30 HAZİRAN PAZAR İSTANBUL VELİEFENDİ HİPODROMU

1.KOŞU

SEROKCAN: Yarışın liderliğini alarak MEHMETOĞLU'nun önünde numara götüren safkan düzlük boyunca rakibine karşı gelerek kazanması ve  yakaladığı formuyla ilk yarışında etkili sonuç alır.

MEHMETOĞLU: Önde yarışın lideri olan SEROKCAN'ı kovalayan safkan rakibiyle arasındaki farkı azaltsa da tüm çabalarına rağmen geçemeyip 2.olurken ilk yarışında adından söz ettirir.

KOCAEFE: Son 400'de 7.durumda olan safkan dış kulvardan kuvvetli atakları ile gelerek 3.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

2.KOŞU

POLE STAR: Startla birlikte liderliği alarak son 400 geçildiğinde dışından gelen MİRAME ile başa baş mücadele veren safkan rakibine fotoya kadar karşı gelip kazanmasıyla ilk yarışında değerlendirilmelidir.

MİRAME: Öndeki POLE STAR'ın arkasında yarışı takip ederek dışından yaptığı ataklarıyla son 400 geçildiğinde başa baş birincilik mücadelesi veren safkan yarım boy gerisinde 2.olurken ilk yarışında notlarınız arasına alınız.

3.KOŞU

LITTLE FRANKEL: Yarışı önde kabullenen safkan virajı 3 boy farkla üstün dönüp dışından farkı azaltarak gelen KRAL ÇIPLAK'a karşı gelerek kazanırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

KRAL ÇIPLAK: Düzlüğe çıkıldığında LITTLE FRANKEL ile arasında 3 boy fark olan safkan dışından güçlü ataklarıyla gelip fotoya kadar farkı boyuna düşürerek 2.olurken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

4.KOŞU

CHAİKA: Bekleme yaparak orta kulvardan gerçekleştirdiği güçül sprinti ile son 100'de GENERAL BRIELLA ile başa baş mücadele veren safkan rakibine tam fotoda hakim olarak kazanırken ilk yarışı için oldukça ümit vermiştir.

GENERAL BRIELLA: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100'de CHAİKA ile başa baş mücadele veren safkan rakibine tam fotoda geçilerek 2.olurken yakaladığı formu ile başarılı koşmaya devam eder.

ANABELLA: Dış kulvardan son 150'de yaptığı etkili ataklarıyla gelip CHAİKA ve GENERAL BRIELLA ile arasındaki farkı azaltarak koşuyu yakın ara 3.bitiren safkan ilk yarışında adından söz ettirir.

SIDNEYS STAR: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 100'de güçlü sprinti ile gelerek koşuyu yakın ara 4.tamamlarken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında adından söz ettirecek güçte bir isimdir.

SPLENDID: Koşunun öndü temposunu belirleyerek numara götüren safkan üstünlüğünü son 100'e kadar korurken bu metrelende dışından gelen rakiplerine yakalanıp 5.olurken ilk yarışında notlarınız arasına almanızı tavsiye ederiz.

LADYS  SECRET: 231 gün aradan sonra start aldığı yarışında dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan ön grubu yakalayamasa da 6.lığı ile dikkat çekerken ilk yarışında daha farklı koşabilir.

5.KOŞU

COMEBACK IS REAL: Grubun gerisinde yarışı takip ederek virajı 15.dönen safkan en dış kulvardan müthiş sprinti ile gelip PITFALL'a tam fotoda boyun farkıyla hakim olarak kazanırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

PITFALL: Dış kulvardan yaptığı atakları ile yarışa son 200'de hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen COMEBACK IS REAL'e tam fotoda geçilerek boyun farkıyla gerisinde 2.olurken ilk yarışında adından söz ettirir.

ATTALOS: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'den itibaren ön grupta iyi mücadele veren safkan 3.lüğü ile formda görünürken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

EL LORD: Virajı 14.dönerek son 200'de orta kulvardan dış kulvra açılarak gerçekleştirdiği güçül sprinti ile koşuyu 4.tamamlayan safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında çok daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu belirlenmiştir.

WE ARE THE STAR: İç kulvardan son 100'de etkili sprintiyle gelerek yakın ara koşuyu 5.tamamlayan safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

6.KOŞU

DRAGON FLAME: Düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan iyi bir yol bularak son 300'de dışındaki SON OF COOGER ile birincilik mücadelesi veren safkan rakibine son 150'de hakimiyetini hissettirip ZIZKA'nın ataklarına karşı gelerek ilk kez çıktığı uzun mesafede bu önemli koşuyu kazanarak ilerki yarışları için de ümit vermiştir.

ZIZKA: Orta kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelen safkan DRAGON FLAME'in 3 boy gerisinde koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında adından söz ettirecektir.

BORRERO: Son 400'de 16.durumda olan safkan bekleme yaparak dış kulvardan gerçekleştirdiği güçlü sprinti ile koşuyu 3.tamamlarken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

SON OF COOGER: Son 300'de DRAGON FLAME ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibine 200 geçildiğinde karşı gelemeyip fotoya kadar düşen temposu ile koşuyu 4.tamamlarken ilk yarışında etkili formu ile dikkat diyoruz.

WOLF SEYFO: Orta kulvardan yaptığı etkili atakları ile 4.lüğü SON OF COOGER'dan kurtaran safkanın formunun iyi olduğu görülüp ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

GİZ: İç kulvardan son 100'de yaptığı güçlü sprinti ile koşuyu yakın ara 6.tamamlayan safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında dikkate alınmasını tavsiye ederiz.

MANGUSTA: Bekleme yaparak grubun gerisinde yarışı takip eden safkan dış kulvardan sonlarda etkili gelmesine rağmen yetiştiremeyerek 7.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

MR BAYBARS: Dış kulvardan son 200'de sprintine başlayacağı anda MANGUSTA'nın kulvarını daraltmasından dolayı temposu bozularak koşuyu 10.bitiren safkan bugün için daha iyi sonuç alabilirdi. İlk yarışını buna göre değerlendiriniz.

7.KOŞU

BURGAS: Düzlüğü 3.dönerek orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 150'de öndeki İSHAKHAN'a hakimiyetini hissettirip dışından gelen EGREGIOUS ROCK'a karşı gelerek kazanırken müthiş formuyla ilk yarışında da söz sahibi olur.

EGREGIOUS ROCK: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200 geçildiğinde etkili ataklarıyla gelip öndeki BURGAS'ın 2.5 boy gerisinde koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında çok daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

İSHAKHAN: Önde yarışın liderliğini alan safkan son 150'de BURGAS'a yakalanıp dıştan gelen EGREGIOUS ROCK'a da karşı gelemeyerek koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında fazla acele etmediği taktirde daha iyi sonuç alacak güçtedir.

8.KOŞU

DENİZ EFE: Önde yarışın liderliğini yapan BORNOVALIM'ı kovalayan safkan rakibine son 400 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip ZİNCİR KOPARAN'ın tüm ataklaırna fotoya kadar karşı gelerek kazanırken müthiş formu ve 1.30.21 derecesiyle ilk yarışında söz sahibi olur.

ZİNCİR KOPARAN: Dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan öndeki DENİZ EFE'yi yakalayamasa da 2.liği kurtarıp formunu bulmaya başladığını gösterirken ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

BORNOVALIM: Yarışın liderliğini ilk metrelerden itibaren alan safkan kendisini kovalayan DENİZ EFE'ye son 400 geçildiğinde yakalansa da mücadeleden fotoya kadar kopmayıp 2.liği ZİNCİR KOPARAN'a yarım boy farkla vererek 2.olurken ilk yarışında notlarınız arasına alınız.

BAHÇEDEREBEYİ: Bekleme yaparak virajı ön grubun gerisinde dönen safkan dış kulvardan son 100'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 4.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında adından söz ettirir.

ALDA GÖR: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan yakın aralarla koşuyu 5.tamamlarken etkili formuyla ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

DARLÖY: Son 200'den itibaren orta kulvardan yaptığı ataklarıyla fotoya kadar iyi mücadele verip yakın ara 6.olan safkanı ilk yarışında notlarınız arasına almanızı öneririz.

EPARVEN: Bariyer  dibinden son 200 geçildiğinde yaptığı ataklarıyla yakın ara 7.olan safkanın ilk yarışında iyi formuyla mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

9.KOŞU

SHIROKE: Son 400'de 5.durumda olan safkan dış kulvardan yaptığı güçlü atakları ile koşuya 200'de hakimiyetini hissettirip dışındaki FLYING SPICE'e karşı gelerek kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

FLYING SPICE: Düzlüğü 13.durumda dönen safkan iç kulvardan son 300'de dış kulvara açılarak gerçekleştirdiği sprintiyle SHIROKE ile arasındaki farkı buruna kadar düşürerek 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi. İlk yarışında dikkat diyoruz.

QUEEN PROTEO: Bekleme yaparak virajı 15.durumda dönen safkan dış kulvardan özellikle son 100'de etkili atakları ile gelerek 3.lüğü ile formda görünürken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

WOLKA MARIA: Orta kulvardan son 150 metre içerisinde etkili atakları ile gelerek 5.olan safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

30 HAZİRAN PAZAR ADANA YEŞİLOBA HİPODROMU

1.KOŞU

EWOSOME: Virajı 2.dönerek öndeki GOOD FALLS'ın dışından ataklarına başlayan safkan rakibine fotoya yakın hakim olarak kazanmasıyla ilk yarışı için ümit vermiştir.

