi ile iyi bir uyum sağlaması halinde ilk planda şans verdiğim isim. Kazandığı yarıştaki güzel formunu düzenli idmanlar yaparak muhafaza eden (3) KUMTEPER ve uzun mesafe deneyimi oldukça başarılı (4) CIX LIFE favorimin rakipleri olup dinçlikle (5) EL PATRON'a dikkat diyoruz.

9.Koşu: Antalya'da 1100 sentetikte kazanan, Adana'daki son çim yarışında makinede 100 metre kalıp fazlaca sıkıştırılmayan bu kez kaba kum piste çıkan (1) DERİN ADA ve bir yarış koşup formunu geliştirdiğini idmanlarında belli eden M.Kaya'nın bindiği (7) ZAFİRE SULTAN arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine artan form durumuna sahip (3) GÜL RENGİN'in de katılmasını bekliyorum.,

 

10.Koşu: Bursa'daki son çim koşusu tatminkar olan ve Kocaeli pistini seven (2) MUHLİSHAN başta düşündüğüm isimdir. Geçen hafta Bursa'da 2100 kumda koşup kazanırken çıkartılan kapalı gözlük aksesuarından olumlu netice alınan (5) İŞSEVEN ve Antalya'dan gayet iyi durumda gelen (3) UÇAN KAFKASLI favorimin sert rakipleridirler.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-8-7-1-3

2.Ayak: 5-4-3

3.Ayak: 3

4.Ayak: 3-5

5.Ayak: 1-9-5-7-10

6.Ayak: 1-5-4-7-6

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-9-5-7-10

2.Ayak: 1-5-4-7-6

3.Ayak: 5

4.Ayak: 1-3-4-5

5.Ayak: 1-7-3

6.Ayak: 2-5-3