29 HAZİRAN CUMARTESİ ANKARA 75.YIL HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (SATIŞ-2) 2000Kum

ASİL AZRA: Önde yarışın lideri olan SENZA FİATO'nun dışından etkili gelip rakibine son 300'de hakimiyetini hissettirerek farkı giderek açıp zorlanmadan kazanması ile ilk yarışına da ümit vermiştir.

SENZA FİATO: Uzun mesafede yarışı önde forse eden safkan son 300'de ASİL AZRA'ya karşı gelemeyerek boşlukta 2.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

BİBULA: Yarışı bırakarak derecesiz bitirmiştir.

2.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-2/DHÖW) 1400Kum

ASIL OĞUL: Yarışın hakimi olan RÜSTEM MİZAN'ın dışından yaptığı ataklarıyla son 200'de hakimiyetini hissettirerek kazanan safkan ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

RÜSTEM MİZAN: Önde yarışın liderliğini yapan safkan son 200'de ASIL OĞUL'a karşı gelemese de 2.liği ile formunda gelişme gösterirken takibe alınmasını öneririz.

3.KOŞU: 2 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-5/D) 1200Çim

KOCAHANIM: Virajı 3.dönerek orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100'de VICTORY MATRA'dan liderliği alarak kazanan safkan 1.11.34 derecesiyle ilk yarışı için de ümit vermiştir.

VICTORY MATRA: Startla birlikte liderliği alan safkan son 100'de KOCAHANIM'a karşı gelemeyip 2.olurken 1.11.58 bitiriş derecesiyle ilk yarışında değerlendirilmeli.

LİVZARA: Öndeki VICTORY MATRA'nın dışından düzlükten sonra ataklarına başlayan safkan rakibini yakalayamayıp KOCAHANIM'a da geçilerek 3.olsa da verdiği mücadele ile dikkat çekerek bundan sonraki yarışında takibe alınız.

4.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (KV-7) 1600Çim

EXPECTANCY: İlk metrelerden itibaren önde giden safkan içinden ve dışından gelen rakiplerinin tüm ataklarına fotoya kadar karşı gelip kazanırken ilk yarışında etkili sonuç alacak güçtedir.

ALTINSİMA: Grubun gerisinde giderek virajı 7.dönen safkan iç kulvardan son 100 geçildiğinde güçlü sprinti ile gelip 2.liği kurtarırken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmalıdır.

SER VEYRON: Öndeki EXPECTANCY'nin son 200'den itibaren içinden ataklarına başlayan safkan 2.liği son anda ALTINSİMA'ya kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçtedir.

AKINLARBEYİ: Yarışa düzlüğe çıkıldıktan sonra adapte olmakta geciken safkan dış kulvardan son 50'de güçlü gelerek yakın ara 3.olurken ilk yarışında geç kalmadığı taktirde daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV-9/DHT) 1500Kum

AKDAĞ FIRTINASI: Startla birlikte liderliği alarak önde numara götüren safkan kendisini kovalayan TUNÇDAĞ ve dıştan gelen HEDBE'nin tüm ataklarına karşı gelerek 3.5 boy farkla kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

HEDBE: Dış kulvardan özellikle son 200 geçildiğinde güçlü atakları ile gelmesine rağmen AKDAĞ FIRTINASI'nı yakalayamayıp koşudan 2.ayrılan safkan ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

TUNÇDAĞ: Öndeki AKDAĞ FIRTINASI'nı kovalayan safkan rakibini yakalayamayıp HEDBE'ye de karşı gelemeyerek koşuyu 3.bitirirken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

6.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1900Çim

ŞAH BABA: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200 geçildiğinde koşuya hakimiyetini hissettirerek farkı 4 boya çıkartıp kazanması ile ilk yarışında değerlendirilmelidir.

ROYAL HERO: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla önde lider olan EXCITED GIRL ile arasındaki farkı kapatan safkan dıştan gelen ŞAH BABA'ya karşı gelemeyerek 2.olurken formunu bulmaya başlaması ile takibe alınmalıdır.

EXCITED GIRL: Yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan son 200'de rakiplerine yakalanıp fotoya kadar karşı gelemese de mücadeleden tam kopmayarak 3.olurken ilk yarışında notlarınız arasına alınız.

GÜNTÜRK: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelip fotoya canlı girişiyle 4.olurken ilk yarışında geç kalmadığı taktirde çok daha iyi sonuç alabilir.

7.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (G3/ANKARA BŞ.BLD.BŞKL. KŞ.) 1500Kum

LINARDO CAN: Son 400'den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayıp öndeki BEDESTAN'ı yakalamaya çalışan safkan fotoya yakın rakibine hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

BEDESTAN: Startla birlikte liderliği alan safkan üstünlüğünü son metrelere kadar korusa da LİNARDO CAN'a 1 boy farkla geçilerek 2.olurken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

DELAWERA: Yarış içerisinde stilinde rakibi BEDESTAN olmasından dolayı numaraya çıkamayıp arkasında yarışı takip eden safkan mücadelesini fotoya kadar sürdürerek 3.lük elde ederken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

OĞUZUN RÜYASI: Makineden geç çıkarak grubun gerisinde kalıp avantaj kaybeden safkan sonlarda iç kulvardan yaptığı atakları ile ancak 4.olabilirken bugün için çok daha iyi sonuç alabilirdi. İlk yarışında mutlaka notlarınız arasına alınız.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW/D) 2000Kum

YAĞMUR GÜZELİ: Önde yarışın hakimi olan IRMAK SU'nun dışından yaptığı ataklarıyla rakibine son 200 geçildiğinde üstünlüğünü hissettirerek kazanan safkan farkı 4.5 boya çıkarmasıyla ilk yarışına da ışık tutmuştur.

IRMAK SU: Yarışa son 400'de hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen YAĞMUR GÜZELİ'ne son 200 geçildiğinde karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında fazla acele etmediği taktirde daha iyi sonuç elde eder.

9.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-15) 1600Çim

MOON EFFECT: Düzlüğü kolay tempoda 4.dönerek dış kulvardan yaptığı sprint ile öndeki LEBRON'a son 100'de hakimiyetini hissettirip kazanan safkan ilk yarışında adından söz ettirir.

BEWITCHED: Bekleme yapan safkan özellikle son 200 geçildiğinde en dış kulvardan kuvvetli sprinti ile gelerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

BABAŞAKİR: Grubun gerisinde yarışı takip ederek bekleme yapan safkan son 100'de en dış kulvardan güçlü sprinti ile gelerek 3.lüğü kurtarırken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmalıdır.

LEBRON: Yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan son 100'de rakiplerine yakalanıp fotoya kadar düşen temposuna rağmen mücadeleden tam kopmayıp 4.lüğü ile dikkat çekerken ilk yarışında daha iyi sonuç elde edebilir.

29 HAZİRAN CUMARTESİ ANTALYA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-17) 1400Sent.

I RO: Düzlüğü 3.dönen safkan dış kulvardan yaptığı atakları ile son 100'de rakiplerine hakimiyetini hissettirerek kazanırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

NICE: 61.5 kilo ile start aldığı yarışında bekleme yapan safkan bariyer dibinden etkili ataklarıyla gelip I RO'nun arkasında koşuyu 2.bitirirken ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçtedir.

2.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-4/D) 1300Kum

FOREVER GOOD: İlk metrelerden itibaren yarışın liderliğini ele geçiren safkan temposunu bozmayıp dışındaki SUPER PALAZ'a fotoya kadar karşı gelerek kazanırken 1.20.83 derecesiyle ilk yarışı için ümit vermiştir.

SUPER PALAZ: 223 gün aradan sonraki yarışında öndeki FOREVER GOOD'un dışından özellikle son 200 geçildikten sonra güçlü ataklarıyla gelip rakibi ile arasındaki azaltarak 2.olan safkan ilk yarışında söz sahibi olur.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW/D) 2100Sent.

MAHİNURUM: Virajı 3.dönerek orta kulvardan yaptığı ataklarıyla rakiplerine son 300 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip farkı 5.5 boya çıkartarak kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında değerlendiriniz.

BERRENKIZ: Düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayan safkan boşlukta koşuyu 2.tamamlarken formunda gelişmeler görülmesi ile takibe alınız.

4.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (KV-6/DHÖ) 1400Sent.

LAVİN FIRTINASI: Yarışın liderliğini viraj dönüldüğünde ele geçiren safkan rakiplerine fotoya kadar direnerek 3.5 boy farkla kazanırken ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

AFŞINTAY: Öndeki LAVİN FIRTINASI'nın dışından ataklarına başlayan safkan aradaki farkı kapatamasa da 2.liği vermezken ilk yarışında değerlendiriniz.

ESMERDAĞ: İç kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan AFŞINTAY ile arasındaki farkı azaltarak 3.olurken o gelişiyle 2.liği kurtarabilirdi. İlk yarışında notlarınız arasına alınız.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW) 2100Sent.

SÜPERMEN: Yarışın liderliğini startla birlikte ele geçiren safkan son 200'de CANSEKLAVİ'ye yakalanıp hatta bir ara yarım boy gerisine düşmesine rağmen tekrar tazeleyerek rakibine son anda hakim olup kazanmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

CANSEKLAVİ: Öndeki SÜPERMEN'in dışından yaptığı ataklarıyla son 200'de yakalayıp hatta 100'de bir ara yarım boy fark yaparak öne geçen safkan rakibinin tekrar tazelemesiyle koşudan burun farkıyla 2.ayrılırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

ÖZGÜNTAŞ: Dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan öndeki SÜPERMEN ve CANSEKLAVİ ile arasındaki farkı fotoya kadar azaltarak gelip 3.olurken ilk yarışında notlarınız arasına alınız.