GOOD FALLS: Startla birlikte yarışın liderliğini ele geçiren safkan üstünlüğünü son ana kadar korurken dışından gelen EXOSOME'ye boyun farkıyla geçilerek 2.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

TOUCHTHELINE: Makineden 10 boy geç çıkarak doldurarak ön tarafa gelen safkanın viraj dönüldükten sonra gücü kalmayıp boşlukta 3.olurken ilk yarışında çok daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

2.KOŞU

PATRICK WILDING: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan temposunu bozmayıp 4 boy farkla kazanırken 1.11.53 bitiriş derecesiyle ilk yarışında adından söz ettirir.

DESTREZZA: 61 kilo ile start aldığı yarışında orta kulvardan yaptığı atakları ile 2.liği PERİ ANA'dan kurtaran safkanın yakaladığı formuyla ilk yarışında dikkate alınmasını tavsiye ederiz.

PERİ ANA: 62 kilo ile start aldığı yarışında viraj dönüldüğünde orta kulvardan PATRICK WILDING'i yakalamaya çalışan safkan farkı kapatamayıp 2.liği de DESTREZZA'ya kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha iyi sonuç alır.

SOLİDO HERMANOS: Bekleme yapan safkan orta kulvardan son 100'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara koşuyu 4.tamamlarken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmalıdır.

3.KOŞU

LALİŞKOM: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 150'de yarışa hakimiyetini hissettiren safkan farkı fotoya kadar 3.5 boya çıkartarak kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

SEVİMLİ HİMALA: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü atakları ile gelerek 2.liği RÜYADA'dan kurtaran safkanın ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

RÜYADA: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan son 200 geçildiğinde LALİŞKOM'a karşı gelemeyip 2.liği de SEVİMLİ HİMALA'ya kaptırarak koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında daha iyi sonuç alacak güçtedir.

ASİL HATUN: Yarışa biraz geç adapte olan safkan en dış kulvardan sonlarda güçlü sprinti ile gelip 4.olurken fotoya 3.olan rakibinden daha canlı girmesiyle ilk yarışında notlarınız arasına alınız.

4.KOŞU

GÜVENAĞA: İlk metrelerden itibaren yarışın liderliğini alan safkan bariyer dibinden gelen DEDE YALAZ'ın tüm ataklarına karşı gelip kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç alır.

DEDE YALAZ: Bariyer dibinden son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan öndeki GÜVENAĞA'yı tüm çabalarına rağmen yakalayamayıp koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında dikkat diyoruz.

OĞLUMBENİM: Orta kulvardan yaptığı atakları öndeki GÜVENAĞA ve DEDE YALAZ'ı yakalamaya yetmese de yakın ara 3.lüğü ile formunda gelişmeler görülüp takibe almanızı öneririz.

SULEIMAN: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200'den itibaren kuvvetli atakları ile gelip yakın ara 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

5.KOŞU

BEST OF CANAN: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla koşuya son 400'de hakimiyetini hissettiren safkan farkı fotoya kadar açarak fazla zorlanmadan kazanmasıyla formunu bulduğunu gösterirken ilk yarışında değerlendiriniz.

STELLA GIRL: İç kulvardan ataklarına başlayıp bariyer dibinden kuvvetli gelerek 2.liği kurtaran safkanın ilk yarışında adından söz ettirecek güçte olduğu görülmüştür.

TEMPESTA MIA: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar iyi mücadele vererek 2.liği içindeki STELLA GIRL'e son anda kaptırıp koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında değerlendiriniz.

MATHİLDA: Düzlüğe çıkıldığında dış kulvardan ataklarına başlayan safkan ön grupta fotoya kadar mücadelesini sürdürerek yakın ara 4.olurken ilk yarışında etkili formu ile takibe alınmasını öneririz.

6.KOŞU

EPICENTER: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla AGNODİS ile düzlükten sonra başa baş mücadele veren safkan rakibine son 100'de hakimiyetini hissettirip 3.5 boy farkla kazanırken ilk yarışında değerlendiriniz.

LORD MARTIN: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde güçlü atakları ile gelerek 2.liği AGNODİS'den kurtaran safkanın fotoya canlı girişi dikkat çekerek ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

AGNODİS: Düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan temposunu yükseltip EPICENTER ile başa baş mücadele veren safkan rakibine son 100'de karşı gelemeyip 2.liği de LORD MARTIN'e kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

CANDİNO: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

7.KOŞU

MAXIMUS POWER: Virajı dış kulvardan alarak son 300'de pistin en dışına açılıp mücadelesini sürdüren safkan buna rağmen içindeki MYBOYTOMO ile giriştiği birincilik mücadelesinden rakibine hakim olarak kazanmasıyla ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

MYBOYTOMO: Düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayıp dışındaki MAXIMUS POWER ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibine fotoya yakın geçilerek 2.olurken formunu bulmasıyla yakın takibe alınız.

BOUCHERON: Bekleme yapan safkan bariyer dibinden son 200 geçildiğinde güçlü sprinti ile gelerek koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında etkili formuyla notlarınız arasına alınız.