1.Koşu

(9) STORM LIGHT: Son 100'den sonra birinciliği garantileyip 1,25,52'lik derecesi ile kazanırken, aynı gün diğer Maiden'i kazanan SHAURI'nin 1,25,72'lik ve TATLI BAHAR'ın 1,26,15'lik derecesinden daha iyi bir derece yapması ile ilk yarışında ihmal etmeyin.

 (5) LADY KARA: Son 200'den sonra bariyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 4.bitirirken, fotoya ikinci ve üçüncü olan safkanlardan daha canlı girmesi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

 

2.Koşu

 (2) FIREY ATES: Son virajı bariyer dibinden 5.durumda dönen safkan, son 300'den sonra üç safkanın dışına çıkması son 50'de içindeki safkanlara boyun-boyun farkıyla hakim olurken, 1,31,27'lik derecesi son 800'ünün 0,46,89 olduğunu göz önüne alırsak bir üst grupta bile bu safkan yarışı kazanacak formda görüldü. İlk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (4) DORUKRÜZGAR: Son 20 metre içinde OĞLUM MURAT'a hakim oldum diye yarışın bitmesine 10 metre daha olması 5 salise kadar atı tutup enseye basarak dışından FIREY ATES'i görünce tekrar binicisi çalışmayı yeterli olmayarak boyun-boyun farkıyla yarışı 2.bitirirken, 1,31,31'lik derecesiyle fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyiniz.

 

3.Koşu

 (7) PERFORMANTE: Son 100'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, fotoya 2.olan safkandan daha canlı girmesi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 4.Koşu

 (1) MOLTO BENE: Yüksek tempoda başlayan yarışta 1 boy startta kalıp bekleme yapan safkan, son virajı savrularak 11.durumda dönmesi son 300'den sonra atların dışından yapmış olduğu müthiş sprinti ile baş farkıyla 2.bitirirken, kazanan safkan kadar başarılı koşmuş olup 2,06,86'lık derecesi fotoya canlı girişi ile koşacağı ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 6.Koşu

 (8) BUDAKHAN: Bu grubun çok üstünde isim olan safkan, Karataş'ın kontrolünde 4 boy farkla ile kazanırken, binicisinin elinde en az 1,5 saniye daha sermaye olması ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (9) ŞAHİN TEPESİ: Son 100'de yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 4.bitirirken, fotoya 2.ve 3.olan safkanlardan çok daha canlı girmesi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

 

7.Koşu

 (11) VIA VENETO: Son 100'den sonra birayer dibine girip buradan çıkmak isteyerek dışında 3 safkan olunca gerçek gücünü gösteremeyerek pusup kalması ile yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup buna göre değerlendiriniz.

 (1) ARAGONA: Son 100'den sonra kuvvetli atağı ile yarışı 5.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak  olup kesinlikle ihmal etmeyin.

 

8.Koşu

 (7) HAZAR DENİZİ: Son 200'den sonraki atağı ile yarışı 4.bitirirken, özellikle mesafe uzadıkça çok daha farklı koşacak olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 1.Koşu

 (10) YİĞENİM ÇAĞAN: Startla birlikte liderliği alan safkan, son virajı sulu pistte kolay tempoda 3 boy önde dönmesi son 400'den sonra teşviklere başladığı anda vites değiştirip 14 boy önde kazanırken, 1,27,87'lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan MY AEROBIC LADY'nin 1,30,68'lik ve BOSENDRA'nın 1,28,96'lık derecesinden çok daha  iyi bir derece yapması ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

5.Koşu

 (1) KIRMIZIKAYA: Son viraj dönüldükten sonra sulu pistte içindeki ve dışındaki safkanlarla çamur yiyerek mücadelesi son 150'den sonra KOMET birinciliği garantilemesiyle boşlukta yarışı 2.bitirirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

6.Koşu

 (2) MALONES: Son 300'de yarışı forse eden ARTS MAN'in dışına kolay gelip arka grubu kontrol ederek liderliği alarak jokeyinin kontrolünde 7,5 boy önde kazanırken, son 800'ü 0,53,72 olması ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

7.Koşu

 (10) TOUCH OF CLASS: Havanın yağışlı olması yarış içinde çamur yemesi safkanda jokeyi de çamur yemekten tanınmayacak hala gelmesi son 400'den sonra bariyer dibinden çıkarak orta kulvara gelen safkan, 1,29,09'luk derecei ile koşuyu kazanan 1 boy gerisinden yarışı 2.bitirirken, diğer Maiden'i kazanan MY AEROBIC LADY'nin 1,30,68'lik derecesinden daha iyi derece yapması ile koşuyu kazanan BOSENDRA'nın yarış içinde hiç çamur yememesi kazanan safkan kadar başarılı koşmuş olup koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

8.Koşu

 (1) YAĞMUR GÖZLÜ: Son 200'den sonra farkı yapmış olduğu güzel sprinti ile buruna indirerek yarışı 2.bitirirken, o gelişi ile bir aksiyon daha olsa koşuyu kazanabilirdi. Fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.