6.KOŞU: 2 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN/D) 1200Sent.

DIAMOND OF BODRUM: 70 gün aradan sonraki yarışında startla birlikte liderliği alan safkan rakiplerini fotoya kadar yanına yaklaştırmayıp kazanırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

SAHA YAKUT: Dış kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan DIAMOND OF BODRUM'u yakalayamasa da boşlukta 2.lik elde ederken ilk yarışında daha farklı sonuç alacak güçte bir isimdir.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-16) 2100Kum

EMPIRE OF THE STAR: Uzun mesafede startla birlikte numarayı ele geçiren safkan rakipleri ile arasındaki farkı düzlükten sonra açarak zorlanmadan kazanırken yakaladığı formu ile ilk yarışında söz sahibi olur.

ATEŞ PRENS: Düzlüğe çıkıldıktan sonra iç kulvardan ataklarına başlayan safkan öndeki EMPIRE OF THE STAR'ın farkı açmasıyla 2.olurken ilk yarışında değerlendiriniz.

NALDÖKEN RÜZGARI: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

8.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-3/Y1) 1700Sent.

MY PRIVATE: 62 kilo ile start aldığı yarışında ön gruba yakın giderek liderliği son 600'de ele geçiren safkan rakipleriyle arasındaki farkı her geçen metrede açarak kolay kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında etkili olur.

BEROŞ: Makineden 4 boy geç çıkarak virajı 6.dönüp bekleme yapan safkan iç kulvardan etkili atakları ile gelip 2.liği kurtarmasıyla ilk yarışına yeşil ışık yakmıştır.

SILVER HORSESHOE: Orta kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan 2.liği BEROŞ'a kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

ENKANTO: Son 400 geçildiğinde pistin en dışından ataklarına başlayıp biraz zaman kaybetmesiyle 4.olan safkan ilk yarışında daha farklı koşabileceğini belli etmiştir.

29 HAZİRAN CUMARTESİ DİYARBAKIR HİPODROMU

1.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-14) 1200Kum

BLACK MUSTANG: Yarışın liderliğini son 800'de alan safkan rakiplerini fotoya kadar yanına yaklaştırmayıp 6.5 boy farkla fazla zorlanmadan kazanırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

GÖZÜ KARA BATINIM: Son 400'den itibaren iç kulvardan ataklarına başlayan safkan öndeki BLACK MUSTANG'in farkı açmasıyla koşuyu 2.bitirirken ilk yarışında takibe alınız.

2.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-3/DHÖW) 1200Kum

MELİHİN İZİ: Yarışı önde kabullenerek numara götüren safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp 3.5 boy farkla kazanırken formunu bulması ile ilk yarışında söz sahibi olur.

KARAŞİMŞEK: Düzlüğe çıkıldığında dış kulvardan ataklarına başlayan safkan MELİHİN İZİ ile arasındaki farkı eritemese de 2.liği ile formda görünerek yakın takibe alınmalıdır.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-14/DHT) 1900Kum

İSYANIM: En dış kulvardan yaptığı güçlü sprinti ile son 100'de MADENCİ ile başa baş birincilik mücadelesi verip  rakibine üstünlüğünü hissettirerek 2 boy farkla kazanan safkan ilk yarışında değerlendirilmelidir.

MADENCİ: Dış kulvardan yaptığı atakları ile son 100'de İSYANIM ile başa baş mücadele verip rakibine fotoya yakın karşı gelemeyerek 2.olan safkan ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

4.KOŞU: 3 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 1800Kum

MOONFAIRY: Düzlüğe çıkıldıktan sonra en dış kulvardan temposunu yükselterek son 300'de rakiplerine kısa bir mücadele sonrası hakim olup farkı 12 boya çıkarmasıyla kolay kazanan safkan ilk yarışında söz sahibidir.

MİLA GOLD: En dış kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü atakları ile gelerek 2.liği kurtaran safkanın formunda gelişmeler görülüp takibe alınmasını öneririz.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15) 2000Kum

PHANTOW WARRIOR: Startla birlikte yarışın liderliğini alan safkan rakiplerinin ataklarından fotoya kadar etkilenmeyip 5.5 boy farkla kazanırken ilk yarışında adından söz ettirir.

POWERFUL GIRL: İç kulvardan yaptığı atakları öndeki PHANTOW WARRIOR'u yakalamaya yetmeyip boşlukta 2.olan safkan ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

6.KOŞU: 3 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-19/DHÖW/D) 1200Kum

MEVAHANIM: Son 600'den itibaren NAZLIGONCA ile başa baş mücadeleye girişip rakibine 300'de hakimiyetini hissettirerek kazanan safkan ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

NAZLI GONCA: Son 600'den itibaren MEVAHANIM ile başa baş mücadeleye girişip 300'de karşı gelemeyerek koşudan 2.ayrılırken formunu bulmaya başlaması ile takibe alınız.

SILA TUMBUL: Devrilerek yarışı derecesiz bitirmiştir.