1.Koşu

 (1) MARS: Startla birlikte liderliği alan safkan, son 400'den sonra farkı daha da açarak 7 boy önde 1,14,69'luk derecesiyle beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

2.Koşu

 (6) NAUGHTY BOY: Son 200'de (5) PANCMAHAL ile arasında 6 boy fark olmasına rağmen yapmış olduğu müthiş sprinti ile safkanın dışından gelip burun farkıyla kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

3.Koşu

 (3) CAT PEOPLE: Son 300'den sonra liderliği alan safkan, bir anda vites değiştirip farkı 5 boya çıkartması 3,5 boy önde kazanırken, 1,22,55'lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan THUNDER ROAD'ın 1,22,86'lık derecesinden daha iyi bir derece yapması ile ilk yarışında güzel formuyla ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

4.Koşu

 (7) HEADMAN: Son 200'den sonra orta kulvardan liderliği alıp 1,26,37'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

5.Koşu

 (1) CERBA: Starttan 30 metre geç çıkıp son viraja grubun 15 boy gerisinde girmesi son 400'de bariyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 5.bitirirken, mesafe uzadıkça çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 (11) KARAÇITIR: Son 50 metrede jokeyi ile beraber safkan yıkıldı.

 

7.Koşu

 (12) THUNDER ROAD: Yarışın her yerinde rakiplerine hakim olan safkan, mesafe uzadıkça çok daha farklı koşacak olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 1.Koşu

 (3) GÜNIŞIĞI: Son 700'de ilk faulu (4) KOCAMUĞLALI isimli safkana bariyer dibine sıkıştırarak yapması daha sonra (5) ZORLUAT'ı orta kulvardan yanına doğru gelerek rakibini bariyer dibine sokarak koşuyu fauller yaparak kazanmış olup ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

2.Koşu

 (6) HAS FIRTINA: Üç yarış üst üste M.M.Bilgin ile zorlanmadan kazanan safkana H.Karataş ile ilk kez koşan safkan, yarışta uyum sağlayamayarak zorluklarla yarışı 4.bitirirken, ilk yarışında bu koşusundaki derecesini ve sıralamasını ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

3.Koşu

 (7) POWER BY FIRE: Son viraj dönülürrken, zaman kaybetmemek için bariyer dibine girmeyi tercih edip son 300'den sonra dışındaki (6) RUN FOR RUYA ile birincilik mücadelesine başlayıp fotoda burun farkıyla AGF % 19 (1) koşuyu kazanma başarrısını gösterirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (6) RUN FOR RUYA: Son viraj dönüldükten sonra içindeki (7) POWER BY FIRE ile fotoya kadar başa baş mücadele yapan safkan, burun farkıyla yarışı 2.bitirirken, AGF % 3 (11) ganyanı: 28,55 ile günün sürprizini son anda kaybedip kazanan safkan kadar başarılı koşmuş olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

4.Koşu

 (6) INVISIBLE WOMAN: Son 200'den sonra dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarırşı 3.bitirirken, fotoya 1.ve 2.olan safkandan çok daha canlı girmesi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

5.Koşu

 (3) KUZEY YAĞMURU: Yarışın her yerinde rakiplerine hakim olup son 300'den sonra (4) LOOK STAR'dan liderliği alarrak 1,41,03'lük derecesi ile 3,5 boy önde kazanma başarısını gösterirken, koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (6) SECRET LOVER: Son 250'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile pistte safkan biraz gezinmesine rağmen yarışı 2.bitirirken, kısa ve orta mesafede biraz noksan koşacak izlenimi verip uzun mesafelerde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 6.Koşu

 (1) HARUN BABA: Son 100'de bariyer dibindeki (8) KÜŞİ'den liderliği alıp kazanma başarısını gösterirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (2) KARA DERE: Son viraj dönüldükten sonra dış kulvara açılması jokeyi son 150'de kırbaç kullanmadan gelmesi sprinte kalkacağı son 100'de atını düzeltmekle uğraşınca zaman aksiyon kaybına neden olup jokeyi atına kötü binerek yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

 

7.Koşu

 (4) BLACK PANTHER: Son 200'den sonra dış kulvardan yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı 2.bitirirken, fotoya canlı girişiyle yarışı 2.bitirirken, o gelişi ile 50 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi. Mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup