1.Koşu

 (8) KARMA FELSEFESİ: Son 200'de 5.durumda olan safkan, son 50'de 4.durumda olması yapmış olduğu müthiş sprinti ile fotoda burun farkıyla yarışı 2.bitirirken, o gelişi ile bir aksiyon daha olsa koşuyu kazanabilir, fotoya canlı giri ile koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

3.Koşu

 (5) ÖZGENAĞA: Son viraj dönülürken iki atın faulune mağruz kalıp yıkılma tehlikesine karşı atını tutarak tekrar toparlayıp atın üstünde düzgün çalışması ve aprantisi B.Okande ile fotoda burun farkıyla kazanma başarısını gösterirken, iyi bir apranti olacak işaretlerini bu koşusunda verip safkanın foüoya canlı girmesi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

5.Koşu

 (6) KANEKONUN OĞLU: Acele etmeyip son 300'den sonra bariyer dibinden liderliği alarak son 200'de arka grubu kontrol ederek 1,34,85'lik derecesiyle 4 boy önde kazanma başarısını gösterirken, 1,34,85'lik derecesiyle aynı gün diğer Maiden'i kazanan TİMSAH'ın 1,34,03'lük derecesinden kötü olmasına rağmen ilk yarışında ihmal etmeyin.

 

6.Koşu

 (5) LUNA LOVEGOOD: Yarışın her yerinde rakiplerine hakim olup jokeyinin kontrolünde 11 boy farkla kazanırken, 1,12,89'luk derecesi binicisinin elinde en az bir saniye daha sermaye olması ile bu grubun atı olmayıp bir üst grupta bile koşması halinde kazanacak güce sahip olup koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

7.Koşu

 (6) O BİR REİS: Son viraja 7.durumda giren safkan, sprint mesafesini iyi ayarlayamayıp hücumda geç kalınca yarışı 2.bitiren safkan, koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

 

 

2.Koşu

 (7) FLOOD GRIL: Son 100'de dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 2.bitirirken, fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 (5) FRIZER: Son 150'den sonra CİMŞİT'in içinden değil dışından sprinte kalksaydı yarışı 3.bitirebilirdi. Fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

3.Koşu

 (5) HAYATOĞLU: Son 600'de 8.durumda bariyer dibinden kolay tempoda gelen safkan, bu metrelerde sanki zorlanmadan kazanacak gibi görülüp binicisi önünde 4'lü bir set olmasıyla telaşlanarak atını tutarak önce orta kulvara daha sonra dış kulvara savrulmasından oldukça zaman kaybederek boşlukta yarışı 2.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

 

4.Koşu

 (4) DYNAMITE HARMONY, bekleme yarışı yaparak en dış kulvardan son 150'de sprinte kalktığı anda dışından gelen (8) KARAPANTER'in sprint kulvarına safkanın bir anda girmesi ile birlikte çıkmasına rağmen safkanın jokeyi atını tutması tekrar yarışa safkanı adapte etmesi zaman kaybetmesine neden olarak koşuyu 5.bitirdi. Yarışa proteste çekildi. Koşuyu kazanan (8) KARAPANTER, komiserler kurulu kararı ile beşinciliği alındı. Safkanda yarışı 4.bitirmiş sayıldı. Koşu sıralaması 8-9-12-14-4 yayınlanmış olup protesto haklı görüldükten sonra Komiserler Kurulu sıralamayı 9-12-14-4-8 olarak kesinleştirmiştir. Koşacağı ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal edilmemelidir.

 

(8) KARAPANTER: Son 200'den sonra en dış kulvardan yapmış olduğu müthiş sprinti ile koşuyu 1,5 boy önde kazanmasına rağmen son 150'de (4) DYNAMITE HARNOMY'nin faul yapması ile jokey hatasından dolayı hakkettiği kazandığı yarışında koşuyu protesto çekildi. Komiserlerin sırası değişikliği ile safkan birincilikten beşinciliğe alınması tüzük gereği haklı olduğu bu koşuda Şanlıurfa Komiserleri alkışlanması gerekir. Safkan da koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

 

6.Koşu

 (10) OĞLUM YUSUF: 4 boy startta kalan safkan, son 200'de BADILLI BEYİ'nden liderliği alarak 3 boy önde 1,49,33'lük derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

7.Koşu

 (18) YAĞMUR KIZI: En dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprintiyle 2.3. ve 4.lük mücadelesinden burun-bay farkıyla yarışı 4.bitirirken, bu grup için ikinci ve üçüncü olan safkanlar kadar başarılı koşmuş olup koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.